PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با رایت dvd

hblue
09-02-2013, 19:18
سلام دوستان

من یک مشکل اساسی با رایت کردن دارم به خصوص رایت سیستم عامل ها

اول اینکه به طور کلی با نرم افزاری به غیر از nero نمیتونم رایت کنم و با نرو هم باید چند بار برای رایت بزنم و بعضی اوقات که ویندوز رایت میکنم بوتش شناسایی نمیشه!!

همین امروز داشتم ویندوز 8 رایت میکردم که نشد
با ISO Burner که دیسک رو بیرون میداد
و با PowerISO که کارکردم ارور پایین رو داد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون راهنماییم کنین چطور بتونم یه رایت درست داشته باشم

DVD WRITER هم LITEON هست با مشخصات ATAPI iHAS322 ATA Device

EXTREME
09-02-2013, 20:04
سلام دوستان

من یک مشکل اساسی با رایت کردن دارم به خصوص رایت سیستم عامل ها

اول اینکه به طور کلی با نرم افزاری به غیر از nero نمیتونم رایت کنم و با نرو هم باید چند بار برای رایت بزنم و بعضی اوقات که ویندوز رایت میکنم بوتش شناسایی نمیشه!!

همین امروز داشتم ویندوز 8 رایت میکردم که نشد
با ISO Burner که دیسک رو بیرون میداد
و با PowerISO که کارکردم ارور پایین رو داد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون راهنماییم کنین چطور بتونم یه رایت درست داشته باشم

DVD WRITER هم LITEON هست با مشخصات ATAPI iHAS322 ATA Device

با نرم افزار alcohol 120% هم تست کنید نرم افزاری خوب برای ایمیج گیری از ویندوز است و رایت اون

اگه یک رایتر دارید مبدا و مقصد روروی رایتر بزارید و سرعت کپی و رایت رو کمتر کنید باید رایت بشه
اگه نشد اول از سی دی با نرم افزار alcohol ایمیج بگیرین با فرمت mdf و mds سپس با نرم افزار alcohol یا ultar iso اون ایمیج رو رایت کنید روی دی وی دی

hblue
09-02-2013, 23:06
با نرم افزار alcohol 120% هم تست کنید نرم افزاری خوب برای ایمیج گیری از ویندوز است و رایت اون

اگه یک رایتر دارید مبدا و مقصد روروی رایتر بزارید و سرعت کپی و رایت رو کمتر کنید باید رایت بشه
اگه نشد اول از سی دی با نرم افزار alcohol ایمیج بگیرین با فرمت mdf و mds سپس با نرم افزار alcohol یا ultar iso اون ایمیج رو رایت کنید روی دی وی دی

خیلی ممنون برای جواب سریع و درست!!
با alcohol رایت کرد ...هنوز ویندوز رو نصب نکردم ولی حداقل از قبلش که حتی نمیتونستم رایت کنم بهتره
خدا کنه مشکل دیگه ای پیش نیاد!
خیلی ممنون