ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل لکه داشتن پنل جلوی لپتاپ ایسوس

XFACTOR
04-02-2013, 15:41
سلام

یه لپتاپ ایسوس دارم حدودا 9 ماهی میشه خریدمش ولی بعد از مدتی که برچسب دور ال سی دی رو کندم دیدم جای برچسب رو پنل مونده حالا هر کاری می کنم پاک نمیشه! حالا چیکارش کنم؟ این پنل قابل تهیه هست که تعویضش کنم ؟ گارانتی داره هنوز ولی نرفتم دفتر مرکزیش.. کسی راه حلی داره چیکارش کنم خیلی این لکه ها تو چشه!

XFACTOR
06-02-2013, 19:20
انجمنم انجمنای قدیم! الان دیگه حس جواب دادنم از بچه های انجمن رفته!

مدیر عزیز لطفا تاپیک رو پاک کنید

سپاس

Thor God
06-02-2013, 20:00
دوست عزيز قديما مشكلات ساده تر و كمتر بود
درست و كامل توضيح بده ببينم مشكل شما چيه ؟ رد چسبش مونده ؟ رو خونده ال سي دي ؟ يا محافظ اطرافش ؟ من خودم به شخصه متوجه مشكلت نشدم

S.A.M !
06-02-2013, 20:32
انجمنم انجمنای قدیم! الان دیگه حس جواب دادنم از بچه های انجمن رفته!

مدیر عزیز لطفا تاپیک رو پاک کنید

سپاس

نمیشه کاریش کرد مگر اینکه صفحه های پاک کننده کربنی بخری که خط و خش رو میبره ولی یه دستمالش که به اندازه یه دستمال کاغذی بیشتر نیست برات 87 تومن آب میخوره.tv فروش ها دارن. من مشکل تو رو داشتم و این طوری حل شده ولی بزار مثلا گوشی و مانیتور و .... که خط و خش دارن جمع شن بعد یکی بخر همه رو همزمان پاک کن.چون بعد 2 ساعت دستمالش سفت و شکننده میشه و باید بندازی دور.:n30:.

XFACTOR
06-02-2013, 23:08
دوست عزيز قديما مشكلات ساده تر و كمتر بود
درست و كامل توضيح بده ببينم مشكل شما چيه ؟ رد چسبش مونده ؟ رو خونده ال سي دي ؟ يا محافظ اطرافش ؟ من خودم به شخصه متوجه مشكلت نشدم

قدیما مشکل کمتر بود اینو موافقم !

جای برچسب دور تا دور قاب lcd لپتاپ مونده ! یه ذرم نیست زیاده ! رو خود lcd نیستش دور شه چارچوب lcd ...

XFACTOR
06-02-2013, 23:13
نمیشه کاریش کرد مگر اینکه صفحه های پاک کننده کربنی بخری که خط و خش رو میبره ولی یه دستمالش که به اندازه یه دستمال کاغذی بیشتر نیست برات 87 تومن آب میخوره.tv فروش ها دارن. من مشکل تو رو داشتم و این طوری حل شده ولی بزار مثلا گوشی و مانیتور و .... که خط و خش دارن جمع شن بعد یکی بخر همه رو همزمان پاک کن.چون بعد 2 ساعت دستمالش سفت و شکننده میشه و باید بندازی دور.:n30:.

چقدر گرون ! یعنی ان لکه ها رو کامل از بین می بره؟ خب بعد این کار پلاستیک کدر یا خش دار نمیشه؟ بد فرم تر نمیشه؟؟

XFACTOR
06-02-2013, 23:15
سعی می کنم عکس بگیرم ازش بزارم تا دیده بشه فکر کنم بهتر بشه نظر داد

ممنون از شما دو دوست عزیز:n16::n16:

S.A.M !
07-02-2013, 00:37
چقدر گرون ! یعنی ان لکه ها رو کامل از بین می بره؟ خب بعد این کار پلاستیک کدر یا خش دار نمیشه؟ بد فرم تر نمیشه؟؟

نه 100% میره بدون مشکل میگم من این طوری مشکلم حل شد دیگه.میتونی یه جاش نوک مداد رو خوب سوهان بزنی و خیلی نرم اون براده رو با یک پنیه بکشی دور قاب من خودم یه قسمتی که از شانس بد جا گذاشته بودم این طوری ردیف کردم.در مورد قیمت اونم باید بگم که شاید ارزونترش باشه ولی اونی که من ازش خریدم همین یه مدلو داشت و پرمیوم بود اصلا دستمالش یه حالت خاص داشت مخصوص خشگیری صفحه lcd بود(من فهمیدم که دور قابت این طوری شده ولی مطمئن باش دستمالی مخصوص پاک کردن دور قاب نیست شما باید یا این رو بخری یا از نوک مداد استفاده کنی بیخود عکسم نزار چون بچه ها انقدر حساس نبودن که بیان یه همچین چیزی رو پاک کنن) .