PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تحریم بانک ملت برداشته شد ؟

anti-military
04-02-2013, 03:18
چند روز پیش خبری خوندم در مورد اینکه بانک ملت از اتحادیه اروپا شکایت کرده و تحریم ها برداشته شده و ...
تو لینک زیر خبرو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این حساب یعنی دیگه ما میتونیم حساب های ارزی برای رد و بدل پول با کشورهای دیگه باز کنیم ؟

اگه اینطور باشه من یکی دیگه هیچ ترسی ندارم از اینکه واسه مثال ماهی 7-8 میلیون خرج ساخت یه بازی کنم. چون میدونم برمیگرده
ولی تو زمان تحریم نمیشه واسه یه بازی پول خرج کرد اونم پولی که با کلی بدبختی جمع شده و جایگزینی واسش نیست

خلاصه کسی اقدام کرده ؟ به نظرتون ممکنه دوباره بانک ملت تحریم بشه ؟
من خیلی وقته منتظر یه فرصتم که کارو شروع کنم ولی به خاطر همین تحریم نمیشه

کسی رفته حساب باز کنه ؟

M0hsen3D
04-02-2013, 08:02
نوشته که هنوز اتحادیه اروپا وقت داره حدود 2 ماه برای تجدید نظرخواهی. خوبه اگه بشه و بانک ملت بتونه از تحریم خارج بشه واقعا دوباره راه باز میشه واسه ادامه کار بازی سازای بدبخت بیچاره این ملت :دی

lord arthas
04-02-2013, 15:16
اگه بشه که خیلی خوب میشه ، ولی فک نکنم پایدار باشه :|

iload
05-02-2013, 08:51
بابا شما چرا اینجوری هستید ؟

شما فامیل اونور ندارید ؟
بگید یکی اونور یه حساب براتون باز کنه توش پولارو بریزید بعدش هیمنجا ازتون تو صرافی ها میخرنش ، تازه خود دلار رو ببری 700-800 تومن ارزون تر از این حالت میخرن ازتون . حواله ای میخرن خیلی راحت یعنی یه حساب بهتون میدن که تو خارجه شما از حسابی که اونور توش پول داری میریزی تو اون و اینجا ریال میگیری .

Hotsun
08-02-2013, 12:40
بابا شما چرا اینجوری هستید ؟

شما فامیل اونور ندارید ؟
بگید یکی اونور یه حساب براتون باز کنه توش پولارو بریزید بعدش هیمنجا ازتون تو صرافی ها میخرنش ، تازه خود دلار رو ببری 700-800 تومن ارزون تر از این حالت میخرن ازتون . حواله ای میخرن خیلی راحت یعنی یه حساب بهتون میدن که تو خارجه شما از حسابی که اونور توش پول داری میریزی تو اون و اینجا ریال میگیری .

والا!!!
همین یه کلمه خیلی معنی داشتا....

hossein019940
08-03-2013, 14:53
بانک ملت دولتی هست؟

GOLDFINCH
27-03-2013, 00:50
بانک ملت دولتی هست؟ بله فکر کنم ...

به نظرتون ممکنه دوباره بانک ملت تحریم بشه ؟ من که چِشم آب نمی خوره ...

amir9060
19-06-2013, 23:07
سلام .
تحریم بانک ملت رسما امروز ( 92/03/29 ) لغو شد . دادگاه عالی انگلیس تحریم بانک ملت را پس چهار سال لغو کرد.
در ضمن بانک ملت خصوصی شده .

mehdy.z
20-06-2013, 05:06
عجب جایی تاپیک زدید!!!:n02:
نه در اصل به معنای اینه که پولهایی که از این بانک توی اتحادیه اروپا بلوکه شده بود برگردونده میشه و این بانک میتونه توی اروپا به فعالیت شعبه های خودش ادامه بده ولی هنوز بر اساس تحریم پولی و مالی که اتحادیه اروپا بر کل نطام بانکی ایران تحمیل کرده به هیچ وجه نمیتونه توی جابجایی پول از ایران به اروپا و بلعکس( در حد کلان) دخالتی داشته باشه!!!!

ehsanyacoza0021
11-08-2013, 00:09
زرررشک دلمون الکی خوش شد پس

ehsan_wwe
11-08-2013, 07:18
بابا زمستون همون سال خود مرکزی بانک ملت گفت یه خبر دروغه که بی بی سی پخش کرده
( تا بیشتر بتونن از کنارش در آمد کثب کنن - گفت اگه بالای 80 هزار دلار داری ببری شغبه ها میتونن برات جابجا کنن )