PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مکالمه روی بستر اینترنت به جای استفاده از سیم کارت تلفن. معرفی برنامه ها و تجربیات شما

piishii
09-02-2013, 13:47
سلام
خوب دوستانی که گوشی های اندروید دارند و یک خط وایرلس هم دارند می دونند که میشه به جای استفاده از سیم کارت و ریختن پول به جیب مخابرات
مکالمات خود رو روی بستر اینترنت انجام دهند خود من با این کار ماهانه حدود 20 تومن در هزینه هام صرفه جویی کردم
دوست دارم تجربیات و نرم افزارهای مناسب این کار رو اینجا با هم به اشتراک بگذاریم
ملزومات :
* دو طرف گوشی اندروید داشته باشند
* دو طرف برنامه مربوط به را نصب کرده باشند
نرم افزارها و مشکلات و تجربیات شما در این تاپیک میتونه لیست بشه
تجربه های من
Tango : برنامه بسیار خوبی به شمار میره، محیط کاربری ساده ای داره و امکان چت صوتی و تصویری رو در اختیار شما می ذاره
نکات قوت : کیفیت صدا بسیار قوی، تصویر بسیار خوب و بدون مشکل فرستاده میشه و هم اینکه میتونید ارتباط تصویری خود را با انیمیشن هایی که برنامه بهتون میده مزین کنید !
نکات ضعف : ورژن های قدیم امکان پیام فرستادن رو ندارند + اینکه بخشی برای آپدیت نداره و اگه هم داره کار نمیکنه و من هنوز نتونستم بخش پیام دهی رو فعال کنم
و نکته ضعف اساسی اکوی صدا است شما صدای خود را موقع صحبت کردن میشنوی که خیلی روی اعصاب هست
Viber : یک برنامه قوی دیگه که امکان چت صوتی داره و پیام رسانی
نکات قوت : پیام دهی در محیط کاربر پسند
نکات ضعف : ارسال پیام قوی نیست به طوری که اصلا شکلکی چیزی در برنامه تعبیه نشده و اینکه صدای برنامه ضعیف هست نمیشه آهسته حرف زد !
و نکته بعدی اینکه به نظر سرویسش بلاک شده یک هفته میشه برای من کار نمیکنه ! حالا اون طرفیا ایران رو تحریم کردند یا این طرفیا شیطنت کردن هنوز نمیدونم
متاسفانه این برنامه امکان چت تصویری نداره
Line : یک برنامه دیگه محیط زیبایی داره
چت در این برنامه عالی هست و شکلک های متنوعی هم داره و نکته بارزی که برتری به نسبت Viber داره امکان ظاهر شدن پیام جدید در lock Screen و جواب دادن آن در اندرویدهای پایین است
نکات ضعف : چت صوتی این برنامه کار نمیکنه و من نتونستم باهاش کار کنم در حالیکه گوشی خودم سولا و گوشی خانمم یو است و برنامه یک اررور مسخره میداد که البته هنوز هم باهاش وقت نداشتم سر و کله بزنم
و از نکات ضعف دیگر عدم امکان چت تصویری است
یاهو مسنجر :
باید پلاگین Voice رو براش نصب کنید
نکات قوت : محیطی که برای کابران سالیان است که آشناست حداقل برای من 10 سالی میشه !
شکلک ها بسیار متنوع و خوشگل
نکات ضعف : چت صوتی این برنامه بسیار ضعیف است، یا صدا فرستاده نمیشه یا اینکه بوق نمی خوره یا اینکه قطع و وصل میشه
این تجربه های شخصی من بود که حالا در بعضی زمینه ها ممکنه برای دوستان متفاوت باشه
من میدونم یک دوجین برنامه دیگه اون بیرون وجود داره و دوست دارم از تجربیات دوستان استفاده کنم خودم واقعیتش وقت نداشتم بشینم تست کنم یکی یکی برنامه ها رو
تمامی برنامه های بالا هم رایگان است

piishii
09-02-2013, 13:48
این پست رزرو میشه احتمالا برای لیست کردن مشکلات و تجربیات و لینک برنامه ها
ایشالا دوستان همکاری کنند، روز به روز استفاده کنندگان از اندروید داره بیشتر میشه
حالا چی جلی بین، چی بستنی حصیری و چه زنجبیلی و....

Leon-117
09-02-2013, 16:06
سلام.
من از برنامه Viber استفاده میکنم......
تجربه ی خاصی به اون صورت ندارم که بگم ولی در مورد کیفیت صدا باید بگم که به سرعت اینترنتون بستگی داره که هر چقدر سرعت بالاتر باشه کیفیت تماس بهتره(البته 100% مطمئن نیستم و ممکنه اشتباه کنم).
تو مقایسه با تانگو من وایبر رو ترجیح میدم،بیشتر بخاطر اینکه با اینترنت هایی با که سرعتشون هم پایین هست هم میشه با وایبر تماس گرفت(مثلا اگه سرعتتون با اینترنت ایرانسل خوب باشه و انتن دهی خوب باشه با ایرانسل هم میشه تماس گرفت).

نکات ضعف : ارسال پیام قوی نیست به طوری که اصلا شکلکی چیزی در برنامه تعبیه نشده و اینکه صدای برنامه ضعیف هست نمیشه آهسته حرف زد !
این مورد اسمایلی ها درست نیست.
اتفاقا توی این برنامه کلی اسمایلی و عکس تعبیه شده که میشه ازشون استفاده کرد.همچنین میشه عکس و آلبوم عکس هم با استفاده از این برنامه فرستاد.(بقل اون قسمتی که داخل اون تایپ میکنیم،یه علامت + هست،اگه رو اون کلیک کنید صفحه مربوط به اسمایلی ها و عکس ها باز میشه.)
در مورد کیفیت صدا هم من تا حالا مشکلی نداشتم.
بلاک شدن برنامه هم مشکلش از داخل هستفچون من با V--P--N تست کردم برنامه کار میکرد....

piishii
09-02-2013, 17:01
سلام.
من از برنامه Viber استفاده میکنم......
تجربه ی خاصی به اون صورت ندارم که بگم ولی در مورد کیفیت صدا باید بگم که به سرعت اینترنتون بستگی داره که هر چقدر سرعت بالاتر باشه کیفیت تماس بهتره(البته 100% مطمئن نیستم و ممکنه اشتباه کنم).
تو مقایسه با تانگو من وایبر رو ترجیح میدم،بیشتر بخاطر اینکه با اینترنت هایی با که سرعتشون هم پایین هست هم میشه با وایبر تماس گرفت(مثلا اگه سرعتتون با اینترنت ایرانسل خوب باشه و انتن دهی خوب باشه با ایرانسل هم میشه تماس گرفت).

این مورد اسمایلی ها درست نیست.
اتفاقا توی این برنامه کلی اسمایلی و عکس تعبیه شده که میشه ازشون استفاده کرد.همچنین میشه عکس و آلبوم عکس هم با استفاده از این برنامه فرستاد.(بقل اون قسمتی که داخل اون تایپ میکنیم،یه علامت + هست،اگه رو اون کلیک کنید صفحه مربوط به اسمایلی ها و عکس ها باز میشه.)
در مورد کیفیت صدا هم من تا حالا مشکلی نداشتم.
بلاک شدن برنامه هم مشکلش از داخل هستفچون من با V--P--N تست کردم برنامه کار میکرد....
در مورد وایبر درسته منم اگه تصویری نخوام به تانگو ترجیج میدم این وی پی ...ان هم حدس میزدم ولی تست نکرده بودم هنوز که اینطوری پس مطمئن شدم
در مورد شکلک اینا عجیبه مال من اصلا نداره فقط میشه مال مکالمه های پیامی بک گراند انتخاب کرد و یا اینکه ارسال تصویر همونطوری که شما اشاره کردی
ورژن شما چند هست ؟ شاید نسخه های جدید اینطوری باشه

Leon-117
10-02-2013, 09:57
ورژن من 2.3.2 هست،. اگه اشتباه نکنم از خیلی وقت پیش این شکلک ها وجود داشتن!

piishii
10-02-2013, 14:33
ورژن من 2.3.2 هست،. اگه اشتباه نکنم از خیلی وقت پیش این شکلک ها وجود داشتن!
سلام
برادر دروغ نمیگم که وجود نداشت !
مال من 2.2.0 بود
الان آپگرید کردم این امکانی که شما میگی بهش اضافه شد
وگرنه یک + چیزی هست که آدم نبینه آخه !
هیچ عزیز دیگری تجربه ای چیزی نداره ؟
نرم افزاری چیزی ؟
وایبر همونطوری که گفته شد عالی هست ولی باید وی پی ...ان زده بشه

am2
10-02-2013, 22:22
نظرتون در مورد اسکایپ چیه؟

piishii
10-02-2013, 22:47
نظرتون در مورد اسکایپ چیه؟
شما اگه تجربه داشتید خوب بنویسید
اسکایپ فیل...تر نیست ؟

shadli_m7
09-03-2013, 10:18
اکثر نرم افزارها رو که دوستان گفتن.
whatsapp نرم افزاری مثل وایبر هست. وقتی وایبر بسته شد رفتم سراغ این. یک هفته ای می شه که whatsapp هم به مشکل خورده و الان دارم از hike استفاده میکنم.
اما برنامه ی مورد علاقه ی من که چند سالی هست ازش استفاده میکنم و تا به حال هم بسته نشده.برنامه ی nimbuzz هست. تو این برنامه می شه آی دی یاهو ، جیمیل و فیسسبوک رو وارد کنید و از همین برنامه با تمام دوستان چت کنین. اما ویژگی جالبش اینه که یک اکانت نیم باز ایجاد میکنید. با این اکانت با دوستان نیم بازیتون می شه تماس صوتی داشت. اس ام اس بفرستین. امکان ارسال عکس ، ویدئو ، شکلک داره. همچنین می تونین پیام صوتی آفلاین برای دوستانتون ببینید.نسخه ی سیمبینش توییتر هم داشت که تو اندرویدش فعلا نیست.

Honor27
13-04-2013, 16:24
chat on هم خوبه . من ازینکه میشه باهاش فایل هم فرستاد خیلی خوشم میاد ولی متاسفانه نمیشه باهاش آهنگ فرستاد در صورتی که با whatsapp میشه
chat on امکان مکالمه ی صوتی و تصویری نداره ولی میشه صدا ضبط کرد و فرستاد مثل voxer

piishii
13-04-2013, 17:00
chat on هم خوبه . من ازینکه میشه باهاش فایل هم فرستاد خیلی خوشم میاد ولی متاسفانه نمیشه باهاش آهنگ فرستاد در صورتی که با whatsapp میشه
chat on امکان مکالمه ی صوتی و تصویری نداره ولی میشه صدا ضبط کرد و فرستاد مثل voxer

سلام
ممنون از دوستان و تجربیاتشون
چت آن رو جدیدا دارم تست میکنم و قصد داشتم الان بنویسم که دوستمون نوشت
بعد از اینکه وایبر رو فیل..تر کردن و بگیر نگیر داره کار باهاش کمی سعی کردم یکی دوتا برنامه دیگه استفاده کنم
line رو که پست اول معرفی کردم دیگه از روی گوشی خودم و خانومم پاک کردم برنامه به درد نخوری هست حداقل مال ما ایرانی ها ! من فکر میکنم اونم فیل...تر شده و پیام رو صد سال بعد می فرستاد و امکان صحبت که اصلا نداشت
چت آن رو جدیدا نصب کردم محیط چتش خیلی خوب هست و به نسبت وایبر شکلک های بیشتری داره ولی هنوز سعی نکردم صوت یا تصویر برقرار کنم که دوستمون به نظر میگه نداره ولی گزینه ای برای Call داره که هنوز تست نکردم ببینم حرف دوستمون چقدر صحت داره
ثر نرم افزارها رو که دوستان گفتن.

whatsapp نرم افزاری مثل وایبر هست. وقتی وایبر بسته شد رفتم سراغ این. یک هفته ای می شه که whatsapp هم به مشکل خورده و الان دارم از hike استفاده میکنم.
اما برنامه ی مورد علاقه ی من که چند سالی هست ازش استفاده میکنم و تا به حال هم بسته نشده.برنامه ی nimbuzz هست. تو این برنامه می شه آی دی یاهو ، جیمیل و فیسسبوک رو وارد کنید و از همین برنامه با تمام دوستان چت کنین. اما ویژگی جالبش اینه که یک اکانت نیم باز ایجاد میکنید. با این اکانت با دوستان نیم بازیتون می شه تماس صوتی داشت. اس ام اس بفرستین. امکان ارسال عکس ، ویدئو ، شکلک داره. همچنین می تونین پیام صوتی آفلاین برای دوستانتون ببینید.نسخه ی سیمبینش توییتر هم داشت که تو اندرویدش فعلا نیست.

واتس اپ که بعد یک سال از کار میافته تا لایسنس بخری و اصلا هنوز استفاده نکردم
نیم باز رو هم ریختم ولی تست نکردم به نظر اون هم باید خوب باشه
احتمالا امشب نیم باز هم نصب کنم ببینم اون چطوری هست
ولی حیف وایبر شد...........

Legacy's
13-04-2013, 17:41
دوستان یک سوال
من whats app و viber رو مدتی بود نصب کرده بودم تا اومدم استفاده کنم شنیدم رفتند جزو فیلی ها.
حالا یک سوال برام پیش اومده
اصولاً این دست برنامه ها به فرض کار کردن، آیا باید روی گوشی من و مخاطبم نصب باشه تا پیامک یا مکالمه انجام بشه یا فقط روی گوشی خودم نصب باشه کافیه؟

piishii
13-04-2013, 17:44
اصولاً این دست برنامه ها به فرض کار کردن، آیا باید روی گوشی من و مخاطبم نصب باشه تا پیامک یا مکالمه انجام بشه یا فقط روی گوشی خودم نصب باشه کافیه؟

سلام
به فرض ؟!!؟
خیلی خوب هم کار میکنند
خیر باید دو طرف برنامه مورد نظر رو نصب داشته باشند
زمانی که شما با وایبر پیام میفرستی کجا میره اگه طرف نصب نداشته باشه ؟؟؟؟؟ شما برنامه ها رو که نصب میکنی مخاطبت اگه این برنامه رو نصب داشت خود به خود میاد توی لیستت که البته باید توی لیست تلفن هات هم باشه
من دارم به خوبی از تانگو و چت آن نتیجه میگیرم و وایبر هم بگیر نگیر داره و هنوز با بعضی ها با اون در ارتباطم
نیمباز هم به زودی تست میکنم و نتیجه رو مینویسم

Legacy's
13-04-2013, 19:58
سلام
به فرض ؟!!؟
خیلی خوب هم کار میکنند
ده بیا
توی موبایلستان که بچه ها میگن کار نمیکنه. دلیلش هم فیلی شدن سرورهاشه. حالا چطور از شما کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

خیر باید دو طرف برنامه مورد نظر رو نصب داشته باشند
اوه پسر پس بیخیال. اکثر مخاطبین من چه میدونن واتس اپ و وایبر خوراکیه یا پوشیدنی

زمانی که شما با وایبر پیام میفرستی کجا میره اگه طرف نصب نداشته باشه ؟؟؟؟؟
خب از شما پرسیدم دیگه حالا چرا میزنی؟؟؟؟!!:n14:
خیال فرمودم که وقتی پیامک میره به سرور نرم افزار بعد از اونجا منتقل میشه به شبکه ی مخابرات کشور و میرسه دست مخاطب. البته اینجوری طبعاً هزینه ی بالایی برای اونها میتونست داشته باشه.

supermax15
13-04-2013, 20:10
به جان خودم مخابرات اگه بفهمه این چیزا رو(viber.fringe.freetext,tango,whatsapp, میگه فیلترشون کنند(تا حالا جند بار این کار رو کرده)
چرا اینقدر حسودن اخه؟؟؟؟؟؟

piishii
13-04-2013, 20:17
توی موبایلستان که بچه ها میگن کار نمیکنه. دلیلش هم فیلی شدن سرورهاشه. حالا چطور از شما کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!

سلام
والا من فکر کردم شما کلیت برنامه ها رو میگی !
در مورد وایبر اگه مورد خطابتون هست گفتم که بگیر نگیر داره ! با بعضی ها من هنوز با وایبر سر و کار دارم با بعضی ها نمی تونم دلیلش هم نمی دونم !
البته با وی پی چیز میشد ارتباط کامل برقرار کرد که اون هم بستند
بچه های موبایلستان هم نمی دونم ولی من واقعیت رو میگم :n02:

اوه پسر پس بیخیال. اکثر مخاطبین من چه میدونن واتس اپ و وایبر خوراکیه یا پوشیدنی
براشون smart phone بخر :n02:

خب از شما پرسیدم دیگه حالا چرا میزنی؟؟؟؟!!:n14:
منظور نداشتم عزیز

خیال فرمودم که وقتی پیامک میره به سرور نرم افزار بعد از اونجا منتقل میشه به شبکه ی مخابرات کشور و میرسه دست مخاطب. البته اینجوری طبعاً هزینه ی بالایی برای اونها میتونست داشته باشه.
خوب این میشه پیامک معمولی چه کاریه که آدم از برنامه استفاده کنه آخه

چرا اینقدر حسودن اخه؟؟؟؟؟؟
دلیلش حسودی نیست عزیزم درآمد هست دیگه اخبار رو گوش نکردی شما چند هزار میلیارد تومن درآمد پارسال مخابرات بوده ؟
به هر حال من با استفاده از این برنامه ها قبض دو ماهم رو از حداکثر 40 تومن رسوندم به حداکثر 10 تومن
کاش همه افراد کانتکت لیستم اسمارت فون آندرویدی داشتند.....

veg7
18-04-2013, 12:29
به جز وایبر و اسکایپ برنامه ای هست که بشه باهاش تماس صوتی داشت ؟

Honor27
20-04-2013, 12:21
سلام
ممنون از دوستان و تجربیاتشون
چت آن رو جدیدا دارم تست میکنم و قصد داشتم الان بنویسم که دوستمون نوشت
بعد از اینکه وایبر رو فیل..تر کردن و بگیر نگیر داره کار باهاش کمی سعی کردم یکی دوتا برنامه دیگه استفاده کنم
line رو که پست اول معرفی کردم دیگه از روی گوشی خودم و خانومم پاک کردم برنامه به درد نخوری هست حداقل مال ما ایرانی ها ! من فکر میکنم اونم فیل...تر شده و پیام رو صد سال بعد می فرستاد و امکان صحبت که اصلا نداشت
چت آن رو جدیدا نصب کردم محیط چتش خیلی خوب هست و به نسبت وایبر شکلک های بیشتری داره ولی هنوز سعی نکردم صوت یا تصویر برقرار کنم که دوستمون به نظر میگه نداره ولی گزینه ای برای Call داره که هنوز تست نکردم ببینم حرف دوستمون چقدر صحت داره
ثر نرم افزارها رو که دوستان گفتن.

واتس اپ که بعد یک سال از کار میافته تا لایسنس بخری و اصلا هنوز استفاده نکردم
نیم باز رو هم ریختم ولی تست نکردم به نظر اون هم باید خوب باشه
احتمالا امشب نیم باز هم نصب کنم ببینم اون چطوری هست
ولی حیف وایبر شد...........

اون آیکون گوشی که میبینین کنار کادر text هست ، برای record کردن صدا و فرستادنه

Pedram_IR
31-08-2013, 18:06
من از وایبر استفاده می کنم، ولی مشکلی که دارم اینه که جدیدا صدای من برای طرف مقابلم نمیره، ولی صدای اون واضح میاد، با گوشی پدرم امتحان کردم، اون هم هیچ مشکلی برای مکالمه با دوستم باهاش ندارم ولی با گوشی پدرم به گوشی خودم که زنگ می زنم باز هم صدای اون میاد ولی صدای من نمیره. به نظرتون مشکل از کجاست؟

manya-atashin
31-08-2013, 19:08
الان واسه مكالمه چي دانلود كنيم ؟!

Erfandotm
09-09-2013, 18:41
در حال حاضر به نطرم بهترین برنامه "وایبر" هستش
کیفیت و سرعت انتقال صدا هم قابل قبول هست!:n01:

manya-atashin
09-09-2013, 19:01
لينك ميدين ؟

piishii
09-09-2013, 19:21
وایبر رو سرورهاشو برادرهای مخابرات مورد لطف قرار داده بودند و دیگه کار نمیکردم من جدیدا
وی چت استفاده میکنم ولی بیشتر تکست و برای صوت و تصویر هنوز تانگو عالی هست با اونکه صدا اکو میندازه
وایبر جدیدا درست شده برادران ؟

Erfandotm
09-09-2013, 19:47
لينك ميدين ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Erfandotm
09-09-2013, 19:49
وایبر رو سرورهاشو برادرهای مخابرات مورد لطف قرار داده بودند و دیگه کار نمیکردم من جدیدا
وی چت استفاده میکنم ولی بیشتر تکست و برای صوت و تصویر هنوز تانگو عالی هست با اونکه صدا اکو میندازه
وایبر جدیدا درست شده برادران ؟

بله درست شده

mojtaba2321
29-08-2014, 23:33
دوستان الان وایبر بهتره یا لاین؟

seyedrezafadaee
19-01-2016, 14:41
من اولش تلگرام داشتم ولی بعدش لاین و جایگزین کردم
دلایلی که لاین رو به تلگرام ترجیح دادم
خز نشدن استیکرا ( تو تلگرام استیکر داشتن خز شده من خودم فقط 5 تا استیکر ساختم ولی تو لاین یه استیکر تو داری که خاصه خیلیا ندارنش)
لاین کاملا یک شبکه اجتماعی هست با قابلیت لایک ، کامنت ، ساخت پیج ،شیردلم کردن و...
لاین امکان تماس تصویری و صوتی رایگان داره
تو لاین میشه یه پیج مذخرفو ریپورت کرد تا پاک شه
لاین تم های قشنگ داره میشه شخصی سازی کردش
لاین میشه تو تنظیماتش کیف تصاویر ارسالی رو کم کرد تا حجم دیتا کمتری استفاده شه
لاین خودش قفل داره از خودش میشه تنظیم کرد به اپلیکیشن قفل کردن دیگه نیاز نداره
لاین قابلیت ورود حتی بدون شماره از طریق فیس بوک رو داره که دیگه اگه نخوای تورو با شمارت پیدا نکنن
تو لاین اگه تو یه گروه بخوان بیارنت اول خودت باید جوین رو بدی مثه تلگرام همینطوری نمیارنت

hamedgame
19-01-2016, 14:44
سلام دوستان اگه تجربه ای در مورد نرم افزار جانبی لاین به نام لاین تولز داریم ممنون می شم به اشتراک بزارین می خوام دانلودش کنم :n10:

samyarfarahzadi
19-01-2016, 15:32
در لاین، اعضای گروه میتونن بدون اجازه ادمین فرد دیگری را وارد گروه
کنند؟

sanamrezaee
26-01-2016, 12:45
لاین تولز این امکان را به شما میدهد تا به جای نصب چندین برنامه کاربردی 17 برنامه مفید را در یک اپ داشته باشید!
این نرم افزار که تعداد دانلود آن در بازار های اندروید از میلیون هم گذشته است برنامه های خود را در 4 بخش دسته بندی کرده است و بصورت یک فایل apk برای کاربران عرضه کرده است . از مهم ترین بخش های این نرم افزار می توان به زاویه سنج ، قطب نما ، چراغ قوه ، ذره بین ، آینه ، سطح سنج ، کرنومتر ، مبدل واحد ها و ... اشاره کرد .
منم دارمش باحاله نصبش کن

seyedrezafadaee
26-01-2016, 12:50
می تونی بدون اجازه ادمین هم بیاری تو گروه

moradiava
26-01-2016, 12:56
سلام دو تا سوال دارم
اولی این که نمیشه تو خوده کامپیوتر واسه لاین یه حساب باز کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دومی اینکه چه جوری باید حساب باز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟:n23:

sanamrezaee
26-01-2016, 13:00
سلام نه نمیشه با کامپیوتر حساب ساخت باید با موبایل اول یه حساب درست کنی که خیلی ساده الو لاین رو روی موبایلت نصب میکنی شمارتو وارد میکنی بقیه موارد هم ساده ست بعد آموزش تصویری رو از خود سایت خوده لاین ببین وفعال کن ایمیل ایدی لاینتو توی لاینی که روی پی سی نصب کردی