ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : dell 6400 روشن نمیشه !!!!

vahidmoghadam
06-02-2013, 23:28
سلام
بنده یک Dell Inspiron 6400 دارم که البته قدیمی هم هست
امروز تصمیم گرفتم یه حالی به لپ تاپم بدم و کمی تر تمیزش کنمو و کیبوردش که خیلی از دکمه هاش کار نمیکنه رو تمیز کنم تا شاید درست بشه
اول دستگاه رو باز کردم بعد از اینکه کارت گرافیک به همراه سیستم خنک کنندشو جدا کردم ، خنک کننده و انتقال دهنده حرارت سی.پی.یو رو هم باز کردم و دیدم که خمیر سیلیکونی بین اون و سی.پی.یو کاملا خشک شده و از بین رفته کمی خمیر جدید زدم و فن کنارش رو هم تمیز کردم
بعد باطری بایوس رو هم خارج کردم (یه آشغال کوچیکی زیرش گیر کرده بود، میخواستم اونو تمیز کنم)
دستی هم به بقیه جاها کشیدمو تمیز کاری کردم (تمیز کاری کاملا خشک انجام شد و با بردها اصلا کاری نداشتم)
بعد همونجوری که باز کرده بودم، دستگاه رو دوباره سر هم کردمو بستم
اما حالا بعد از فشار دادن دکمه پاور دستگاه فقط چراغای لپ تاپ (چراغ پاور، کپس لاک، نام لاک و اسکرول لاک) برای حدودا 3 ثانیه روشن میشن و بعد خاموش میشن و کلا هیچ اتفاقی برای سیستم نمی افته یعنی کلا هیچی کار نمیکنه، نه هارد صدایی میده، انگار کلا سیستم خاموشه
با بطری و برق مستقیم هم امتحان کردم و نتیجه یکسان بود.

حالا به نظر شما ایراد از کجا میتونه باشه؟

ممنونم

vahidmoghadam
07-02-2013, 12:26
سلام مجدد/ با تشکر از پاسخگویی دوستان

مشکل حل شد ... یه مشکل خنده دار که بعد از پی بردن بهش کلی به خودم فحش دادم

کارت گرافیک رو تو جای خودش محکم نکرده بودم و اتصالش برقرار نمیشده ... کیبورد هم تونستم نصف دکمه هاشو درست کنم اما چون نتونستم کیبورد رو کامل باز کنم و لایه های اتصال کیبورد رو نتونستم بیرون بکشم که تمیز کنم ...

ali-konkor
08-02-2013, 01:21
این مشکل هم تو مغازه واسه من پیش اومد
یکی از مشتری ها ناشی بود اینکارو کرده بود
واسه همینه که میگن نباید سرخود وارد عمل شین

Dreamsss2011
14-02-2013, 01:11
البته جدا کردن باطری مادربورد بمدت زیاد باعث ریست تنظیمات میشه.