ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپ تاپ | کارهای گرافیکی و رندرینگ | تا 4 میلیون

.::MEHRAN::.
05-02-2013, 00:00
سلام

من یه لپ تاپ میخواستم واسه کارهای گرافیکی و انیمیشن سازی

اغلب از نرم افزار های شرکت ادوبی استفاده میکنم و فقط اگه بخوام با 3DMAX کار کنم واسه تسته
برای انیمیشن هم از نرم افزار های Toon Boom استفاده میکنم که فک کنم سخت افزار بسیار بالا نخواد

این مدت که سری بررسی کردم با این قیمت به مدل های Y580 , GE70 رسیدیم که خوب بودن

و درضمن بازی برام اهمیت نداره.

شما چه مدلی رو پیشنهاد می دید ؟

نظرتون در مورد این مدل چیه ؟ Sony-Vaio-SVS15127PX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

برند هم خیلی برام اهمیت نداره

مدل های با گرافیک مخصوص رندرینگ تو ایران هست ؟

باتشکر/منتظر راهنمای شما دوستان هستم :n16:

asadi3077
05-02-2013, 13:22
با توجه به بنچمارک ها y580 بهتره

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

05-02-2013, 13:46

GE70 که کلا تو بازار نیست الان :n29:

Y580 صفحه نمایشش اونجوری که میگن مشکل داره ؟ کیفیت خیلی بده ؟ درحدی هست مشکل ایجاد کنه ؟

واسه کارهای گرافیکی گزینه ی در حال حاظر به غیر از اینا نیست ؟

sh@y@n
05-02-2013, 19:44

این مدل از ge70 که ریویو شده مدلی نیست که توی ایران میفروشن
مدلی که اینجا میفروشن ge70 ond هست یعنی این مدل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/?div=Overview
من اینجا تمام بنچمارک ها و تست ها رو گذاشتم خاستی یه سر بزن مقایسه کن

05-02-2013, 20:24
این مدل از ge70 که ریویو شده مدلی نیست که توی ایران میفروشن
مدلی که اینجا میفروشن ge70 ond هست یعنی این مدل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/?div=Overview
من اینجا تمام بنچمارک ها و تست ها رو گذاشتم خاستی یه سر بزن مقایسه کن

این مدل الان تو ایران نیست درسته ؟ در حال حاظر :n03:

sh@y@n
05-02-2013, 20:45
این مدل الان تو ایران نیست درسته ؟ در حال حاظر :n03:
نه متاسفانه
فعلا موجودی شرکت تموم شده

05-02-2013, 20:57
نه متاسفانه
فعلا موجودی شرکت تموم شده
واسه کارهای گرافیکی شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
درضمن بگم بازی اصلا برام اهمیت نداره

asadi3077
05-02-2013, 21:54
کیفیت صفحه نمایش لنوو بد در رفته
من که هیچ مشکلی نداشتم

sh@y@n
05-02-2013, 22:16
واسه کارهای گرافیکی شما چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
درضمن بگم بازی اصلا برام اهمیت نداره
در این صورت باید بری سراغ سری workstation یعنی nvidia quadro و ati firegl
مثل این دو مدل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/?sk=Workstation%20Series

06-02-2013, 00:03
در این صورت باید بری سراغ سری workstation یعنی nvidia quadro و ati firegl
مثل این دو مدل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/?sk=Workstation%20Series
WoW عجب سخت افزاری حیف که تو ایران نیس
ولی اگه بود قیمتش هم WoW داشت :n01:

کلا سری
workstation لپ تاپ ها فک کنم تو ایران وارد نمیشه :n03:

payma
06-02-2013, 00:38

کلا سری
workstation لپ تاپ ها فک کنم تو ایران وارد نمیشه
:n03:

دوست عزیز اولا تا میتونی برای رندر و کار گرافیکی برو سراغ PC چون لپتاپ حتی بهترینش واقعا به درد این کار نمیخوره
دوما اگه نرم افزار تخصصی خاصی لازم نداری و کار گرافیکی میخوای بکنی اصلا سراغ لپتاپ ویندوزی نرو برو مک بوک بگیر برای کار گرافیکی سیستم عامل مک حرف اول رو تو سرعت میزنه

06-02-2013, 01:37
دوست عزیز اولا تا میتونی برای رندر و کار گرافیکی برو سراغ PC چون لپتاپ حتی بهترینش واقعا به درد این کار نمیخوره
دوما اگه نرم افزار تخصصی خاصی لازم نداری و کار گرافیکی میخوای بکنی اصلا سراغ لپتاپ ویندوزی نرو برو مک بوک بگیر برای کار گرافیکی سیستم عامل مک حرف اول رو تو سرعت میزنه
شرایط یه جوریه باید لپ تاپ بگیرم.
من با نرم افزار های
Toon Boom کار میکنم / در هر صورت قیمت مک بوک
Retina بالای 8 تومنه که من حداکثر می تونم 4 تومن هزینه کنم
در کل محدودیت های محصولات اپل به شدت رو اعصابه:n01:

06-02-2013, 10:07
دوستان چه مدلی رو پیشنهاد می کنید بین اینا اگه مدل خاصی هم می تونید پیشنها دبدید بگید لطفا :n16:
y580 , dv6 7080 , N56VZ

Thor God
06-02-2013, 15:38
y580 , dv6 7080 , N56VZ

بین اینها باید به لنوو و ایسوس فکر بکنی که این مدل ایسوس تو بازار پیدا نمی شه اگه بتونی از دبی بخری عالیه چون کیفیت نمایش فوق العاده ای داره @ 580 هم خوبه گرافیک قوی تری داره ولی ایسوس یه چیزه دیگس ( دیزان ، کیفیت صدا ، کیفیت نمایشگر ، امحانی که پس داده )
راستی dv6t 7000 هم هست از اچ پی !

06-02-2013, 16:52
y580 , dv6 7080 , N56VZ

بین اینها باید به لنوو و ایسوس فکر بکنی که این مدل ایسوس تو بازار پیدا نمی شه اگه بتونی از دبی بخری عالیه چون کیفیت نمایش فوق العاده ای داره @ 580 هم خوبه گرافیک قوی تری داره ولی ایسوس یه چیزه دیگس ( دیزان ، کیفیت صدا ، کیفیت نمایشگر ، امحانی که پس داده )
راستی dv6t 7000 هم هست از اچ پی !

امروز رفتم پرسیدم N56VZ رو 4200 بهم قیمت دادن ...

فک کنم گفت فول اچ دی صفحه نمایشش

1 ترا 8 گیگ و 650GT گرافیکش بود

الان y580 تو بازار پیدا میشه ؟

Thor God
06-02-2013, 17:27
جدا ؟؟! تو تهران پیدا کردید ؟@ فکر نمی کنم درست باشه ( یعنی vz نیست به احتمال زیاد یا Vj هست یا vm )

اتفاقا چند تا از دوستان که تو انجمن میخوان y580 بخرن پیدا نکردن @ نمیدونم تو تهران موجوده یا نه ؟!!

06-02-2013, 17:45
جدا ؟؟! تو تهران پیدا کردید ؟@ فکر نمی کنم درست باشه ( یعنی vz نیست به احتمال زیاد یا Vj هست یا vm )

اتفاقا چند تا از دوستان که تو انجمن میخوان y580 بخرن پیدا نکردن @ نمیدونم تو تهران موجوده یا نه ؟!!

موجود نداشتن ولی گفتن اگه بخوای میتونم واست بیارم

قیمتش مناسب هست به نظرتون ؟ اگه این مدل که گفتم باشه با مشخصات بالا ؟

06-02-2013, 20:01
موجود نداشتن ولی گفتن اگه بخوای میتونم واست بیارم

قیمتش مناسب هست به نظرتون ؟ اگه این مدل که گفتم باشه با مشخصات بالا ؟

ظاهرا
N56Vj بوده ...

دوستان الان y580 تو ایران نیست N56VZ هم نیست dv6t 7000 هم نیست GE70 هم نیست :n27:

گزینه ای دیگه ای به غیر از اینا وجود داره که تو ایران باشه و سخت افزاری مثل اینا داشته باشه ؟

Thor God
06-02-2013, 20:11
بله همون جور كه گفتم vz نيس چون صرف نمي كنه وارد كنن ! :n15:

Dv6t 7000 بايد موجود باشه ، شما خوب گشتيد ؟! با كدوم گارانتي ها صحبت كردين ؟ !

تو اين رنج قيمت همين لپ تاپ ها هستن مگر اينكه يه شماره بياي پايين تر ( منظور همون مدل هست )

S.A.M !
06-02-2013, 20:35

کلا سری
workstation لپ تاپ ها فک کنم تو ایران وارد نمیشه
:n03:

workstation هست تو بازار.باید بیشتر بسلفی مثلا دور و بر 15 تا 25 تومن.

06-02-2013, 21:07
workstation هست تو بازار.باید بیشتر بسلفی مثلا دور و بر 15 تا 25 تومن.

چه مدل های هست ؟

06-02-2013, 21:10

تو اين رنج قيمت همين لپ تاپ ها هستن مگر اينكه يه شماره بياي پايين تر ( منظور همون مدل هست )

هنوز با گارانتی ها تماس نگرفتم فردا تماس میگیرم همین سایت های فروش انلاین لپ تاپ هیچ کدومشون نداشتن ....

به نظرتون بعد از 9 اسفند که میگن احتمال ارزون شدن داره ؟

امضاتون:n12::n01:

-----------

:question:لپ تاپ - Laptop - Asus / ايسوس N56VZ-Core i7-8GB-2TB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thor God
06-02-2013, 21:51
باشه پس حتما زنگ بزنيد ! راستي من تا اونجا كه ميدونم با هارد ١ ترا عرضه ميشه اين چرا ٢ هستش ؟

اين قضاياي اسفند هم بيشتر مسايل سياسي هست من نظري ندارم ! ولي توجه بكن كه بخواي تا اون موقع بموني مدل هاي جديد مي خواد بياد بازار در نتيجه ٢ ماه ديگه هم صبر مي كني آخرئ هم ظرر كردي ! بوده مثله اين داستان هااا

S.A.M !
06-02-2013, 22:14
چه مدل های هست ؟

بین 15 تا 20 مدل هست شما دقیقا بگو کدوم و از چه برندی میخوای تا برات قیمت کنم.من پشنهادم سری fx هست ولی باید بگی میخوای دقیقا با چه نرم افزاری کار کنی و باید بدونی اینا برای گیم نیست و در گیم عملکرد مافوق ضعیفی دارند.high end هستند.اگر برای گیم میخوای بیا تاپیک من.
معرفی سیستم مناسب گیم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

06-02-2013, 23:14
بین 15 تا 20 مدل هست شما دقیقا بگو کدوم و از چه برندی میخوای تا برات قیمت کنم.من پشنهادم سری fx هست ولی باید بگی میخوای دقیقا با چه نرم افزاری کار کنی و باید بدونی اینا برای گیم نیست و در گیم عملکرد مافوق ضعیفی دارند.high end هستند.اگر برای گیم میخوای بیا تاپیک من.
معرفی سیستم مناسب گیم. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

msi GT60-0NF Workstation
msi GT60-0NG Workstation
$2,599-$1399 HP ELITEBOOK 8570W MOBILE WORKSTATION

ولی قیمت از اونی که شما گفتی باید ارزون تر باشه فک کنم قیمت اینا حدود 2 هزار دلار بود... اگه بتونید قیمت این مدل ها رو بهم بگید با ادرس جای که فروشه عالی میشه

و کلا هر مدل دیگه هم از سریWorkstation بود

S.A.M !
07-02-2013, 00:40
msi GT60-0NF Workstation
msi GT60-0NG Workstation
$2,599-$1399 HP ELITEBOOK 8570W MOBILE WORKSTATION

ولی قیمت از اونی که شما گفتی باید ارزون تر باشه فک کنم قیمت اینا حدود 2 هزار دلار بود... اگه بتونید قیمت این مدل ها رو بهم بگید با ادرس جای که فروشه عالی میشه

و کلا هر مدل دیگه هم از سریWorkstation بود

اینایی که شما نوشتی که لپ تاپه که اصلا دنبال این مدلا نباش که نیست من فکر کردم از این کارت گرافیک ها می خوای به اونام میگن workstation.
در ضمن بهم پ خ بده تا بهت بگم چه جوری با یه لپ تاپ 2 تومنی و یه دستگاه دیگه چه طوری میتونی مشکل رندر رو حل کنی.

07-02-2013, 00:54
دوستان نظرتون در مورد این مدل چیه و قیمتش رو کسی میدونه

تو ایران موجوده با مشخصات زیر سازگار تو سایتش زده ..

THINKPAD EDGE E530 6272-48G

Core i7 3632QM@2.2(3.2)GHz,6MB

DDR3 8GB 1600MHz+750GB SATA
Nvidia GeForce GT 635M 2GB

07-02-2013, 01:02
اینایی که شما نوشتی که لپ تاپه که اصلا دنبال این مدلا نباش که نیست من فکر کردم از این کارت گرافیک ها می خوای به اونام میگن workstation.
در ضمن بهم پ خ بده تا بهت بگم چه جوری با یه لپ تاپ 2 تومنی و یه دستگاه دیگه چه طوری میتونی مشکل رندر رو حل کنی.
گفتم که این لپ تاپ ها تو ایران نیس :دی

برای مورد دوم همین جا بگید شاید دو نفر دیگه هم استفاده کردن:n26:

S.A.M !
07-02-2013, 09:48
گفتم که این لپ تاپ ها تو ایران نیس :دی

برای مورد دوم همین جا بگید شاید دو نفر دیگه هم استفاده کردن:n26:

اگه میشد اینجا گفت می گفتم.اصلا بیخیالش.

07-02-2013, 10:37

با سازگار تماس گرفتم گفتن تا هفته دیگه این مدل تو بازار میاد

و y580 با مشخصات جدیدی تا 15 روز دیگه موجود میشه

به نظرتون ارزش داره صبر کنم ؟

Thor God
07-02-2013, 11:01
خب ديگه باز هم سره همون بحث ميرسيم كه آيا گرافيك ٦٦٠ و ssd براي شما مهم تره يا ديزاين و كيفيت صدا و تصوير و برند ؟ نظر خودتونه

payma
07-02-2013, 11:09
اگه میشد اینجا گفت می گفتم.اصلا بیخیالش.

دوست عزیز شما اگه قصد راهنمایی دیگران رو داری این حرفا معنی نداره اگرم نداری فروم رو اشتباه اومدی

S.A.M !
07-02-2013, 11:13
دوست عزیز شما اگه قصد راهنمایی دیگران رو داری این حرفا معنی نداره اگرم نداری فروم رو اشتباه اومدی

قصد راهنمایی بود ولی عمومی نبود.حالا به شما بر نخوره.این مواردی که ایشون خواسته تو ایران نیست باید از یه وارد کننده بخواد که براش بیاره و طبق قوانین سایت درج آگهی در سایت ممنوعه و من نمی تونم شماره تماس و اطلاعات این طوری رو در یک تاپیک عمومی درج کنم و فقط به صورت پیغام خصوصی میشه.لطفا تاپیک رو با حرف های حماسی منحرف نکنید .اینجا تاپیک جنگ نیست.

07-02-2013, 14:06
دوستان من امروز به احتمال زیاد میخوام بگیرم Asus N56VJ یا Asus N56Vz خیلی باهم فرق دارن ؟

قیمت 4200 واسه اینا مناسبه با این قیمت بگیرم خوبه ؟

asadi3077
07-02-2013, 14:34

این مدل رو تازگی توی سایتش اضافه کرده پس به زودی میاره و فک نکنم بیشتر از ۳ تومن باشه ولی y580 چون گرافیک خیلی بهتری داره باید حدوده ۴ تومن باشه
اگه میتونی صبر کن y۵۸۰ بگیر

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

07-02-2013, 20:01
امروز رفتم این رو گرفتم 3300
با ویندوز 7 و انتی ویروس nod32 اورجینال و کیف و ماوس
گارانتی سازگار :

Notebook Ideapad Z580 59-345911

Core i7 3612QM@2.1(3.1)GHz,6MB
DDR3 8GB 1600MHz+1TB SATA
Nvidia GeForce GT 630M 2GB

Thor God
07-02-2013, 22:02
خب خيلي مباركه فنش برات بچرخه

راستي شما كه از ٤ تؤمن حرف ميزديد چه طور شد كه اين سيستم رو برداشتيد ؟ در هر صورت خيلي مبارك باشه

07-02-2013, 22:16
خب خيلي مباركه فنش برات بچرخه

راستي شما كه از ٤ تؤمن حرف ميزديد چه طور شد كه اين سيستم رو برداشتيد ؟ در هر صورت خيلي مبارك باشه

خوب این سیستم هم سه میلیون سیصد گرفتم

بقیش هم شاید بدم یه قلم نوری بگیرم ...

ولی در کل با این وضعیت بازار اینم گیر اوردم خوبه

به نظرتون قیمتش رو خوب گرفتم گرون نیست ؟

در هر صورت از راهنمای همه دوستان ممنونم:n16:

Thor God
07-02-2013, 22:21
خوبه ولي z500 هم بود با گرافيك ٦٣٥

asadi3077
08-02-2013, 00:01
خوب گرفتین چون دیروز بهم قیمت دادن ۳۴۰۰ و اگه دیر تر میگرفتی گرونتر هم میشد
الان z500 با همون کانفیگ حدوده ۵۰۰ گرونتره
ولی e530 با این کانفیگ معمولا ارزونتره با گرافیک ۶۳۵

payma
08-02-2013, 01:26
خوب این سیستم هم سه میلیون سیصد گرفتم

بقیش هم شاید بدم یه قلم نوری بگیرم ...

ولی در کل با این وضعیت بازار اینم گیر اوردم خوبه

به نظرتون قیمتش رو خوب گرفتم گرون نیست ؟

در هر صورت از راهنمای همه دوستان ممنونم:n16:

مبارکه
والا چی بگیم اینو یکی از بچه ها 1800 خریده بود ما میگفتیم انقدر نمیرزه!
4 ماه پیش N56vz قیمتش 2400 بود! من یکم دست دست کردم DV6T-7000 رو 2500 خریدم اونموقع N56vz شده بود 2700
ولی جا داره قیمت لپتاپ بیاد پائین با این پول میتونستی DV6t-7000 یا Y580 بخری البته اگه یکم صبر میکردی

ali_pun68
08-02-2013, 01:43
من واسه مغازه موبایل فروشی یه لپ تاب میخاستم بخرم
با لپ تابم میخام انواع و اقسام برنامه و بازی android/ios دانلود و نصب کنم.فیلمهای فول اچ دی راحت اجرا کنه.
سرعت خوبی داشته باشه یعنی جلوی مشتری ابروم نره هنگ نکنه طول نکشه تا یه کاری خاستم.........
یه لپ تاب خوب/سبک/بیشتر از 14 اینچ نباشه(حالا زیاد مهم نیست)سریع-خوشگل(اینم زیاد مهم نیست)
ترجیحا ویندوز ویستا یا سون32 بیت. xp که باشه عالی مییشه(چون درایور گوشیا بیشتر رویxp نصب میشن)
باطری خوب نگه داره.حداقل 5 ساعت.وسایلش پیدا بشه و کیبورد فارسی هم داشته باشه و پورت usb3 هم داشته باشه
سقف قیمت تا 3 میلیون
هرچه کمتر بهتر:n02:

میگن باطری 6 سلولی یا 8 سلولی فرقشون چیه؟
و سیستم عامل dos بعضی هستن یعنی چی؟چجورین؟

ممنون

08-02-2013, 07:34

من بیشنر موجود بودنش واسم مهمه چون شهرستان هستم محدودیت های وجود داره
یا اینقدر گرون میدن که با عقل جور در نمیاد یا چیز خاصی ندارن
شانس اوردم اوردم این رو هم پیدا کردم :n26:

خوب گرفتین چون دیروز بهم قیمت دادن ۳۴۰۰ و اگه دیر تر میگرفتی گرونتر هم میشد
الان z500 با همون کانفیگ حدوده ۵۰۰ گرونتره
ولی e530 با این کانفیگ معمولا ارزونتره با گرافیک ۶35

اره اونجوری که معلومه میخواد گرون تر بشه منم گفتم تا لپ تاپ 3 تومنی نشده 4 تومن زود بگیرم:n01:

مبارکه
والا چی بگیم اینو یکی از بچه ها 1800 خریده بود ما میگفتیم انقدر نمیرزه!
4 ماه پیش N56vz قیمتش 2400 بود! من یکم دست دست کردم DV6T-7000 رو 2500 خریدم اونموقع N56vz شده بود 2700
ولی جا داره قیمت لپتاپ بیاد پائین با این پول میتونستی DV6t-7000 یا Y580 بخری البته اگه یکم صبر میکردی

گرون شده دیگه ولی فک کنم از اینم گرون تر بشه ...!
به امید خدا اگه پایین بیاد قیمت ها می تونم یه قلم نوری خوب بگیرم:n02:

در هر صورت از همه دوستانی که راهنمای کردن ممنونم:n16:

Thor God
08-02-2013, 11:02
من واسه مغازه موبایل فروشی یه لپ تاب میخاستم بخرم
با لپ تابم میخام انواع و اقسام برنامه و بازی android/ios دانلود و نصب کنم.فیلمهای فول اچ دی راحت اجرا کنه.
سرعت خوبی داشته باشه یعنی جلوی مشتری ابروم نره هنگ نکنه طول نکشه تا یه کاری خاستم.........
یه لپ تاب خوب/سبک/بیشتر از 14 اینچ نباشه(حالا زیاد مهم نیست)سریع-خوشگل(اینم زیاد مهم نیست)
ترجیحا ویندوز ویستا یا سون32 بیت. xp که باشه عالی مییشه(چون درایور گوشیا بیشتر رویxp نصب میشن)
باطری خوب نگه داره.حداقل 5 ساعت.وسایلش پیدا بشه و کیبورد فارسی هم داشته باشه و پورت usb3 هم داشته باشه
سقف قیمت تا 3 میلیون
هرچه کمتر بهتر:n02:

میگن باطری 6 سلولی یا 8 سلولی فرقشون چیه؟
و سیستم عامل dos بعضی هستن یعنی چی؟چجورین؟

ممنون

راستش من تاحالا همچين تجربه اي نداشتم كه نرم افزار هاي iOS و اندرويد رو تو كامپيوتر اجرا كنم

اما فكر هم نمي كنم كه زياد سنگين باشن

تا ٣ تؤمن ميتونيد v3 از ايسر برداريد مدل i7 به علاوه اگه كارهاي گرافيكي ندارين و ديزاين براتون مهمه + قيمت كمتر ميتونيد ٤٥٤٠ از اچ پي بگيريد كه ٢ ميليون و ٢٠٠ هست !!!!!! اين ها رو ببينيد اگه خوشتون نيومد بگيد تا سيستم ها ديگه اي رو هم معرفي كنم

براي كيبورد فارسي هم غيم نداشته باش شما لب تاپ خوب انتخاب كن اگه كيبرد فارسي نداشت بر چسب ميخري
باتري هاي ٦ سلولي زمان كمتري دوام ميان نسبت به ٨ سلولي و قيمت ارزون تري هم دارن

سيستم عامل داس در واقع بدون سيستم عامل محسوب ميشه يعني ويندوز اصل ندارن خودتون بايد كرك شده روش بريزيد

سوالي بود در خدمتم

08-02-2013, 11:32
دوستان لپ تاپم یه انتی ویرویس باهاش بود الان که نصب کردم شماره سریال میخواد تو بستش و یا رو جعبش چیزی نیست چی کار کنم

nrgs_h
08-02-2013, 11:42

n56vz تو بازار هست من خودم 1هفته پیش که n56vm گرفتم فروشنده موجود داشت(اصفهان) قیمتشم اون موقع 4میلیونو 100 بود

ali_pun68
08-02-2013, 13:02
راستش من تاحالا همچين تجربه اي نداشتم كه نرم افزار هاي iOS و اندرويد رو تو كامپيوتر اجرا كنم

اما فكر هم نمي كنم كه زياد سنگين باشن

تا ٣ تؤمن ميتونيد v3 از ايسر برداريد مدل i7 به علاوه اگه كارهاي گرافيكي ندارين و ديزاين براتون مهمه + قيمت كمتر ميتونيد ٤٥٤٠ از اچ پي بگيريد كه ٢ ميليون و ٢٠٠ هست !!!!!! اين ها رو ببينيد اگه خوشتون نيومد بگيد تا سيستم ها ديگه اي رو هم معرفي كنم

براي كيبورد فارسي هم غيم نداشته باش شما لب تاپ خوب انتخاب كن اگه كيبرد فارسي نداشت بر چسب ميخري
باتري هاي ٦ سلولي زمان كمتري دوام ميان نسبت به ٨ سلولي و قيمت ارزون تري هم دارن

سيستم عامل داس در واقع بدون سيستم عامل محسوب ميشه يعني ويندوز اصل ندارن خودتون بايد كرك شده روش بريزيد

سوالي بود در خدمتم

دوست عزیز ممنون دیدم ولی سیستم عامل اونها dos بود.چیکار میشه کرد؟یعنی خودمون میتونیم روش هر ویندوزی xp/vista/7 خاستیم نصب کنیم؟
چون اگه اینطوری نباشه و دردسر داشته باشه برای کار من مناسب نیست.من باید درایور اکثر گوشیا روی سیستمم نصب کنم.....نعنولا xp/vista/7 واسه کار من بهترینن
نصب ios/android کار سنگین نیست ولی من یه لپ تاب میخام کارهایی که میخام سریع انجام بده
مثل رایت کردن/کپی کردن/ امثال این/بازهایی مثل far cry3 تو این سبک ها هم بکشه خوبه
نظرت در مورد این مدل چیه؟Sony Vaio E14116FX

Thor God
08-02-2013, 13:51
دوست عزیز ممنون دیدم ولی سیستم عامل اونها dos بود.چیکار میشه کرد؟یعنی خودمون میتونیم روش هر ویندوزی xp/vista/7 خاستیم نصب کنیم؟
چون اگه اینطوری باشه برای کار من مناسب نیست.من باید درایور اکثر گوشیا روی سیستمم نصب کنم.....نعنولا xp/vista/7 واسه کار من بهترینن
نصب ios/android کار سنگین نیست ولی من یه لپ تاب میخام کارهایی که میخام سریع انجام بده
مثل رایت کردن/کپی کردن/ امثال این/بازهایی مثل far cry3 تو این سبک ها هم بکشه خوبه
نظرت در مورد این مدل چیه؟Sony Vaio E14116FX

آره دیگه هر سیستم عاملی که بخواین میتونین بریزید !

متوجه مشکلتون نمی شم میشه بیشتر توضیح بدید ؟! مگه درایور ها رو تو ویندوز نصب نمی کنید ؟!

رایت کردن و کپی کردن و امثال این کار ها اصلا مشکل ساز نیست ! به راحتی انجام میگیره ! اما تو انجام بازی مشکل پیدا می کنید ... تو این رنج قیمت نهایت شاید بتونید 635 بخرید که بعد از مدتی قدیمی میشه ! البته در حال حاضر تو انجمن بچه ها فارکرای رو با 630 راحت اجرا کردن !

نه نه اصلا به وایو فکر هم نکنید ! با 3 تومن اگه بخواید وایو بخرید کاملا ضرر کردید ! به هیچ وجه به وایو نگا نکنید این سیستمی هم که گفتید کارت آنبرد داره ! intel hd 4000 که خیلی ضعیفه !

ali_pun68
08-02-2013, 14:12
چون اگه اینطوری نباشه و دردسر داشته باشه برای کار من مناسب نیست

نباشه منظورم بود.که اشتباهی باشه نوشتم

پس سیستم dos باشه هر ویندوزی بخایم میتونیم نصب کنیم و دردرسر اضافه اینکه بوت نشه یا بپره..... نداره دیگه
یه چیزه دیگه مثلا ویندوز9 بیاد یا بالاتر میشه روی این لپ تابا نصب کرد؟؟و اینکه خودم میتونم نصب کنم ویندوزارو یا باید ببرم مغازه؟؟؟
Acer Aspire V3-571G-73618G75Makk ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مدل به نظرم خوبه و قیمتش الان چنده؟بازیهای pes2013.2014....اجرا میکنه بدون مشکل؟؟؟؟

Thor God
08-02-2013, 14:52
ببين دوست عزيز اين لپ تاپ بدون سيستم عامل هست شما ميتونيد موقع خريد از فروشنده در خواست کنيد که جهت اشانتيون يه ويندوز 7 کرک شده براتون نصب کنه ( يا هم خودتون يه دونه بخريد و نصب کنيد ) ! به احتمال زياد که فروشنده اين کار رو انجام بده ! بعد ديگه هر کاري بخوايد با سيستم عامل انجام بديد ! درد سر هم نداره به غير از 2 ساعت وقت براي نصب و راه اندازي سيستم عامل !
نه اگه درست نصب کنيد مشکلي ايجاد نمي شه !

نسخه بعدي ويندوز بياد اگه سيستمون از نظر سخت افزاري تحمل داشته باشه و درايور هاي مخصوصش عرضه بشه چرا که نه ؟! ميشه نصب کرد !
جاي خالي لينک رو با چي پر کنم ؟! بگين تا بررسي کنم !

بله بدون مشکل در حالت عادي مي شه اجرا کرد !

سوالی بود در خدمتم !

ali_pun68
08-02-2013, 14:56
d i g i k a l a . c o m

همون مدل ایسی هست که خودتون گفتین

Thor God
08-02-2013, 20:56
آره مدل خوبیه اگه میتونید همین رو بخرید ! گرافیکش هم pes رو اجرا می کنه !

ali_pun68
16-02-2013, 03:24
دوستان حرفه ای نظرتون در مورد این لپ تاب با قیمت 900 تومن چیه؟؟؟؟

DELL Inspiron N5110

مشخصات کلی

سری دستگاه
Inspiron

شماره مدل
DELL INSPIRON 5110

وزن

2.8 کیلوگرم

رنگ دستگاه
مشکی

ساخت کشور
چین

به سفارش کشور
آمریکا

ابعاد
376 x 29.7 x 260.2 میلی متر

پردازنده

سازنده
Intel

سری
Core i3

مدل
N5110

تعداد هسته
2 عدد

سرعت
2.1 گیگا هرتز

L3 Cache
3 مگابایت

چیپ ست

سازنده
Intel

مدل
Mobile Intel 6 Series Express Chipset (HM67)

حافظه

مقدار حافظه نصب شده
3 گیگا بایت

نوع
DDR3

حداکثر حافظه قابل افزایش
6

F.S.B
1066

هارد دیسک

ظرفیت
500 گیگا بایت