مشاهده نسخه کامل
: درخواست منبع آموزشي PHP .
سلام دوستان .ميشه چندتا PDF يا كتاب واسه بنده كه تازه ميخوام PHP شروع كنم معرفي كنيد ؟
ممنون !
dracula_killer
07-02-2013, 12:09
من کتاب دوجلدی php 5 از انتشارات ناقوس رو بهتون پیشنهاد می کنم. یک کتاب انگلیسی هم بود اگه درست یادم باشه php & mysql bible کتاب خیلی خوبی بود
hamedarian2009
07-02-2013, 18:04
من خودم php رو ازسایت w3school.com یاد گرفتم واقعا خیلی ساده و روان آموزش داده البته اگه با انگلیسی مشکل نداری
دوستان خيلي ممنون كه جواب داديد. يه سوال ديگه داشتم ، آيا با كتاب ميشه حرفه اي شد ؟ يا بايد كلاس برم ؟
dracula_killer
23-02-2013, 13:25
چیزی که شمارو حرفه ای می کنه،تجربه و پشتکار شما هست،نه کتاب و کلاس.
اگه میخواین حرفه ای شین خب قطعا باید تو چیزای پایه ای که در کتاب ها و سایت W3schools هست مسلط باشین،بعدش چندین پروژه رو به تنهایی روش کار کنین تا تجربه کسب کنین و دستتون تو کد زنی روون شه.
بعدش باید ببینین چی کم دارین تو این زبان و اون رو دنبال کنید تا کم کم حرفه ای شید
asal-banoo
25-02-2013, 17:41
با نظر dracula_killer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا حد زیادی موافقم. منم از سایت w3school شروع کردم و خیلی مباحث رو یاد گرفتم اما وقتی وارد محیط کار شدم فهمیدم اطلاعاتم اصلا کافی نیست و خیلی خیلی کمه. به نظر من کلاس رفتن تاثیر زیادی می تونه داشته باشه به شرطی که همراه با کلاس پیش برید و از استاتون سوال زیاد بپرسید. به طور کلی من فکر می کنم تا وارد محیط کار نشید و ندونید محیط کار ازتون چی می خواد، هیچ وقت حرفه ی نمی شید.
hamedarian2009
25-02-2013, 19:45
با نظر dracula_killer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تا حد زیادی موافقم. منم از سایت w3school شروع کردم و خیلی مباحث رو یاد گرفتم اما وقتی وارد محیط کار شدم فهمیدم اطلاعاتم اصلا کافی نیست و خیلی خیلی کمه. به نظر من کلاس رفتن تاثیر زیادی می تونه داشته باشه به شرطی که همراه با کلاس پیش برید و از استاتون سوال زیاد بپرسید. به طور کلی من فکر می کنم تا وارد محیط کار نشید و ندونید محیط کار ازتون چی می خواد، هیچ وقت حرفه ی نمی شید.
تو آموزشها فقط شما با نحوه syntax و به کاربردن کدهای زبانهای مورد استفاده آشنا میشین و میتونید موقع پیاده سازی ابتدا از یک سایت آماده که سورس آن در اختیارتون هست یه نگاهی بندازید و ببینید چطوری انجام داده شده سپس با تمرین زیاد(تاکید میکنم خیلی زیاد) و خلاقیت خودتون میتونید موفق بشید
ممنون از جواب هاتون. من از آقاي dracula_killer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كمك گرفتم گفتن براي شروع HTML بخون .منم همين كار رو شروع كردم !
متاسفانه تو ایران خیلی از کتاب هایی که هست از انتشارات مختلف همشون تا یک سطح خاص میرن جلو و بس دیگه نمی کشه برای همین پیشنهاد بنده به شما استفاده از منابع انگلیسی هستش کتاب های انتشارات Wrox خیلی قشنگه
با تشكر از همه دوستان.
من به سايت W3School هم سر زدم سايت جالبيه .توش با HTML و CSS آشنا شدم و يه چيزايي ياد گرفتم.
حالا من ميخوام PHP رو از اول شروع كنم.ميخواستم بپرسم كه آيا از همين ابتدا لازمه من PHP رو نصب كنم طبق آموزش اين سايت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا براي شروع از نت پد و اين چيزا استفاده كنم ؟
اصلا اون آموزش واسه چي هست ؟
كلا بگيد واسه شروع چه كار هايي بايد بكنم ؟
مرسي.
يه نكته ديگه هم هست اينكه وقتي مثال هاي PHPي سايت W3School رو توي نت پد يا دريم ويور ميذارم چيزي توي مرورگر نشون نميده چرا ؟
habiballahafg
25-03-2013, 22:17
نظر من این است که در ابتدا از کتاب و سی دی های اموزشی استفاده کنید و سپس به کلاس برید و سعی کنید از کلاس همیشه جلوتر باشید تا موقعی که استاد درس میده سوال بپرسید
superbadboy
29-03-2013, 22:09
درود:
چون سوال من تقریبا مشابه هست یک تاپیک مجزا نزدم و سوالم رو اینجا مطرح می کنم.
می خواستم بدونم کتاب "Sams Teach Yourself PHP MySQL and Apache All in One"
ترجمه فارسی داره یا نه؟
و اگر نه یک کتاب فارسی در این حد با توضیحات کامل که در اینترنت فایلش موجود باشه لطفا به من معرفی کنید.
سپاسگزارم
((در ضمن دوست عزیز اگر شما با کتاب انگلیسی مشکلی ندارید این کتاب می تونه خیلی به شما کمک کنه))
دوستان لا اقل بگيد من چه جوري PHP رو نصب كنم ؟
درود:
چون سوال من تقریبا مشابه هست یک تاپیک مجزا نزدم و سوالم رو اینجا مطرح می کنم.
می خواستم بدونم کتاب "Sams Teach Yourself PHP MySQL and Apache All in One"
ترجمه فارسی داره یا نه؟
و اگر نه یک کتاب فارسی در این حد با توضیحات کامل که در اینترنت فایلش موجود باشه لطفا به من معرفی کنید.
سپاسگزارم
((در ضمن دوست عزیز اگر شما با کتاب انگلیسی مشکلی ندارید این کتاب می تونه خیلی به شما کمک کنه))
انگليسيش در چه حديه ؟ من با انگليسي سايت W3School.com اصلا مشكلي ندارم.ميخواستم ببينم در اين حد هست ؟
مرسي!
superbadboy
27-04-2013, 21:11
درود
ببخشید دیر جواب می دم خیلی وقته نیومدم اینجا
این سایت که شما معرفی کردید من نرفتم ولی این کتاب خیلی ساده توضیح داده
ولی واسه کسی که با زبون برنامه نویسی اشنا نیست کتاب مناسبی نیست به نظر من اگر شما با سی آشنایی دارید واستون خوبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.