ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با صفحه مرگ

pars20
05-02-2013, 20:29
هر چند ساعت یه بار با صفحه مرگ مواجه میشم (معمولا موقع استفاده از فایر فاکس که ورژنش 18)و ویندوز ری استارت میشه که اعصابمو خورد کرده و میخوام برگردم به همون XP
میبشه کاری کرد که این طوری نشه یا کمتر....... یا اینکه راهی نیست و برگردم به ایکس پی
مرسی

m.beh
05-02-2013, 20:51
سلام من نمی تونم بگم که دقیقا چی شده ولی می خوام تجربه خودموبدم بهت
منم مشکل همین بلو اسکرین روداشتم البته با یه چیزای دیگه تو فروم های ایرانی زیاد نتیجه نگرفتم البته اگر دوستانی که بیشتر سر در می آرند بتونند پیغام خطا و چیزی که رو کامپیوترت ذخیره می شه رو حلاجی کنند خوبه
اما من سرچ انگلیسی رو پیشنهاد می کنم به مقدار طول می کشه ولی جواب می ده الان مثلا من اینو سرچ کردم برات بخونشون ببین چی می گند اما فکر میکنم اگر چیزی به نام واترفاکس رو دانلود کنی مشکلتو یه جورایی حل کنه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم واترفاکس

,واترفاکس ورژن 64 بیت فایر فاکس است البته اگر ویندوزت 64 بیتی بشه به درد می خوره

Dew Drop
05-02-2013, 22:28
سلام
فایل Dump رو از این مسیر C:\Windows\Minidump قرار بدید تا بررسی و علت خطا مشخص بشه.

pars20
05-02-2013, 22:55
این اخرین فایل

سپاس

Dew Drop
06-02-2013, 07:49
این اخرین فایل

سپاس

تو این فایلی که گذاشته بودین خطای خاصی گرفته نشده بود و فایل های سیستمی بودن
اگه براتون مقدوره و فایلهای دیگه ای تو این مسیر دارین,قرار بدین.

pars20
06-02-2013, 16:34
تو این فایلی که گذاشته بودین خطای خاصی گرفته نشده بود و فایل های سیستمی بودن
اگه براتون مقدوره و فایلهای دیگه ای تو این مسیر دارین,قرار بدین.

pars20
06-02-2013, 21:29
سلام من نمی تونم بگم که دقیقا چی شده ولی می خوام تجربه خودموبدم بهت
منم مشکل همین بلو اسکرین روداشتم البته با یه چیزای دیگه تو فروم های ایرانی زیاد نتیجه نگرفتم البته اگر دوستانی که بیشتر سر در می آرند بتونند پیغام خطا و چیزی که رو کامپیوترت ذخیره می شه رو حلاجی کنند خوبه
اما من سرچ انگلیسی رو پیشنهاد می کنم به مقدار طول می کشه ولی جواب می ده الان مثلا من اینو سرچ کردم برات بخونشون ببین چی می گند اما فکر میکنم اگر چیزی به نام واترفاکس رو دانلود کنی مشکلتو یه جورایی حل کنه:

اینم واترفاکس

,واترفاکس ورژن 64 بیت فایر فاکس است البته اگر ویندوزت 64 بیتی بشه به درد می خوره
واتر فاکس اجزا نشد

m.beh
07-02-2013, 19:59
واتر فاکس اجزا نشد

ببخشید دیگه من همین از دستم یر اومد ایشالله درست می شه ولی بر نگرد به ایکسپی برو به 7 که تاحالا استفاده شده مردم راضیند و اشکالاتش در اومده.

pars20
07-02-2013, 21:08
ببخشید دیگه من همین از دستم یر اومد ایشالله درست می شه ولی بر نگرد به ایکسپی برو به 7 که تاحالا استفاده شده مردم راضیند و اشکالاتش در اومده.
سپاس.7 به درد سیستمم نمیخوره اگه مشکل ری استارت حل نشد مجبورم برگردیم دیگه با وجود اینکه 8 رو ترجیح میدم

Dew Drop
09-02-2013, 00:30
مشکل شما مربوط به آنتی ویروس ESET Smart security و فایل epfw.sys یعنی ESET personal firewall driver هستش.
آنتی ویروس ESET Nod32 رو پاک کنید,ببینید مشکلتون برطرف میشه؟

GOLI87
11-02-2013, 20:48
سلام
منم همچین مشکلی دارم،کدوم فایل از پوشه dump رو بایستی براتون بذارم که چک کنین
این تصویرشه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Dew Drop
12-02-2013, 07:49
سلام
دوست عزیز لطفاً در تاپیک دیگران سوال نفرمایید.
برای این موضوع تاپیک اختصاصی داریم که می تونید اونجا سوال کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پست اول تاپیک فوق رو بخونید و فایلهای مورد نظر رو قرار بدید تا بررسی کنیم.

ممنون