مشاهده نسخه کامل
: مشکل با مزاحم تلفنی ایرانسل
سلام اقا دو روزه یه نفر به داداشم و خونه مزاحم میشه
زنگ میزنه بر که میدارم قطع میکنه یه بار هم گفت که بهم تک زنگ بزن یه حقایقی رو بهت بگم
من هم اشتباه کردم و بهش تک زنگ زدم و شمارم افتاد دستش حالا هی اسمس و زنگ که میخوام بهت حقایقی رو بگم
الان تکلیف چیه چطور میشه از دستش رها شد
چه تظمینی هستش که فردا با یه شماره دیگه مزاحم نشه ؟
mr_khodaei2008
06-02-2013, 12:48
هیچی
مگه چه کلکی تو کارت هست که میخا حقایق رو بگه نکنه ..... ( شوخی بود )
Drug Man
06-02-2013, 13:00
سلام اقا دو روزه یه نفر به داداشم و خونه مزاحم میشه
زنگ میزنه بر که میدارم قطع میکنه یه بار هم گفت که بهم تک زنگ بزن یه حقایقی رو بهت بگم
من هم اشتباه کردم و بهش تک زنگ زدم و شمارم افتاد دستش حالا هی اسمس و زنگ که میخوام بهت حقایقی رو بگم
الان تکلیف چیه چطور میشه از دستش رها شد
چه تظمینی هستش که فردا با یه شماره دیگه مزاحم نشه ؟
شما میتونین ازشون شکایت کنین به شرطی که تماسها و متن پیام هاشو نگه دارین
باید بیاد دادگاه و در مورد این کارش توضیح بده
یه مدت جواب ندید، اگه بیخیال نشد بد نیست شکایت کنید. اگه تصمیم گرفتید شکایت کنید بهتره قبلش با یه شماره ی ناشناس آمارش رو بگیرید شاید آشنا باشه و بخواد اذیتتون کنه // ضمنا تحت هیچ شرایط به حرفهاشون اعتماد نکنید و با ادعاهایی که میکنن کنجکاویتون گل نکنه. // هیچ اطلاعاتی هم بهشون ندید. (مثل شماره تون! ) // اینجور افراد تا یه فیلم میبینن سریع جوگیر میشن ( سریال زمانه رو یادتونه؟ )
یه مدت جواب ندید، اگه بیخیال نشد بد نیست شکایت کنید. اگه تصمیم گرفتید شکایت کنید بهتره قبلش با یه شماره ی ناشناس آمارش رو بگیرید شاید آشنا باشه و بخواد اذیتتون کنه // ضمنا تحت هیچ شرایط به حرفهاشون اعتماد نکنید و با ادعاهایی که میکنن کنجکاویتون گل نکنه. // هیچ اطلاعاتی هم بهشون ندید. (مثل شماره تون! ) // اینجور افراد تا یه فیلم میبینن سریع جوگیر میشن ( سریال زمانه رو یادتونه؟ )
ممنون از جوابت
امروز افتادم دنبال شکایت دیدم توی این مملکت گل و بلبل بدون پارتی نمیشه کاری کرد
متاسفانه اشتباه کردم و شماره خودمم بهش دادم
بی خیال هم نمیشه
یک سال پیش مزاحم داداشم میشد الانم به خودم مزاحم میشه
صد در صد مشکل روانی داره
مشکلتون رو با این ایمیل مطرح کنید راهنمایی و پیگیری میکنن:e-care_admin@mtnirancell.ir
مشکلتون رو با این ایمیل مطرح کنید راهنمایی و پیگیری میکنن:e-care_admin@mtnirancell.ir
حالم به هم میخوره از اینکه بهشون ایمیل بدم و با عجز و احترام ازشون بخوام به خاطر گندی که بالا اوردن بهم کمک کنن
لازم نیست التماس کنی، فقط مشکلت رو بنویس و آخرش بگو لطفا راهنمایی کنید!من یه بار با ایمیل زدم، باهام تماس گرفتن و مشکل رو پیگیری کردن. البته بعید میدونم واست کاری انجام بدن اونطوری که شنیدم توی مزاحم تلفنی ایرانسل زیاد جدی نیست. // اصلا به نظرم زیاد خودتون رو اذیت نکنید، وقتی زنگ میزنه یا جواب ندید یا اگه خط گرفتید حرف نزنید، بذارید خودش خسته بشه
لازم نیست التماس کنی، فقط مشکلت رو بنویس و آخرش بگو لطفا راهنمایی کنید!من یه بار با ایمیل زدم، باهام تماس گرفتن و مشکل رو پیگیری کردن. البته بعید میدونم واست کاری انجام بدن اونطوری که شنیدم توی مزاحم تلفنی ایرانسل زیاد جدی نیست. // اصلا به نظرم زیاد خودتون رو اذیت نکنید، وقتی زنگ میزنه یا جواب ندید یا اگه خط گرفتید حرف نزنید، بذارید خودش خسته بشه
ایمیل ارسال کردم اما یه مشت چرندیات در مورد شکایت و این مزخرفات گفتن
وقتی موبایل رو بر نمیدارم به خونه زنگ میزنه
طرف انگار غیرت و ناموس سرش نمیشه
مثل اینکه پدر مادر نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.