PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم دریافت sms

mr_khodaei2008
03-02-2013, 09:35
سلام

اقا من یه مشکلی دارم . یکی از دوستام خطش همراه اوله از دیروز تا حالا هرچی اس ام اس براش میفرستم مینویسه ارسال شد ولی نمیگه تحویل داده شد صبح ظهر عصر شب هر موقع فرستادم نمیگه تحویل داده شد . گوشیش هم روشنه . برا هر بشر دیگه ای که میفرستم تحویلش میده ولی به این را نمیده . از یه خط دیگه هم اس دادم اونم نوشت تحویل داده نشد

تا جایی که خودمم اطلاع دارم نمیشه کاری کرد که اس ام اس برامون نیاد ولی بازم شک کردم شاید بشه واسه همین

ایا میشه کاری کرد که پیام ها برامون نیاد حالا کلا هر کی میده یا کاری بشه کرد که پیامهای شخص خاصی بدستمون نرسه ؟
اگه هم چنین امکانی وجود نداره پس چرا اینجوری هست و مشکل چیه ؟ اخه نمیتونم هم به دوستم زنگ بزنم و بپرسم که پیامها به دستش میرسه یا نه و نمیدونم رسیده یا نه ولی نمیگه تحویل داده شد

vahid_h2003
11-05-2014, 22:20
منم با همین مشکل برخورد کردم گوشی من قبلا ال جی اپتیموس 660 بود با همین مشکل بعد از 2 سال برخورد کردم الانم جی پرو لایت دارم باز همین مشکل بعد از 20 روز پیش اومد افراد متعددی تو نت با این مشکل مواجه شدن که اونا گوشی شون گلکسی ، هواوری، و سونی بوده پس مشکل از مارک گوشی نیست به احتمال زیاد مشکل از "نرم افزار وایبره" من البته گوشیمو ریست تو فکتوری کردم مشکل حل میشه دوباره بعد از چند روز دچار این مشکل میشم. به گونه خیلی زیاد یا از وایبر؟ یا از لاینه؟ یا هم از این نرم افزارهای اپتیمایزر باشه ؟؟