مشاهده نسخه کامل
: دی.وی.دی را فراموش کنید، اطلاعات را بر روی دی.ان.ای خودتان ذخیره کنید!
فارنت: مطمئنا ایده استفاده از دی.ان.ای (DNA) به عنوان یک ابزار ذخیرهسازی همانند DVD را تنها درفیلمهای علمی تخیلی شاهد بودهایم اما دانشمندان توانستهاند به روشی برای استفاده از DNA برای ذخیرهسازی اطلاعات دست یابند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این دانشمندان تاکنون موفق شدهاند سخنرانی معروف دکتر مارتین لوترکینگ به نام “I Have A Dream “ و تعدادی از غزلیات شکسپیر را بر روی دی.ان.ای ذخیره و سپس بازیابی کنند. آنها همچنین توانستهاند به ذخیرهسازی متن، کلیپهای صوتی و عکس و بازیابی آنها بادقت ۹۹٫۹۹ درصد دست پیدا کنند که البته این دقت بالاتر از فرمتهایی مانند MP3 و JPEG است.بنابر گزارشی که در روزنامه وال استریت ژورنال منشر شده است DNA میتواند مکانیسم ذخیرهسازی ایدهآل و حتی راهحلی برای ذخیرهسازی اطلاعات مهم ما در آینده باشد. ساختار DNA، پایدار، ماندگار و متراکم است و از سویی زنده نیست و میتوان آن را در یک ابزار ذخیرهسازی برای هزاران سال نگه داشت.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])DNA میتواند حجم وسیعی از اطلاعات را درخود جای دهد. میتوان ساعتها در مورد احتمالات بهکارگیری از آن صحبت کرد. به عنوان مثال تصور کنید درآینده درایوهای رایتر DNA بر روی لپ تاپ داشته باشیم. یا حتی ممکن است بتوانیم DNA بدنمان را برای کاهش یا افزایش وزن رمزگذاری کنیم یا حتی رنگ موهایمان را تغییر دهیم یا شاید حتی بتوان خصلتهای خوب انسانی را در یک نفر جمع کرد و حتی میلیونها کیم کارداشیان تولید کرد!
befermatooo
03-02-2013, 11:14
حتی میلیونها کیم کارداشیان تولید کرد
چه جالب ، فرض کنیم این فناوری اجرایی و عمومی بشه و اونوقت به بقیه پز بدیم که DNA Player داریم :n02: .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e.jpeg?1364735521
هنگامی که صحبت از ساخت مدارهای کامپیوتر می شود، همه ابتدا به یاد فلز و سیلیکون می افتند و چیپ ها را از آن تولید می کنند. اما محققان استنفورد این چنین نمی اندیشند. آنها می خواهند کامپیوترهایی بسازند که از بافت های زنده بهره می برند و در اولین قدم توانسته اند ترانزیستورهای بیولوژیکی شان را خلق کنند. دانشمندان استنفورد این ترانزیستورها را transcriptor نامیده اند.
transcriptorها از DNA به جای نیمه رساناها و از RNA به جای الکترونها در ترانزیستورهای عادی استفاده کرده اند. در این ترانزیستور جریان مشخصی از پروتئین RNA به صورت مجزا از رشته DNA و با استفاده از ترکیبات مناسبی از آنزیم ها کنترل می شود.
با استفاده از این transcriptorها محققان موفق شدند دروازه های منطقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B7%D9%82%DB%8C)تولید کنند که نتیجه آن، دریافت جواب های درست/غلط برای سوالات بیوشیمیایی ارسال شده از سوی سلول های زنده بود. با استفاده از این transcriptor زنده، محققان به اطلاعاتی دست یافته اند که تا پیش از این امکان پذیر نبوده است (برای مثال پاسخ یک سلول خاص به محرک بیرونی مشخص). همچنین این شیوه به آنها اجازه می دهد تا عملکردهای پایه ای مانند تولیدمثل سلولی را کنترل کنند.
این کشف جدید هنگامی که با ذخیره سازی اطلاعات با استفاده از DNA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و همچنین شیوه ای که قبلا این موسسه برای انتقال DNA میان سلول ها ابداع کرده، ترکیب شود؛ به این معنی است که دانشگاه استنفورد تمامی اجزاء مورد نیاز برای ساخت اولین کامپیوتر بیولوژیکی را در اختیار دارد.
مطمئنا قرار نیست چنین کامپیوترهایی جایگزین سیستم گیم خانگی مان شوند. اما چنین کامپیوترهایی به انسان اجازه می دهند تا شیوه کارکرد سیستم های زنده را از نو برنامه ریزی کرده و تغییر دهد. البته این دانشمندان هنوز موفق به ساخت یک کامپیوتر ژنتیکی نشده اند. اما برای سرعت بخشیدن به تحقیقات، این تیم تمام دستاوردهای خود درباره transcriptor و دروازه های منطقی آن را به صورت آزاد و تحت مالکیت عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D9%85%DB%8C)منتشر نموده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
narenji.ir
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.