ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مصرف بالای رم و هنگ کردن نرم افزارهای سنگین گرافیکی

aylar6888
07-02-2013, 15:29
سلام :
به تازگی مشکلی برام پیش اومده که فکر میکردم مال انتی ویروسیه که دارم اما با تعویض ویندوز و بدون نصب برنامه اضافی این مشکل هنوز پابرجاست:
اخیرا موقع اجرای نرم افزارهای گرافیکی یا بازیهای سنگین بعد از حدود نیمساعت ویندوز اخطار میده و نرم افزار هنگ میکنه و باید با تسک منیجر اون نرم افزار رو ببندم.مشکل بعدیم اینه که همزمان با بوجود اومدن این مشکل وقتی ویندوزم رو روی حالت اسلیپ میذارم دیگه نمیتونم وارد ویندوز بشم و باید دستی ریستارت کنم.همین موضوع منو به شک انداخت که مصرف رم بالا دارم...توی تسک منیجر این نرم افزارها مثلا بازیها به حدود 1.8 گیگ مصرف که رسیدن سیستم هنگ کرده ولی مصرف سی پی یو پایین و نرماله...
دوستان کسی راه حلی به نظرش میرسه؟البته رم من شناسایی میشه و ظاهرا مشکلی نداره..
cpu :dual core e5700 3ghtz-2mcatch
ram : 4 g 1333 m
vga :xfx5450 2 g
windows 7-32bit

ممنون:n16:

azimjoon
10-02-2013, 17:45
Test your system's RAM memorySometimes faulty RAM (Random-Access Memory) can cause intermittent problems within Windows. Use the Windows Memory Diagnostics Tool by clicking Start, type Memory Diagnostics and select the result in the list. When the Windows Memory Diagnostics Tool window appears, choose Restart now and check for problems (recommended).
یه برنامه هم برای هاردت نصب کن و اون تست کن