مشاهده نسخه کامل
: روشن نشدن سیستم بعد از مدتی خاموش بودن
h1and1saman
05-02-2013, 09:55
سلام
یه مادربورد گیگا قدیمی دارم که روشن میشه و درست کار میکنه ولی بعد از مدتی مثلا 7-8 ساعت خاموش موندن روشن نمیشه(تصویر نمیده)
تقریبا تمام قطعات رو تست کردم و تعویض.میشه گفت از مادربورده ولی از کجای مادربورد رو کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟
مرسی
سلام
یه مادربورد گیگا قدیمی دارم که روشن میشه و درست کار میکنه ولی بعد از مدتی مثلا 7-8 ساعت خاموش موندن روشن نمیشه(تصویر نمیده)
تقریبا تمام قطعات رو تست کردم و تعویض.میشه گفت از مادربورده ولی از کجای مادربورد رو کسی هست بتونه راهنمایی کنه؟
مرسی
از قسمت های مختلفی از مین میتونه باشه
میتونه از بایوس باشه
چیپ شمالی
مدار تغذیه مین و مدار pwm و کنترلر ولتاژ مدار تغذیه
کثیفی و خرابی سوکت
خرابی کریستال و آی سی کلاک
نیم سوز بودن و سوختن یک چیپ در مین
h1and1saman
05-02-2013, 10:35
خب چی کار می تونم بکنم ؟یعنی کاری از دست خودم برمیاد که انجام بدم شاید جواب گرفتم
خب چی کار می تونم بکنم ؟یعنی کاری از دست خودم برمیاد که انجام بدم شاید جواب گرفتم
باید وسیله داشته باشین مثل هیتر و مولتی متر
علاوه بر موارد فوق باتری مین رو هم چک کنید
سوکت سی پی یو چیه ؟
h1and1saman
05-02-2013, 11:16
دارم دوست عزیز باطری رو کلا در آوردم
سوکت 478
دارم دوست عزیز باطری رو کلا در آوردم
سوکت 478
باطری رو ولتاژ گیری کنید
باید اول بایوس مین رو آپدیت کنید
درست نشد سوکت سی پی یو رو تمیز کنید و روکشش هم بردارین و تمیز کنید
پین های سی پی یو رو چک کنید کج نشده باشه
چیپ شمالی رو به مدت 40 ثانیه با دمای 200 درجه با air 5 حرارت بدین
با مولتی متر خروجی آی سی کلاک رو بگیرید یکی از پایه هاش باید در تست ولت ولتاژ متغیر بین 1.2 تا 1.9 ولت بده همچنین پایه های کریستال باید این ولتاژ رو بده
خازن ها و ماسفت ها رو باید چک کنید ماسفت روی برد تست بازر بزنید از پایه gate به پایه های دیگه بوق نزنه
خازن ها رو بیرون از برد چک کنید خازن های 6.3 ولتی در مداز تغذیه
با تست حرارت با دست ببینید چیپ ها بیش از حد داغ نیست ؟
h1and1saman
05-02-2013, 12:07
وای چقدر کار باید انجام بدم کلی زمان میبره
چشم امتحان میکنم جوابشو می گم
تا اینجا کار خیلی خیلی ممنون
بله اگه جواب نداد بزارین چیپ خنک بشه و به مدت 30 ثانیه الی 40 ثانیه با دمای 250 الی 300 حرارت بدین
حرارت هم به پایه ها بدین یعنی هیتر رو روی چیپ نگه ندارین رو پایه ها سریع حرکت بدین و یکم رو مرکز
h1and1saman
05-02-2013, 17:24
دوست عزیز ماسفت های روی برد تقریبا همشون بازر می زنند موقع تست
پایه های گیت به هر دو پایه دیگه بازر می زنه-میشه همشون خراب باشن (با شرایطی که گفتم)
دوست عزیز ماسفت های روی برد تقریبا همشون بازر می زنند موقع تست
پایه های گیت به هر دو پایه دیگه بازر می زنه-میشه همشون خراب باشن (با شرایطی که گفتم)
باید با هیتر از برد حارج کنید و تست دیود روش انجام بدین
موقع تست بازر باید باتری سی پی یو رم گرافیک همه قطعات از برد خارج بشه و پاوری به مین وصل نباشه اینطوری با خطا مواجه میشین
h1and1saman
06-02-2013, 09:49
قطعات رو برداشتم ولی بازم جواب تست بازر در همه شون همونه(بوق می زنه)
دوشت عزیز میشه همه ماسفت ها خراب بشن؟و اگه خراب بشن باز سیستم کار میکنه؟
hamsafar00
13-02-2013, 16:15
دوست عزیز تست فت روی برد اصلا قابل اطمینان نیست !! من چون تو رمبنه اشتباه زیاد میکردم در نهایت به این نتیجه رسیدم بهترین راه خارج کردن فت و تست بیرون برد ، البته تو تست فت بیرون برد هم دقت کنین قبلش حتما پایه های فت رو به هم اتصال کوتاه کنین و بعد تست کنین و .. . .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.