ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ادرنالین

A M ! N
04-02-2013, 01:27
سلام..

دوستان با چه فعالیتهایی میشه ترشح ادرنالین رو به اوج خودش رسوند ؟ مثلن پرش ارتفاع ( بانجی ) یکی ازین موارد هست.

Saeed System
04-02-2013, 02:17
ترس...ترشح آدرنالین تپش قلب شدید احساس مرگ... و احساس از دست دادن مشاعره به دلیل ترشح زیاد آدرنالین...من بیماریشو داشتم و دارم هنوز ولی خیللی کم شده..حمله ترس/ که با ترشح زیاد آدرنالین شروع میشه و به دنبالش تپش قلب شدید و احساس مرگ و از دست دادن مشاعره.....

شما فقط کافیه بترسی تا مغزت آدنالین ترشح کنه..مثلا 1 نفر بخاد بکشتت با چاقو یا تفنگ// یا اینکه یه ببر بیاد نبالت....اینا همش باعث میشه مغزت دستو ترشح آدرینالین بده برای مواجه با خطر...با پخش شدن آدرنالین تو بدن...قدرت زیادی میگیری و پر از انرژی میشی

در این حال که حس مرگ تمام وجودتو فرا گرفته میدوی...که جونتو نجان بدی...اگر به جای امن برسی ترشح متوفق میشه و کم کم آروم میشی...میتونی به صورت مصنوعی با خوردن مواد شیمایی مثل قرص کلونارپام جلوی اختلال ترشح آدرنالین رو بگیری....اختلال ترس...

کلوزناپام با ازد کردن آنتزیمها ی گابا در مغز باعث ارامش و شل شدن بدن و شجاعت میشن و زد ترسه و ترشح آدرنالینه...

Drug Man
04-02-2013, 13:35
سلام..

دوستان با چه فعالیتهایی میشه ترشح ادرنالین رو به اوج خودش رسوند ؟ مثلن پرش ارتفاع ( بانجی ) یکی ازین موارد هست.

کلا زیاد خوب نیست ترشح این هورمون چون میتونه باعث بیماریهای قلبی و یا پانیک بشه

A M ! N
04-02-2013, 15:45
حالا به جز ترس ؛

هیجان و احساسات دیگه هـــم باعـــــث ترشـح آدرنالین میشن ؟ مثلن احساس علاقه یا تنفر

یا مثلن وقتی داریم ورزش میکنم ، اگه آهنگ پرانرژی گوش بدم به جرات میگم انرژی بیشتری
احساس میکنم توی بدنم... و ممکنه کارهایی که توی حالت عادی جرات نمیکنم انجام بدم رو
انجام بدم.

Drug Man
04-02-2013, 21:04
حالا به جز ترس ؛

هیجان و احساسات دیگه هـــم باعـــــث ترشـح آدرنالین میشن ؟ مثلن احساس علاقه یا تنفر

یا مثلن وقتی داریم ورزش میکنم ، اگه آهنگ پرانرژی گوش بدم به جرات میگم انرژی بیشتری
احساس میکنم توی بدنم... و ممکنه کارهایی که توی حالت عادی جرات نمیکنم انجام بدم رو
انجام بدم.

ترشح میشه ولی نه اندازه موقعی که از بانجی جامپ میپرین یا یه حادثه ترسناک براتون پیش میاد
مثلا یکی از حادثه هایی که برای من پیش اومد این بود که داشتم با دوچرخه از سرپایینی با سرعت میرفتم یهو ترمز کردم ترمز عقبم برید ترمز جلو هم نداشتم اون لحظه واقعا آدرنالین زیادی ترشح شد تپش قلبم بالا رفت احساس کردم خون با سرعت بیشتری وارد مغزم میشه یه حسی مث نعشگی کاذب داشت احساس کردم سرعت دوچرخه بالاتر رفته که خدا رو شکر به خیر گذشت