مشاهده نسخه کامل
: پیگیری اس ام اس و سوزاندن سیم کارت ایرانسل
r2_irooni
08-02-2013, 16:25
سلام دوستان
یه سوال دارم میخوام بدونم این امکان هست که اس ام اس هایی که داده شده به یک سیم کارت دیگه رو از هر طریقی حتی شکایت پیگیری کرد؟
لطفا راهنمایی کنید(هر دو سیم کارت ایرانسل هست)
--------
سوال دوم اینکه با سوزاندن سیم کارت کلا اسم من از دیتا بیس اون اپراتور پاک میشه؟
Soroush-S
08-02-2013, 17:27
سلام دوستان
یه سوال دارم میخوام بدونم این امکان هست که اس ام اس هایی که داده شده به یک سیم کارت دیگه رو از هر طریقی حتی شکایت پیگیری کرد؟
لطفا راهنمایی کنید(هر دو سیم کارت ایرانسل هست)
--------
سوال دوم اینکه با سوزاندن سیم کارت کلا اسم من از دیتا بیس اون اپراتور پاک میشه؟
شنیده بودم اس ام اس ها هر 3 ماه یکبار پاک میشن.
r2_irooni
08-02-2013, 18:44
لینکی در این مورد دارید؟
میخوام مطمئن بشم:n03:
Soroush-S
08-02-2013, 19:22
لینکی در این مورد دارید؟
میخوام مطمئن بشم:n03:
لینک ندارم از یکی از دوستانم پرسیده بودم که در مخابرات آنا داشت.
شما از دفاتر خدمات ارتباطی یه سوال بکن
r2_irooni
09-02-2013, 07:32
الان دسترسی به شهر ندارم متاسفانه. اما دیشب از یه وکیل پرسیدم میگن که در صورت شکایت باید موبایلی که با اون سیم کارت اس ام اس داده شده رو همراه داشته باشه تا ثابت کنه چیزی رو.
و همین طور میگفت به همین راحتیا بهش پرینت نمیدن.
حالا دیگر دوستان اگر اطلاعاتی دارین یه کمکی کنین.:n03:
mr_khodaei2008
10-02-2013, 18:53
اگه شکایت بسیار حیاتی و بزرگ باشه یا طرف پارتی خیلی کلفتی داشته باشه میتونه متن اس ام اس ها را پیرینت بگیره برا دادگاه ولی اگه مثلا یه مزاحمت و چیز جزئی باشه نمیتونه
با سوزاندن سیم کارت هم مشخصات شما از سیستم پاک نمیشه
r2_irooni
11-02-2013, 07:46
TNX brother
useruseruser3
22-07-2013, 10:52
با سلام.
چند نکته رو باید عرض کنم.فقط بدونید درخواستهای پیگیری فردی و اداری خیلی متفاوتند!:
1- در صورت سوزاندن سیم کارت یا جمع آوری خط اطلاعات اون به بایگانی ... فرستاده میشه و همونجا میمونه!(در صورت تکمیل فضا با ترتیب اولویت زمانی، منتقل یا حذف میشن)
2- اگر سیم کارتهای دائمی اروی یک گوشی ای گذاشته بشه و باهاش کار کنید سریال جهانی گوشی در سیستم مخابرات سیو میشه!در واقع میشه گوشی ها رو از روی سیم کارت ردیابی کرد (در هر موردی این کار رو نمیکنن)
3- پیامک خطوط بعد از سه ماه بایگانی میشه و قابل دسترسی نیست (جز برای برخی مراکز در شرایط خاص!)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.