ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سینمای خانگی ارزان قیمت یا اسپیکر گران قیمت ؟!

kindlinessangel
03-02-2013, 10:51
با سلام به همه دوستان
میدونم شاید بارها و بارها راجع به موضوع بالا صحبت شده باشه ... وخوب اکثر مواقع هم جواب این بوده سینمای ارزان قیمت!!
اما من بعد شنیدن صدای این سینما ها و بنا به دلایی که پایین میگم نظری مخالف این دارم که دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
اول از همه محدوده قیمت زیر 1.5 میلیون تومان رو در نظر میگیریم .
بهترین سینماهایی که با شرایط فعلی میشه تهیه کرد : (قیمت ها حدودی است و احتمالا بالاتر از این)

برند سونی
1-DAV-DZ940K به قیمت 1.550.000 DVD
2-DAV-DZ840K به قیمت 1.300.000 DVD

برند ال جی
1- ‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])LH880XBH به قیمت 1.400.000 3D-BD
2-‎ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])LH-W895XBH به قیمت 1.700.000 3D-BD

برند سامسونگ
1-D5550 به قیمت 1.250.000 3D-BD
2-D4550 به قیمت 1.150.000 3D-BD

برند دنون
پکیج 1312 به قیمت تقریبی 1.700.00 بدون پلیر .... امکان سازگاری با هر نوع پلیر

برند پایونیر
BCS-727 به قیمت 1.350.000 BD-3D
سری RS قیمت حدود 1.900.000 DVD با امکان تغییر پلیر

که از این مجموعه پکیج دنون و سری RS پایونیر مسلما دارای امکانات بیشتری هستند که به شخصه سری RS پایونیر رو به خاطر فضای بسیار زیادی که اشغال میکنه اصلا مناسب آپارتمان نمیدونم. اما دلیل خارج کردنشون از مقایسه قیمت بالاترشون هست. ( و البته مورد شماره 3 دلایل انتخاب اسپیکر که پایین بهش اشاره میشه )

اما اسپیکرهای به نام و مطرحی که میشه تو این بازه واردشون کرد:

برند لاجیتک
1-اسپیکر Z906 5.1 به قیمت 1.500.000 THX Certified

برند ادیفایر
1-اسپیکر S550 5.1 به قیمت 1.400.000
2-اسپیکر DA5000 5.1 به قیمت 590.000
3-اسپیکر S730 2.1 به قیمت 1.175.000 این اسپیکر دو کاناله هست اما بنا به دلایلی توی بررسی نگهش میدارم ( چون خودم یکی دارم :n02: )

برند های دیگه هم هستند که فعلا نام نمی برم.

حالا میرسیم به اصل مطلب که چرا برای افرادی که شرایط مانند من دارند داشتن اسپیکر مناسب بهتر از سینمای خانگی ارزان قیمت هست.
اول برتری های سینماهای ذکر شد ( به غیر از موارد حذف شده دنون و پایونیر) رو با هم مرور کنیم.

1-مهم ترین برتری داشتن پلیر هست که خوب در اکثر موارد یاد شده پلیر بلوری بوده و توانایی پخش فرمت های سه بعدی را داشته ... بعضا پورت شبکه دارند که به شما امکان مرور وب یا پخش فایل از شبکه رو هم میدن.
2-داشتن توانایی بازگشایی فرمت های صوتی و تصویری بیشمار و هم چنین Certification های مختلف.
3-داشتن وات عددی بیشتر ( البته از نظر من عددی هستش شاید شما مخالف باشید)
4-داشتن دو و یا 4 اسپیکر فلور استند که امکان چیدمانشون رو در اتاق و یا سالن راحت تر میکنه.

و حال معایب سینماهای فوق( به جز موارد حذف شده دنون و پایونیر )
1-وابستگی شدید به پلیر ارائه شده در سیستم و عدم توانایی تعویض پلیر
2-وابستگی اسپیکرها به وجود و روشن بودن پلیر برای شنیدن صدای تلویزیون از آنها ( که نتیجه آن استهلاک بیشتر قطعات الکتریکی داخل پلیر است )
3-اعداد و ارقام بیشتر جنبه تبلیغاتی و تجاری داشته و کمتر کاربردی هستند.
4-کیفیت صدای پایین تر نسبت به اسپیکرهای یاد شده ( از نظر کیفی و نه حجمی ) به خصوص در هنگام پخش موزیک
5-استفاده از درایو های به مراتب ضعیف تر و کوچک تر
6-ساب ووفر به مراتب ضعیف تر از اسپیکر های فوق ( نظر شخصی )

حالا نوبت میرسه به بررسی اسپیکر ها
بهتره اینطوری بگیم که خرید اسپیکر گران قیمت به جای سینمای ارزان قیمت بیشتر به درد چه افرادی میخوره

1-کسانی مثل من که دسترسی به فیلم اورجینال ندارند (شاید بهتر باشه بگیم توان مالی خرید ندارند یا نیازی احساس نمیکنند که فیلم اورجینال ببینند) . ( هرچند به نظر من این سینما ها اصلا مناسب دیدن فیلم اورجینال نیستند ). و همیشه فیلم ها رو دانلود شده نگاه میکنند و حتی نیازی به پلیر هم ندارند . چون تلویزیون من تمام فرمت ها رو پخش میکنه شبکه داره و اینترنت هم میره پس نیازی به این امکانات جانبی سینما ها ندارم. ضمن اینکه یه HD player WD هم دارم.
2-کسانی که پلیر دارند و نمیخواند پلیرشون رو عوض کنند و یا حتی یک پلیر خواصی رو میخواند تهیه کنند و بودجه لازم برای تهیه AV Receiver و اسپیکرهای لازم رو ندارند.
3-کسانی که سیستم صوتی های فای دارند و یا قصد خریدش رو دارند و فضای کمی برای چیدمان دارند ( فکر کنم شما هم موافق باشید که دو تا فلوراستند های فای رو بخوای توی یه سالن 30 متر بگذاری بغل 4 تا تاور سینمای خانگی با مبلمان و این حرف ها چی آشوبی میشه)
4-کسانی که مثل من همیشه تلویزیون خونشون روشنه و اصلا از صدای اون راضی نیستند ( مشکل اکثر سامسونگ دار ها ) و سیستم صوتی میخوان که همیشه در کنار تلویزیون کار کنه. ( متاسفانه این عادت بد رو اکثر ماها داریم که تا کسی تو خونه هست و بیداره باید تلویزیون روشن باشه متاسفانه این عادت تو خونه من هم هست )
5-میتونم به جرات بهتون بگم غیر از مدل D5500 ادیفایر ساب ووفر تمام اسپیکر های یاد شده بهتر از سینماهای مذکور است به خصوص عزیز دل خودم :n02: ( اصلا منظورم بکوب بکوب نیست منظورم عمق و نرمی بیس هستش)

البته میشه به استفاده از درایو های بزرگ تر، بهتر ، خوش صدا تر و با رنج فرکانسی مناسب تر در اسپیکر های اکتیو یاد شده نیز اشاره کرد.

البته من هنوزم نظرم این هست که اگر بودجه اش رو دارید ،صداش رو دوست دارید و با ظاهر و فضایی که اشغال میکنه مشکلی ندارید. انتخاب پکیج دنون و یا سری RS و ES پایونیر گزینه مناسب تریه

دوست دارم نظر دوستان رو در این مورد بدونم
به خصوص آقا رایان ، آقا پژمان و آقا داوود عزیز.
من خودم از اسپیکر 730 استفاده میکنم که 2.1 هستش و البته دلایل زیادی برای این انتخاب دارم که دیگه خیلی شخصیه :n02: ولی اگه دوستان مایل بودن یه ریویو ازش میگذارم.
ببخشید که طولانی شد.
امیدوارم نتایج نوشته بالا و نظرات دوستان بتونه اطلاعات هممون رو بالا ببره.

mr_rayan
03-02-2013, 12:17
جالب بود.کاملا عقلانی مقایسه کردی.
یه ریویو بذار از بلندگوهات.:n06:

kindlinessangel
03-02-2013, 12:25
جالب بود.کاملا عقلانی مقایسه کردی.
یه ریویو بذار از بلندگوهات.:n06:

عقلانی که فکر نکنم :n08:

دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
در مورد مقایسه سینماهایی که AV receiver ندارند و اسپیکر ها
ریویو حتما میگذارم

Pejman3
04-02-2013, 18:01
تا حد زیادی با شما موافقم
یه چیزی که این سینمای خانگی های تجاری ارزون واقعاً توش ضعف دارند اینه که ساب خیلی ضعیف و بی خودی دارند - البته به غیر از بعضی هاشون- که صدای داب داب بیشتر می دهند تا بیس
من خودم DA5000 pro دارم خیلی صداش رو دوست دارم حتی بیسش هم خیلی خوبه یه چیز جالب دیگه ای هم که داره اینه که تمام بلندگوهاش هم جداگانه کراس اور دارند که سینماهای ارزان قیمت نهایتاً با یه خازن سر و تهش رو هم میارند.
به هر حال تحلیل جالبی بود
در مورد وات بلندگو ها اصلاً توجه به رقم اعلامی نکنید هیچ چیزی رو نشون نمیده همین DA 5000 بلندگوهای Front قدرتشون 12 وات بیشتر نیست!!

Website 4
23-02-2013, 11:38
به نظر من سینما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خانگی بهتره

Babaxan7
26-03-2013, 20:41
ممنون از توضیحاتی که دادین ، راستش من خیلی تویه این مورد (سیستمهای صوتی و تصویری) نا وارد هستم برای همین هر چیز که دارم رو براتون شرح میدم و در آخر نظرتون رو میپرسم .
بنده یه پلاسمای 42G10 پاناسونیک ، یه ر-س-ی-و-ر دریمباکس 7020HD و یه پلیر egreat R6S (البته هنوز به دستم نرسیده) دارم ، فیلمهایی که نگاه میکنم اکثراً MKV و دی وی دی هایی هستند که رو هارد کپی کردم و همچنین در سایه دریمباکس کانالهای HD رو میتونم تماشا کنم ، تویه قسمت تصویری میشه گفت در حد خودم کم ندارم ولی بجای اون در زمینه صوتی حرفی برای گفتن ندارم ، دوست داشتم یه اسپیکر یا یه سینمای خانواده (البته خودم بیشتر نظرم رویه اسپیکر هست ) تهیه کنم که بتونم از صدای فیلمها و کانالهای HD لذت ببرم ولی بودجه خیلی کمی در اختیار دارم (در حد 600 تومن) بهترین دستگاهی که تویه این رنج میتونین بهم معرفی کنین چی هستش ؟ ایا میتونم از اسپیکر های بدون سیم استفاده کنم ؟ اگه بودجه ام رو تا 1 تومن افزایش بدم سیستمی که میتونم تهیه کنم از نظر کیفیت با سیستم اولی (با بودجه 600تومن) زیاد فرق میکنه ؟ آیا این اسپیکرها دو تا ورودی صدای دیجیتال دارن یا بشه هم دریمباکس رو بهش وصل کرد و هم مدیاپلیر رو؟

kindlinessangel
27-03-2013, 08:26
ممنون از توضیحاتی که دادین ، راستش من خیلی تویه این مورد (سیستمهای صوتی و تصویری) نا وارد هستم برای همین هر چیز که دارم رو براتون شرح میدم و در آخر نظرتون رو میپرسم .
بنده یه پلاسمای 42G10 پاناسونیک ، یه ر-س-ی-و-ر دریمباکس 7020HD و یه پلیر egreat R6S (البته هنوز به دستم نرسیده) دارم ، فیلمهایی که نگاه میکنم اکثراً MKV و دی وی دی هایی هستند که رو هارد کپی کردم و همچنین در سایه دریمباکس کانالهای HD رو میتونم تماشا کنم ، تویه قسمت تصویری میشه گفت در حد خودم کم ندارم ولی بجای اون در زمینه صوتی حرفی برای گفتن ندارم ، دوست داشتم یه اسپیکر یا یه سینمای خانواده (البته خودم بیشتر نظرم رویه اسپیکر هست ) تهیه کنم که بتونم از صدای فیلمها و کانالهای HD لذت ببرم ولی بودجه خیلی کمی در اختیار دارم (در حد 600 تومن) بهترین دستگاهی که تویه این رنج میتونین بهم معرفی کنین چی هستش ؟ ایا میتونم از اسپیکر های بدون سیم استفاده کنم ؟ اگه بودجه ام رو تا 1 تومن افزایش بدم سیستمی که میتونم تهیه کنم از نظر کیفیت با سیستم اولی (با بودجه 600تومن) زیاد فرق میکنه ؟ آیا این اسپیکرها دو تا ورودی صدای دیجیتال دارن یا بشه هم دریمباکس رو بهش وصل کرد و هم مدیاپلیر رو؟

سلام دوست عزیز
با شرایط شما بعید میدونم بشه سینما خرید البته میتونی تو بخش سینمای خانگی سوال ات رو مطرح کنی ... البته بستگس داره فضای شما چند متر باشه
در مورد ورودی صدای دیجیتال ... برای من دو تا داره یکی اپتیکال ... یکی کواکسیال اما شما که نمی خوای ر.س.ی.و.ر رو بدون تی وی روشن کنی پس نیازی نیست جدا وصل کنی
من تمام دستگاه های تصویری رو با اچ دی ام آی وصل کردم به تی وی تی وی رو با اپتیکال زدم به اسپیکر .... یه خروجی آدیو هم از مدیا پلیر زدم به اسپیکر که وقت هایی که میخوام آهنگ گوش کنم تی وی خاموش بشه
با بیسیم زیاد موافق نیستم .... مدلی هم نمیشناسم

فعلا بدون در نظر گرفتن فضا و فقط با توجه به بودجه مدل پیشنهادی من
DA5000 Pro ادیفایر هست که حدود 570 باید باشه
آقا پژمان داره میتونی ازش دقیق بپرسی

Babaxan7
27-03-2013, 15:16
سلام دوست عزیز
با شرایط شما بعید میدونم بشه سینما خرید البته میتونی تو بخش سینمای خانگی سوال ات رو مطرح کنی ... البته بستگس داره فضای شما چند متر باشه
در مورد ورودی صدای دیجیتال ... برای من دو تا داره یکی اپتیکال ... یکی کواکسیال اما شما که نمی خوای ر.س.ی.و.ر رو بدون تی وی روشن کنی پس نیازی نیست جدا وصل کنی
من تمام دستگاه های تصویری رو با اچ دی ام آی وصل کردم به تی وی تی وی رو با اپتیکال زدم به اسپیکر .... یه خروجی آدیو هم از مدیا پلیر زدم به اسپیکر که وقت هایی که میخوام آهنگ گوش کنم تی وی خاموش بشه
با بیسیم زیاد موافق نیستم .... مدلی هم نمیشناسم

فعلا بدون در نظر گرفتن فضا و فقط با توجه به بودجه مدل پیشنهادی من
DA5000 Pro ادیفایر هست که حدود 570 باید باشه
آقا پژمان داره میتونی ازش دقیق بپرسی

داداش جسارتاً شما از آمپ استفاده نمیکنید؟ همه چیز رو مستقیم به بلند گو ها وصل کردین؟

ببخشید من این سئوالهای ابتدایی رو میپرسم! شما بالا سیستمها رو به دو دسته تقسیم کردین ، یکی سینمای خانگی و یکی هم اسپیکر . من اگه بخوام یه آمپ مثلاً پایونیر VSX-522 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Yamaha RX-V467 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تهیه کنم ، سیستم من جزو کودوم یکی از موارد فوق میشه ؟
به نظرتون بین دوتا آمپ که اسم بردم کودوم نسبت به قیمتش (پایونیر 900 تومن و یاماها 1600 تومن) ارزش بیشتری داره ؟
آیا میشه آمپ پایونیر (بالائی) رو با اسپیکرهای دیویدی پلیر پاناسونیک خودم که بلند گوها پنج تایی هستند ست کرد ؟ (البته اگه بخوام فعلاً زیاد تویه خرج نیافتم و صبر کنم که بودجه اسپیکرهای بهتری رو جور کنم).
یا میشه آمپ پایونیر رو با اسپسکرهای شما ست کرد؟
امروز وقتی اسپیکرهای ادیفایر رو نگاه میکردم دیدم اسپیکرهای Edifier S730 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ورودی اپتیکال دارم ولی مثلاً Edifier S550-Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ورودی اپتیکال نداره ! آیا این ورودی اپتیکال تویه کیفیت صدا با توجه به دستگاههایی که من ازشون استفاده میکنم ( دریمباکس و اچ دی پلیر) تاثیر زیادی داره؟
ببخشین اگه زیاد سئوال کردم .:n16:

ghahremanimehdi
27-03-2013, 19:06
من خودم اسپیکر یا سیستم صوتی های فای رو به سینما خانگی بیشتر ترجیح میدم چون بیشتر دنبال کیفیت و تفکیک صدا هستم تا امکانات پخش.اون اسپیکر دو کانال ادیفایر که شما داری فکر کنم صدای جالبی داشته باشه.خیلی وقت هست که دنبال یه اسپیکر دوکانال با کیفیت با ورودی دیجیتال (اپتیکال-کواکسیال) هستم.

Babaxan7
28-03-2013, 00:21
من خودم اسپیکر یا سیستم صوتی های فای رو به سینما خانگی بیشتر ترجیح میدم چون بیشتر دنبال کیفیت و تفکیک صدا هستم تا امکانات پخش.اون اسپیکر دو کانال ادیفایر که شما داری فکر کنم صدای جالبی داشته باشه.خیلی وقت هست که دنبال یه اسپیکر دوکانال با کیفیت با ورودی دیجیتال (اپتیکال-کواکسیال) هستم.

دوست عزیز این پستتون در جواب پست من بود ؟

kindlinessangel
30-03-2013, 08:41
داداش جسارتاً شما از آمپ استفاده نمیکنید؟ همه چیز رو مستقیم به بلند گو ها وصل کردین؟

ببخشید من این سئوالهای ابتدایی رو میپرسم! شما بالا سیستمها رو به دو دسته تقسیم کردین ، یکی سینمای خانگی و یکی هم اسپیکر .

سلام به شما
دوست خوبم سوال برای پرسیدنه .... ابتدایی و غیر ابتدایی هم نداره :n01:
چند تا توضیح کوچیک
اسپیکر ها از نظر نیاز به آمپ دو دسته اند
1-اکتیو ............ 2-پسیو
اسپیکر های پسیو همون دسته از اسپیکرهایی هستند که برای درایو شدن و یا عامیانه تر برای اینکه صدا ازشون دربیاد نیاز به آمپ دارند و معمولا مشخصه که آمپ چندوات میخواند
اسپیکر های اکتیو مثل اسپیکرهای مانیتورینگ و یا اسپیکرهای کامپیوتر در واقع یک آمپ داخلی دارند ( برای همین هم هست که کابل برق به خود اسپیکر میخوره ) و خودشون توان مورد نیاز برای درایو کردنشون رو تامین میکنند.
حالا اینکه میشه اسپیکر کامپیوتر رو به آمپ خارجی زد ؟! .... بله مثلا برای من 2.1 است که آمپ داخل ساب هستش من میتونم کانال چپ و راست رو به یه آمپ دیگه بزنم ( به شرط اینکه توان هاشون به هم بخوره ) ولی به 1000 دلیل توصیه نمیشه که فکر نکنم در حوصله اینجا باشه.
اون سینماهایی هم که من بالا مثال زدم آمپشون داخل پلیرشونه

من اگه بخوام یه آمپ مثلاً پایونیر VSX-522 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Yamaha RX-V467 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تهیه کنم ، سیستم من جزو کودوم یکی از موارد فوق میشه ؟
میشه جزو دسته سینماهای خانگی
البته جزو دسته ای که آمپ و پلیر از هم جدا هستن

به نظرتون بین دوتا آمپ که اسم بردم کودوم نسبت به قیمتش (پایونیر 900 تومن و یاماها 1600 تومن) ارزش بیشتری داره ؟
به نظر من یاماها اما من بودم نمیخریدم
اگه توی این کلاس قصد خرید دارید به نظرم 1312 دنون نسبت به قیمت بهتره ... فکر کنم با اسپیکرهاش باید 1.6 باشه .... باز هم اگه توی تاپیک سینما بپرسید بهتره

آیا میشه آمپ پایونیر (بالائی) رو با اسپیکرهای دیویدی پلیر پاناسونیک خودم که بلند گوها پنج تایی هستند ست کرد ؟ (البته اگه بخوام فعلاً زیاد تویه خرج نیافتم و صبر کنم که بودجه اسپیکرهای بهتری رو جور کنم).
باید مشخصاتش رو چک کرد ....... فکر نکنم بشه ....... اگه بشه هم جالب نمیشه

امروز وقتی اسپیکرهای ادیفایر رو نگاه میکردم دیدم اسپیکرهای Edifier S730 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ورودی اپتیکال دارم ولی مثلاً Edifier S550-Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ورودی اپتیکال نداره ! آیا این ورودی اپتیکال تویه کیفیت صدا با توجه به دستگاههایی که من ازشون استفاده میکنم ( دریمباکس و اچ دی پلیر) تاثیر زیادی داره؟

یه توضیح کوچیک دیگه
صدایی که ما میشنویم ماهیت آنالوگ داره ..... در صورتی که سورس ما دیجیتال هست ...... قطعه ای که این وسط دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل میکنه DAC هست ..... تمامی پلیرها این قطعه رو دارند حالا این قطعه از چند دلار تا چند صد دلار و شاید چند هزار دلار میتونه قیمت داشته باشه .... اما توی دستگاه هایی ارزون قیمت از همون ارزون هاش استفاده میشه ..... شما وقتی از کابل های دیجیتال ( چه اپتیکال چه کواکسیال ) استفاده میکنی صدا رو بصورت دیجیتال و دست نخورده جا به جا میکنی و صدا در دستگاه بعدی به آنالوگ تبدیل میشه ( که اینجا منظور ما اسپیکر هست ) باور کنید برای استفاده ما فرق چندانی نداره.
کجا به درد میخوره؟
یه مثال:
شما سورس موزیک FLAC ( فایلی با کمترین دستکاری و فشرده سازی ) دارید یه پلیر هم مثل مال خودتون دارید میاید یه دستگاه DAC میخرید . پلیر رو با کابل اپتیک به اون میزنید ... از خروجی اون به آمپتون میزنید و آمپ به اسپیکر ...... اینجاست که یه پلیر مثلا 200$ به علاوه DAC 1500$ و کابل 100$ میتونه با یه CD پلیر چند هزار دلاری برابری کنه ضمن اینکه مجبور نیستید یک عالمه CD رو نگه داری کنید

البته این نظر شخصی منه و مطمئن هستم خیلی ها موافق نیستند
از نظر من چیپ DAC موجود روی پلیر شما خیلی هم با چیپ DAC موجود روی اسپیکر با ورودی دیجیتال فرق نداره

ببخشید اگه طولانی شد
موفق باشید

amseia2000
30-07-2013, 09:46
سلام
دوستان من بودجم کلا 800 تومن می خواستم ببینم با توجه به این بودجه یه اسپیکر حرفه ای مثل c6 یا da5000 ادیفایر بگیرم وصل کنم به تلوزیون
یا یه سینمای خانگی از برند ال جی یا سامسونگ چون تو شهر ما هیچی غیر از اینها نیست
ممنونم میشم راهنمایی بفرمایید:n16:
راستی اسپیکر 5 کاناله که با سه فیش به تلوزیون وصل بشه صدای 5 کاناله میده یا نه:n13:

Alidark2013
15-08-2013, 18:14
[QUOTE=kindlinessangel;7466550]با سلام به همه دوستان
5-میتونم به جرات بهتون بگم غیر از مدل D5500 ادیفایر ساب ووفر تمام اسپیکر های یاد شده بهتر از سینماهای مذکور است به خصوص عزیز دل خودم :n02: ( اصلا منظورم بکوب بکوب نیست منظورم عمق و نرمی بیس هستش)

ما مدلی در ادیفایر به نام D5500 نداریم که اشتباه تایپی بوده؟:n04:
شاید منظورتون da5000pro هستش؟چون این رو که خیلی تعریف میکنن.
جان ما نا امیدمون نکنید میخوایم این اسپیکرو بخریم بعد عمری!:n03:

kindlinessangel
04-03-2014, 12:13

ببخشید من این سئوالهای ابتدایی رو میپرسم! شما بالا سیستمها رو به دو دسته تقسیم کردین ، یکی سینمای خانگی و یکی هم اسپیکر . من اگه بخوام یه آمپ مثلاً پایونیر VSX-522 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Yamaha RX-V467 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تهیه کنم ، سیستم من جزو کودوم یکی از موارد فوق میشه ؟
ببخشین اگه زیاد سئوال کردم .:n16:

ببخشید که دیر جواب میدم ..... دوست عزیز اسپیکرهای کامپیوتر اکتیو هستن یعنی خودشون آمپ داخلی دارند و نیازی به آمپ ندارن و نمیتونی دوتا آمپ رو پشت هم بگذاری
البته مثلا برای اسپیکر من این آمپ داخل ساب هست و شما میتونید اسپیکرها رو با یک آمپ هم توان درایو کنید که باز هم زیاد توصیه نمیشه چون زیاد نمیشه به اعدادی که توسط شرکت ها نوشته میشه اعتماد

farzadiii
19-03-2014, 04:04
من تا حدودی با حرف های شما موافقم ولی خودم دو تا سینما خانگی سونی دارم sz1000 و dz840 واقعا از صداشون راضیم و خیلی قوی هستند

kindlinessangel
19-03-2014, 11:42
من تا حدودی با حرف های شما موافقم ولی خودم دو تا سینما خانگی سونی دارم sz1000 و dz840 واقعا از صداشون راضیم و خیلی قوی هستند
اینم ویدو های سینما خانگی هام
dz840
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sz1000
و اینم هیولا سونی خودم

ممنون دوست خوب
البته یه تفاوت های بین صدای بلند و صدای دقیق هست
حتی تفاوت بیت صدای مناسب فیلم و مناسب موزیک هم هست
حتی در مورد موزیک های متفاوت برای رسیدن به صدای خوب تجهیزات متفاوتی نیاز هست

کلا صدای خوب سلیقه ایست
اما اگر از چیزی که دارید راضی هستید قطعا اون مناسب ترین صدا برای شماست پس بدون کوچکترین نگرانی از موزیک و فیلم لذت ببرید:n02:

farzadiii
19-03-2014, 18:01
داداش برای موزیک فقط ضبط یا همون مینی های فای های سونی بدرد موزیک می خورند مثل ضبط خودم
ولی سینما بیشتر برای فیلم هست
اما با سینما هم میشه موزیک گوش داد و زیاد بد هم نیست برای موزیک
این ویدو هایی که گرفتم اصلا کیفیت معلوم نیست و اونقدر صدا را زیاد کرده بودم که با 3 تا دوربین فیلم گرفتم صدا خوب ضبط نشد
اما کیفیتشون هم حرف نداره
سینما فقط سونی و پایونیر
حرف های شما بیشتر راجب سامسونگ و ال جی درست هست
چون خودم سینما سامسونگ و ال جی داشتم اصلا صداشون قابل قبول نبود و ساب هاشون خیلی مسخره بود و داب داب می کردند
ولی این سونی ها واقعا بیس نرم و عمیق و لرزشی دارند که ادم صفا می کنه:n20:

student23
06-03-2015, 22:50
سلام دوستان
يه سوال داشتم
من با بود جه حدود ٧٠٠ الي ٨٠٠ مي تونم سينماي خانگي بخرم؟ يا بايد باند بخرم؟ كدومو پيشنهاد مي كنيد؟
در ضمن تلويزيونم اسمارت هست و هارد اكسترنال دارم و براي فيلم ديدن از دي وي دي استفاده نمي كنم
تلويزيونمم سه بعدي نيست و نياز خاصي به بلو ري پلير هم ندارم
بيشتر كيفيت صدا برام مهمه و البته باند ها از نظر دكور هم نماي بهتري داره
متراژ خونه هم كمه و آپارتمانيه
حالا با اين شرايط كدومشون براي من مناسب تره؟
مدل هم پيشنهاد بديد لطفا
ممنون