ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری خاموش شدن کامپیوتر

marjanvahdat
09-02-2013, 08:03
سلام دوستان
حدود یک هفته است که کامپیوترم وسط بازی خاموش میشود به این ترتیب که اول حرکات و تصاویر بازی کند شده بعد یک صدای عجیبی مثل صدای موتور داده و خاموش میشود البته چراغ جلوی کیس روشن میماند بعد که دکمه پاور پشت کیس را میزنم بطور کلی سیستم خاموش میشود و دوباره که روشن میکنم بدون مشکل روشن میشود اولش فکر کردم بخاطر این است که سیستم را زیاد روشن میگذارم اخه روزی هجده ساعت روشن است برای دانلود البته خیلی داغ میکند ولی با هیچ چیز مشکل ندارد به جز اجرای بازیها که وسطشان خاموش میکند فرقی نمیکند چه بازی باشد ناگفته نماند مواقع خاموشی بوی بدی هم میدهد ولی باز بدون مشکل روشن میشود میخواستم ببینم مشکلم نرم افزاری است یعنی مربوط به بازیهاست یا مشکل سخت افزاری دارم تورو خدا تا سیستم نسوخته کمکم کنید کسی که کامپیوتر رابرایم دوسال پیش جمع کرد دیگر کار نمیکند و کسی را هم نمی شناسم اینه که خودم دست به کارشدم مرسی

EXTREME
09-02-2013, 10:20
مشکل میتونه بیشنر از دمای قطعات باشه
علت بعدی پاور و خود مین
برای اینکه بفهمید نرافزارای است باید ببرید روی نصب ویندوز ببینید چه اتفاقی میفته بعد سیستم رو اسکن ویروس بکنید

Amir Hossein
09-02-2013, 11:06
با اجازه آقا مهرداد :|
-----
زیاد روشن بودن که مشکل نداره
الان سیستم من دو ماهه که خاموش نشده
خودم هم قبلا یه چنین مشکلی رو داشتم
کارت شما سایلنت که نیست؟
اگه سایلنت نیست چک بکنید که فن سیستم به خوبی کار میکنه یا نه
چون من یه بار از کار افتادگی فنم باعث یه همچین مشکلی شده بود

marjanvahdat
09-02-2013, 12:27
با اجازه آقا مهرداد :|
-----
زیاد روشن بودن که مشکل نداره
الان سیستم من دو ماهه که خاموش نشده
خودم هم قبلا یه چنین مشکلی رو داشتم
کارت شما سایلنت که نیست؟
اگه سایلنت نیست چک بکنید که فن سیستم به خوبی کار میکنه یا نه
چون من یه بار از کار افتادگی فنم باعث یه همچین مشکلی شده بود

کارت سایلنت یعنی چه ؟ متشکر میشم اگر بیشتر توضیح بدین

marjanvahdat
09-02-2013, 12:28
مشکل میتونه بیشنر از دمای قطعات باشه
علت بعدی پاور و خود مین
برای اینکه بفهمید نرافزارای است باید ببرید روی نصب ویندوز ببینید چه اتفاقی میفته بعد سیستم رو اسکن ویروس بکنید

ممنون ولی منظور از رفتن روی نصب ویندوز چیست ببخشید من حرفه ای نیستم اگر میشه بیشتر توضیح بدین مرسی

EXTREME
09-02-2013, 12:33
ممنون ولی منظور از رفتن روی نصب ویندوز چیست ببخشید من حرفه ای نیستم اگر میشه بیشتر توضیح بدین مرسی

یعنی برید ویندوز نصب کنید
قبلش شما باید دمای قطعات رو چک کنید یک عکس از حالت بیکاری سیستم با نرم افزار hw monitor بدین

یک عکس بعد از 10 دقیقه تست پرایم 95 در حالت blend از hw monitor بدین و با نرم افزار furmark بعد از 10 دقیقه تست یک عکس از gpu-z از تب sensor بدین برای دمای گرافیک

اگه مشکل نرم افزاری نبود و دما هم هیچ مشکلی نداشت و بازهم مشکل خاموش شدن داشتین باید پاور و مین سیستم چک بشه