ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ Lenovo GS460

ehsan-inventor
07-02-2013, 12:35
سلام دوستان
من یه لپ تاپ دارم که حدودا 2 سالی هست ازش کار کشیدم.
الان چند وقته که وقتی cpu درگیر میشه خود به خود خاموش میشه. ( یعنی وقتی کار نسبتا سنگین انجام میدم باهاش ). البته چند دقیقه به حال خودش رهاش کنم چنان داغ می کنه که هیچ دکمه ایش هم کار نمی کنه و ناچارا مجبورم بادکمه پاورش خاموشش کنم ! خود به خود cpu درگیر میشه و میره روی 100 درصد و تمام دکمه ها غیر فعال میشن ! کلا زیرکیبورد هم شدیدا داغ میشه...
ویندوز رو عوض کردم درست نشد.
آنتی ویروس نداشتم، آنتی ویروس نصب و اسکن کردم، ویروسی پیدا نشد ( کسپراسکای)
تیون آپ هم روش نصب کردم و تنظیمات رو روش انجام دادم بهتر شد ولی خوب نشد.
ضمن این که ویندوز رو عوض کردم با بدبختی درایورهاشو گیر آوردم و نصب کردم...
کانکشن وایرلس هم پریده که الان باید یاد بگیرم چطوری اونو درست کنم !
ولی الان سوال اینه که چرا خود به خود خاموش میشه؟ مشکل سخت افزاریه؟ راه حل چیه؟
ممنونم:n16:

Thor God
07-02-2013, 12:58
باز هم سی بی یو هون جور به شدت درگیره ؟! چون اگه دمای سی بی یو بالا بره سیستم خود به خود خاموش میشه ! ( منظور همون سی pیو هستش )

afshin b
07-02-2013, 17:08
سی پی یوش چی هست؟
از Task Manager ببین چی داره از سی پی یو استفاده می کنه.
اگه سی پی یو بالا نیست اینا دلیل گرم کردنشه:

یک دفعه اینطور شده؟
به هر حال دوتا دلیل میتونه داشته باشه.
یکی اینکه درگاه خروجی هوای فن گرد و خاک و پرز گرفته باشه. برای تشخیص ببینین که جریان هوای خروجی به اندازه ی صدای فن هست یا نه. یعنی اگه فن با صدای زیاد داره کار میکنه ولی هوا با سرعت زیادی خارج نمیشه، یعنی که مشکل همینه که گفتم. برای رفعش هم باید درگاه رو باد بگیری. اگر بتونی لپتاپ رو باز کنی که بهتر.

مشکل دیگه ای که میتونه داشته باشه اینه که خمیر سیلیکون نیاز به تعویض داشته باشه. خودتون هم میتونین انجام بدین، بیرون هم میتونین ببرین براتون انجام بدن.

ehsan-inventor
07-02-2013, 23:20
ممنون دوستان، core i3 هستش...
این قضیه گردوخاک رو هم چک می کنم، به نظر همین طورم میاد، صدای فن زیاده ولی دمشش کمه...ممنون افشین جان

ممنون Thor Go ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])d