ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروژه سخت افزار

m@hshid167
07-02-2013, 15:29
سلام من میخوام یه سایت برا قطعات سخت افزاری طراحی کنم لطفا همراهیم کنید و اطلاعات و عکساتونو برام بزارید با php میخوام طراحی کنم گیج شدم نمیدونم از کجا شروع کنم اولین بارمه برا پروژست:n28:

Thor God
07-02-2013, 16:53
پروژه برا دانشگاه ؟

يه پيشنهاد دارم يه دامين بخر و وصل كن به سيستم هاي وبسايت دهي قوي مثله ثامن بلاگ يا رز بلاگ ! شروع به كار كن اگه بوجه داري ٢٠ تؤمن هم بده يه قالب اختصاصي بخر براي خودت ! اين يه مورد ! مورد دوم اينكه من خودم تو فكر ساخت يه وبسايت ( باهمين روش بالا كه گفتم ) برا نرم افزار و دانلود و ترفند همين جور چيز ها هستم هاست دانلود هم ميخرم ! حالا اگه موافق باشي با هم شروع كنيم ( اگه موافقي pm بده يا ميل بزن )

( اين چيز هايي كه گفتم برا يه سايت جمع و جوره ولي اگه مائل باشي هاست و دامين اختصاصي بخر )

برا شروع هم يكي از دو روش رو كه گفتم انتخاب كن اگه هاست خريدي سيستم وردپرس پياده سازي كن روش ، قالب رو هم بريز حالا بايد مقاله جمع كني ميتوني از سايت هاي خارجي بگيري و ترجمه كني يا خودت بنويسي معرفي انواع سخت افزار ها و مقايسه با هم نوع هاشون رو تو درجه اول قرار بده ألبته معرفي سيستم هاي خوب براي گيم و كارهاي ديگه هم از وظايف يه أدمين خوب محسوب ميشه

هر جا سوالي داشتي بگو ...

m@hshid167
07-02-2013, 17:48
اره برا دانشگاست خیلی گیج شدم اگه میشه قبل مراحل بالا بگو قالب سایتمو چه جوری با php , html طراحی کنم به نظرت برم کلاس؟

Thor God
07-02-2013, 20:12
خب ببين اگه بخواي بري كلاس ، كلي بايد وقت صرف كني تا ياد بگيري ، به علاوه قيمت هاي كلاس هاي php و HTML و CSS خيلي بالاست به نظرم ٢٠ تا ٤٠ تومن بده يه قالب حرفه اي بخر ! ( اختصاصي ) و مهم تر از همه تا بخواي حرفه اي بشي و تجربه جمع كني تا يه قالب رو حرفه اي بسازي كلي وقت ميره !

براي طراحي هم بايد قالب كلي رو با HTML بسازي بعد زيبا سازي و هوشمند سازي رو يا جاوا يا php انجام ميدي CSS هم استفاده مي كني براي كمك بهhtml

سوالي بود بفرماييد

Amir Hossein
08-02-2013, 12:04
سلام
آخه دوست عزیز جای این سوال اینجا بود؟
شما باید تو قسمت وبسایت ها میپرسیدید
ولی برای زدن سایت هیییییچ مشلی دیگه نیست این روزا
شما اول باید ببینید چقدر میخواید هزینه کنید و چقدر سایت قراره گسترش پیدا کنه؟
اگه در حد یه پروژه دانشگاهی هستش از پرشین گیگ استفاده کنید
خیلی هم راحته احتیلج به یادگیری هیچ زبونی هم ندارید
مدیریت محتواش هم شبیه به وبلاگ ها هستش

m@hshid167
08-02-2013, 18:32
اخه خودم واقعا دوست دارم یاد بگیرم کتاب جعفر نژاد قمی رو هم خوندم ولی سردر گمم بی تجربه ام نمیدونم از کجا شروع کنم و پیش ببرم کمی عکس و اطلاعات جمع اوری کردم

Thor God
08-02-2013, 21:09
ببین دوست من نیاز نیس که گیج بشی ! شما اگه پروژه ی دانشگاه داری و می خوای خلاص کنی خودتو تو یه سرویس وبلاگ دهی حرفه ای یه وبلاگ بساز قالب هم بریز توش یه دامین هم وصل کن بهش برای آپلود فایل هم همون جور که دوستمون گفتن میتونی از پرشین گیگ ، پیکوفایل ، فرشارد ( پیشنهاد نمی شه ) یا مدیافایر آپلود کنی ! سایتت که راه افتاد بعدش دیگه شروع به یادگیری زبان برنامه نویسی تحت وب کن ! اگه میخوای مراحل یاد گیری زبان رو بهت بگم ... !

m@hshid167
09-02-2013, 17:41
مرسی از راهنمایتون