ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از سرويسهاي رايگان جهت فرستادن ايميل هاي انبوه و گروهي

archiran
10-02-2013, 00:23
سلام
كسي راهي سراغ داره واسه ارسال رايگان ايميل انبوه از سيستم هاي خدمات ايميل رايگان مثه جي ميل، ياهو، جي ام اكس يا هاتميل؟
چند تا نرم افزار گرفتم اما در نهايت موفقيت آميز نبودن.

dashjalal
30-03-2013, 18:23
سلام دوست عزیز
کاش میشد
ولی من که مدتیه روی این موضوع بودم نمیشه از این سرویسا ارسال خوبی داشت ، بعضا شاید جایی هم خونده باشی که میشه چهارصد و پنجاه ایمیل ارسال کرد روزی ول ی خوب بدیش اینه که هم در حالت بی سی سی و هم سی سی ، مشخص میشه که به چه کسایی ارسال داشتی .
قبل از هر چیزی بهتره که بگم اول خوب در مورد ایمیل مارکتینگ مطالعه کنی تا بعدا که بخوای شروع کنی یه آماتور نباشی و حرفه ای باشی تو این زمینه . چون اکثر کسایی که تو این رابطه دیدم آدمای طمع کار و آماتوری بودن که تا جایی که تونستن کارو خراب کردن و تلاششون منجر به این شد که سخت گیری روی زبان فارسی برای اسپم بیشتر باشه و بدتر اینکه دید مردم به ایمیل خیلی بد بشه .
اگه قبلا کسی که واقعا میدونست ایمیل چیه میخواست ایمیل تبلیغاتی بفرسته خیلی راحت میتونست اینباکس کنه و خوب انجام بده ، ولی سر این آدمای طمع کار خیلی از چیزا خراب شده . خیلی . همش اسپم . اسپم . اسپم . دیگه حتی الانم اینباکس بفرستی مردم خوششون نمیاد .
چون اصلا فرهنگ ارسال ایمیل چیز دیگه ای بوده و این آدما خرابش کردن و مردم زده شدن نسبت به ایمیل تبلیغاتی .
در کل کار راحتی نیست . برا من زمانی راحت شد که یه ایده مخصوص خودم پیدا کردم .
دنبال راه جدید باش . فقط جان من خوب برو جلو که کارا از این که هست خراب تر نشه .
ممنون . شاد باشی .

archiran
11-04-2013, 09:18
سلام دوست عزیز
کاش میشد
ولی من که مدتیه روی این موضوع بودم نمیشه از این سرویسا ارسال خوبی داشت ، بعضا شاید جایی هم خونده باشی که میشه چهارصد و پنجاه ایمیل ارسال کرد روزی ول ی خوب بدیش اینه که هم در حالت بی سی سی و هم سی سی ، مشخص میشه که به چه کسایی ارسال داشتی .
قبل از هر چیزی بهتره که بگم اول خوب در مورد ایمیل مارکتینگ مطالعه کنی تا بعدا که بخوای شروع کنی یه آماتور نباشی و حرفه ای باشی تو این زمینه . چون اکثر کسایی که تو این رابطه دیدم آدمای طمع کار و آماتوری بودن که تا جایی که تونستن کارو خراب کردن و تلاششون منجر به این شد که سخت گیری روی زبان فارسی برای اسپم بیشتر باشه و بدتر اینکه دید مردم به ایمیل خیلی بد بشه .
اگه قبلا کسی که واقعا میدونست ایمیل چیه میخواست ایمیل تبلیغاتی بفرسته خیلی راحت میتونست اینباکس کنه و خوب انجام بده ، ولی سر این آدمای طمع کار خیلی از چیزا خراب شده . خیلی . همش اسپم . اسپم . اسپم . دیگه حتی الانم اینباکس بفرستی مردم خوششون نمیاد .
چون اصلا فرهنگ ارسال ایمیل چیز دیگه ای بوده و این آدما خرابش کردن و مردم زده شدن نسبت به ایمیل تبلیغاتی .
در کل کار راحتی نیست . برا من زمانی راحت شد که یه ایده مخصوص خودم پیدا کردم .
دنبال راه جدید باش . فقط جان من خوب برو جلو که کارا از این که هست خراب تر نشه .
ممنون . شاد باشی .

ممنون جلال خان.
بنظر من نه فقط تو ایران، تو همه ی دنیا این اسپما زیاد شده. واقعاً دزدی شده درست کردن فیک فرم و ایمیل گربر و ...
حقیقت این که من برای کار داییم میخوام حدود 7000 تلبیغ بفرستم.وگرنه کار دیگه ای با ایمیل مارکتینگ ندارم. از این حلتی که 100 تا ایمیل میاد تو بی سی سی هم تنفر دارم. خیلی غیر حرفه ای و بچه گانست...
دنبال یه راه تر و تمیزم!