ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی-کمک؟؟؟؟؟؟

ham33d
09-02-2013, 12:32
بهترین روش برای یاد گیری فتوشاپ از صفر تا حرفه ای

sansoven
09-02-2013, 19:04
به نظر من مجموعه ی فتوشاپ تاپ سکرت رو بگیر خیلی عالیه

vahid♫
23-02-2013, 21:39
به نظر من بهترین راه اینه که خودت اول از همه واقعا قصد یادگیری داشته باشی و بعدش بری از کارای سبک شروع کنی و کم کم کارای پیچیده و حرفی تر رو تمرین کنی
توی این گیر و دار مطمئنا هر بار به چیزای جدیدی برخواهی خورد که نیاز به آموختنشون داری و در این میان همین اینترنت بهترین دانشگاه برای این منظوره

باز هم به نظر من: اگه بخوای از آموزش های مثل تاپ سکرت و یا امثال اینا استفاده کنی به جایی نمی رسی چراکه اولا این آموزشا محدود به چند پروژه هستن و دوم نیاز تو رو برطرف نمی کنن چرا که شاید تو بخوای کار خواص دیگه ای انجام بدی که توی این اموزشا نمی گنجه

ضمن اینکه اگه بخوای از همون اول تا آخر فتوشا رو یاد بگیری یه کار بیهوده و عبثه چرا که من مطمئنم کسی نیست که کاملا به فتوشاپ تسلط داشته باشه و از طرفی خیلی از امکانات فتوشاپ به درد کسایی مثا من و تو نمی خوره حتی اگه بخوایم بیشترین بهره رو از فتوشاپ ببریم

و علاوه بر اینا خیلی از کارا رو در فتوشاتپ می شه به چندین روش انجام داد لذا لازم نیست از همون اول تا آخرش رو فول بشی بلکه بهتره کارایی هایی ازش رو یاد بگیری که هم فراگیری شون آسون تره (حداقل فعلا) و هم به کارگیری شون .....

موفق باشی