ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد اکسترنال wd

simam21
03-02-2013, 13:49
سلام
من یک هارد اکسترنال wd دارم 512 و از این پسپورتی ها
وقتی وصلش میکنم چراغش روشن میشه و صدای هارد هم شنیده میشه اما دیتکت نمیشه .
تو دیسک منیجمنت هم چک کردم که دیتکت نمیشه
کابل هم سالم هست
تاپیک های اینجا رو خوندم اما خب کاری پیش نرفت
من یه سوالی الان دارم
من میخوام این رویه رو بردارم اما اون زائده ی سمت پورت نمیدونم چجوری باز میشه . راستش میترسم فشار بدم و قلقی چیزی داشته باشه و بشکنه
گارانتی هم نداره هاردم . در واقع تموم شده .
اگر کمک کنید و بگید چجوری این رویه رو بردارم ممنون میشم
یا راه حل دیگه ای حتی
مچکرم

ata.royalfalcon
03-02-2013, 17:17
سلام
من یک هارد اکسترنال wd دارم 512 و از این پسپورتی ها
وقتی وصلش میکنم چراغش روشن میشه و صدای هارد هم شنیده میشه اما دیتکت نمیشه .
تو دیسک منیجمنت هم چک کردم که دیتکت نمیشه
کابل هم سالم هست
تاپیک های اینجا رو خوندم اما خب کاری پیش نرفت
من یه سوالی الان دارم
من میخوام این رویه رو بردارم اما اون زائده ی سمت پورت نمیدونم چجوری باز میشه . راستش میترسم فشار بدم و قلقی چیزی داشته باشه و بشکنه
گارانتی هم نداره هاردم . در واقع تموم شده .
اگر کمک کنید و بگید چجوری این رویه رو بردارم ممنون میشم
یا راه حل دیگه ای حتی
مچکرم

سلام .
اول اینکه روی یه سیستم دیگه هم تست کنید و همچنین به پورتهای پشت کیس متصل کنید (ضربه که نزدید؟) .
دوم : از قسمت device manager بررسی کنید که آیا هارد اکسترنال دیده میشه ، آیا موردی با علامت اخطار زرد رنگ وجود داره (قسمتهای disk drive و universal serial bus controller را بررسی کنید) .
سوم : هاردهای وسترن قابلیت hardware encryption دارند که تا unlock نشوند نه تنها درایو در my computer دیده نمیشه بلکه در disk management هم دیده نمیشوند ، my computer را باز کنید و ببینید آیا آیکون CD drive مجازی را میبینید یا خیر . اگر وجود دارد پس دابل کلیک کنید تا با وارد کردن پسورد هارد unlock شود . اگر پسورد را نمیدانید سه یا پنج بار پسورد اشتباه بدید تا هارد فرمت و قابل استفاده بشه (برنامه WD apps یا WD smartware نصب شده هست؟) .
4. این هاردها بصورت usb on board هست و پورت sata وجود ندارد و باز کردن باکس هارد بیفایده هست (مدلهای جدید که اینطوری هستند) .