مشاهده نسخه کامل
: ايميل گروهي
mohsensada
08-02-2013, 09:28
سلام دوستان قصد دارم ايميل تبليغاتي بفرستم كسي هست سرويس رايگان سراغ داشته باشه يا به عبارتي ايميل ها رو داشته باشه بهم بده!
dashjalal
30-03-2013, 18:24
سلام دوست عزیز .
شما قبلش در مورد ارسال ایمیل تبلیغاتی اطلاعی دارین .
کار راحتی نیست .
M o h a m m @ d
30-03-2013, 18:27
همون پولیشم بهت گیر میدن چه برسه کسی رایگان همچین سرویسی بزاره .دنبال رایگانش نگرد
mahmood21
25-04-2013, 23:41
سلام دوستان قصد دارم ايميل تبليغاتي بفرستم كسي هست سرويس رايگان سراغ داشته باشه يا به عبارتي ايميل ها رو داشته باشه بهم بده!
دوست عزیز من آدرس ایمیل ها رو دارم نرم افزارش رو هم دارم خواستی برام پیام بفرست تا برات ارسال کنم
ولی من خودم قبلا ایمیل گروهی میفرستادم معمولا توی spam ذخیره میشه و خیلی کم ایمیل ها رو میخونن
در ضمن باید یک ایمیل پولی داشته باشی تا بتونی ایمیل گروهی بفرستی, چون ایمیل های مجانی محدودیت ارسال ایمیل در شبانه روز رو دارن
mohsensada
29-04-2013, 09:51
سلام دوست عزیز .
شما قبلش در مورد ارسال ایمیل تبلیغاتی اطلاعی دارین .
کار راحتی نیست .
نان خوردن هم زیاد راحت نیست هرکاری سختی خودشو دارم بستگی به تلاش خودمون داره!
aryamehr1368
12-05-2013, 00:34
سلام دوست عزیز ارسال رایگان که اصلا فکرشم نکن ایمیلهای رایگان یا الکیه یا قدیمی یا ایرانی نیست یا اصلا ایجاد نشده من تمام راه ها رو امتحان کردم تنها راهی که به نظرم درست اومد اجاره پنل های ارسال انبوه حرفه ای که ماهی 40 تومنه و علاوه بر اون بهت بانک ایمیل رایگان ونرم افزار ارسال وجمع آوری ایمیل از سایتها رو میده از هر راهی بخوای یا فکرشم بکنی رفتم تنها همین جواب داده فعلا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم سایتش امیدوارم کمک کرده باشم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.