مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Dead Space 3
amirpers
02-02-2013, 00:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لینک های بازی هم اومد.
در این تاپیک به مشکلات نصب و اجرای بازی می پردازیم.
Suggested system requirements
Core 2 Duo 2.8 GHz
1 GB RAM (2 GB RAM - Vista/7)
graphic card 256 MB (GeForce 7600 GS or better)
10 GB HDD, Windows XP(SP3)/Vista(SP1)/7
Internet connection
اسکرین هایی از بازی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک3DM :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک ریلودد :
tranceyou
05-02-2013, 21:16
دوستان عزیز بازی از BLACK BOX منتشر شد ، بازی دانلود و بدون مشکل هست بسیار هم زیبا
لینک های دانلود :
پارت اول :
پارت دوم :
پارت سوم :
پارت چهارم :
پارت آخر :
نسخه بلک باکس رو دان نمودم اما موقع نصب ارورISDone.dll میده .
ویندوز ایکس پی سرویس پک ۳ لطفا راهنمایی نمایید چیکار کنم .
با تشکر
با تشکر
ببین موقعی داری بلک باکس رو اکسترکت میکنی
چون فشرده و حساس هست کار دیگه با سیستم انجام نده چون موقع اکسترکت فایل خراب میشه
اگر کارت نشد باید طبقه اون درصدی که ارور میده
اون پارت خراب رو دوباره دانلود کنی
tranceyou
08-02-2013, 12:17
ببین موقعی داری بلک باکس رو اکسترکت میکنی
چون فشرده و حساس هست کار دیگه با سیستم انجام نده چون موقع اکسترکت فایل خراب میشه
اگر کارت نشد باید طبقه اون درصدی که ارور میده
اون پارت خراب رو دوباره دانلود کنی
دوست عزیز فایل به صورت ISO در نهایت داده میشه و خود من پریشب بی هیچ مشکلی نصب کردم
tranceyou
08-02-2013, 12:18
با تشکر
و شما دوست عزیز سعی کن توی ویندوز 7 نصب کنی احتمال کمه که توی XP نصب و اجرا بشه
Eblis 2011
08-02-2013, 12:26
ارزش بازی کردن داره ؟ گرافیک بازی چطوریاس؟
روی سیستم بنده جواب میده :
گرافیک : 1گیگ 9400 جیفورس جی تی
سی پی یو : 4500 اینتل
رم : 2گیگ
tranceyou
09-02-2013, 00:30
یا شما قسمتای قبلی رو بازی نکردی یا اصلا از اخبار بدوری عزیز!!!!، این بازی یکی از بهترین بازی های ژانر ترس هست که فکر کنم این قسمت کاملترین قسمت هست
Eblis 2011
09-02-2013, 00:42
یا شما قسمتای قبلی رو بازی نکردی یا اصلا از اخبار بدوری عزیز!!!!، این بازی یکی از بهترین بازی های ژانر ترس هست که فکر کنم این قسمت کاملترین قسمت هست
'
آره درسته . اهل بازی نیستم . همه رو الکی دانلود میکنم اما حوصله نمیکنم بازی کنم . ممنون .
آیا با سیستم فعلی بنده جوابگو هست ؟
virus2009
09-02-2013, 23:15
ارزش بازی کردن داره و از گرافیک خوبی هم برخورداره
با این سیستم روی تنظیمات متوسط میتونید بدون مشکل بازی کنید
و شما دوست عزیز سعی کن توی ویندوز 7 نصب کنی احتمال کمه که توی XP نصب و اجرا بشه
سلام،منم وقتی بازی رو دارم روی ویندوز 7 نصب میکنم همین ارور ISDone.dll رو 60.8% نصب میده، کسی میتونه راهنمایی کنه(منم نسخه Black box دارم)
tranceyou
11-02-2013, 14:09
سلام،منم وقتی بازی رو دارم روی ویندوز 7 نصب میکنم همین ارور ISDone.dll رو 60.8% نصب میده، کسی میتونه راهنمایی کنه(منم نسخه Black box دارم)
یعنی شما فایل رو اکسترکت می کنید بعد از اجرای SETUP به این مشکل میخورید یا موقع اکسترکت کردن؟؟
mInI_ClockEr
11-02-2013, 16:36
با سلام
دوستان چند تا مرجله هستش؟؟؟
من چپتر 8 هستم تازه
silent-assassin
12-02-2013, 16:07
سلام دوستان
دوستم موقعی که dead space 2 اومد و نصبش کرد همش وسط بازی مشکل داشتن از جمله ارور صفحه آبی. ریست شدن لپ تاپ و هنگ کامل سیستم. بیخیال اون بازی شد و تا حالا تمام بازی ها را رو لپ تاپش بازی کرده بدون مشکل. امروز dead space 3 را گرفت و نصب کرد. دوباره موقع بازی کردن همون اتفاقای قدیم که توی نسخه دوم هم بود براش میفته. ارور صفحه آبی. ریستارت سیستمش و هنگ کردن لپ تاپ. با هیچ بازی دیگه ای هم تا حلاا این مشکل را نداشته. به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلام این نسخه بک باکس چطوریه؟ کرک شده هستش یا یکی از کرک های پست اول رو هم باید دانلود کنیم؟ اگه اینطوریه ممنون میشم بگین کدوم کرک کامل تر هستش ویندوز هشت64 بیت
یعنی شما فایل رو اکسترکت می کنید بعد از اجرای SETUP به این مشکل میخورید یا موقع اکسترکت کردن؟؟
وقتی setup رو اجرا میکنم و بازی در حال نصب شدنه یه درصد پایینش انداخته که توی 60% اون ارور رو میده،انگار فقط منم نیستم که این مشکل رو دارم اکثر کسایی که نسخه بلک باکس رو دارن اینطوریه
Eblis 2011
12-02-2013, 21:56
من نسخه ی بلک باکس رو دانلود کردم ، به راحتی نصب و اجرا شد .
tranceyou
13-02-2013, 10:33
سلام دوستان
دوستم موقعی که dead space 2 اومد و نصبش کرد همش وسط بازی مشکل داشتن از جمله ارور صفحه آبی. ریست شدن لپ تاپ و هنگ کامل سیستم. بیخیال اون بازی شد و تا حالا تمام بازی ها را رو لپ تاپش بازی کرده بدون مشکل. امروز dead space 3 را گرفت و نصب کرد. دوباره موقع بازی کردن همون اتفاقای قدیم که توی نسخه دوم هم بود براش میفته. ارور صفحه آبی. ریستارت سیستمش و هنگ کردن لپ تاپ. با هیچ بازی دیگه ای هم تا حلاا این مشکل را نداشته. به نظرتون مشکل از کجاست؟
دوست عزیز شما بازی رو از نسخه بلک باکس نصب و اجرا کن و این ورژنی رو که نصب کردی با Total Uninstaller به شکل کامل حذف کن و بعد
نسخه بلک باکس رو نصب و اجرا کن من خودم روزی که بازی اومد دانلود و بدون مشکل نصب و اجرا کردم.
tranceyou
13-02-2013, 10:36
سلام این نسخه بک باکس چطوریه؟ کرک شده هستش یا یکی از کرک های پست اول رو هم باید دانلود کنیم؟ اگه اینطوریه ممنون میشم بگین کدوم کرک کامل تر هستش ویندوز هشت64 بیت
دوست عزیز بازی های ارائه شده توسط گروه بلک باکس نیازی به کرک نداشته و بدون مشکل نصب و اجرا میشن من تا به امروز هرچی از این گروه دانلود کردم
و نصب کردم بدون هیچ مشکلی اجرا شده اگر هم مشکلی بوده برای کسی حتما فایل به صورت کامل دانلود نشده و یا ایراد داشته است
tranceyou
13-02-2013, 10:39
وقتی setup رو اجرا میکنم و بازی در حال نصب شدنه یه درصد پایینش انداخته که توی 60% اون ارور رو میده،انگار فقط منم نیستم که این مشکل رو دارم اکثر کسایی که نسخه بلک باکس رو دارن اینطوریه
والا من که نه تو این بازی از بلکس باکس ایرادی داشتم نه تو بازیهای دیگه ، شما نسخه بلک باکس رو از کدوم سایت دانلود کردید؟؟
با سلام
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم که پیداش کردم
این ارور مربوط به فضای کم اون درایوی هست که بازی رو داری نصب میکنی
حدود 11 گیگ فضای خالی روی درایو مربوطه اگه داشته باشی به راحتی نصب میشه .
موفق باشی :n02:
با سلام
ارور ISDone.dll به خاطر خرابی نسخه بلک باکس نیست دوست عزیز بلکه مربوط میشه به فضای خالی دایوی که قصد نصب بازی رو روی ان داری .
حدود 11 الی 12 گیگ فضای خالی روی درایو مربوطه برای نصب نسخه بلک باکس کافیه و به راحتی نصب میشه .
و برای نسخه کامل بازی به همان نسبت بیشتر.
موفق باشید
mobin_eshghe pro
14-02-2013, 13:34
دوستان من سیو که می کنم و از بازی خارج می شم دفعه بعد که می خوام لود کنم میگه فایل آسیب دیده لود نمیشه
چیکار باید بکنم؟
virus2009
14-02-2013, 22:00
دوستان من سیو که می کنم و از بازی خارج می شم دفعه بعد که می خوام لود کنم میگه فایل آسیب دیده لود نمیشه
چیکار باید بکنم؟
از کرک Reloaded در پست اول استفاده کنید
مسیر سیو کرک Reloaded :
Documents\EA Games\Dead Space 3
مسیر سیو کرک 3DM :
C:\ProgramData\3DM games
tranceyou
22-02-2013, 21:44
با سلام
دوستان چند تا مرجله هستش؟؟؟
من چپتر 8 هستم تازه
معذرت میخوام چطوری شما رفتی چپتر 8؟!!!! در صورتی که فقط 7 تا چپتر داره!!!!!!!!!!! :n23:
virus2009
23-02-2013, 00:58
معذرت میخوام چطوری شما رفتی چپتر 8؟!!!! در صورتی که فقط 7 تا چپتر داره!!!!!!!!!!! :n23:
بازی 19 تا چپتر داره
tranceyou
23-02-2013, 12:32
بازی 19 تا چپتر داره
احتمالا شما چکپوینت ها رو هم چپتر حساب میکنی دوست عزیز!!!! :n02:
virus2009
23-02-2013, 14:17
احتمالا شما چکپوینت ها رو هم چپتر حساب میکنی دوست عزیز!!!! :n02:
چه جالب
من اشتباه میکنم ، سایت رسمی بازی اشتباه میکنه ؛ سایت ویکیه بازی اشتباه میکنه
بهتره وقتی روی یک حرفی پافشاری می کنیم قبلش یکم در موردش تحقیق کنیم
tranceyou
23-02-2013, 14:50
چه جالب
من اشتباه میکنم ، سایت رسمی بازی اشتباه میکنه ؛ سایت ویکیه بازی اشتباه میکنه
بهتره وقتی روی یک حرفی پافشاری می کنیم قبلش یکم در موردش تحقیق کنیم
حق با شماست اما من توی یک سایت دیگه دیگه دیده بودم که 7 داره عذرخواهی میکنم همینجا :10::n16:
سلام
کمک لطفا
کرک و ریختم رو ایکون بازی میزنم میگه فایل خرابه یعنی چی؟ راهش چیه؟
میزنه : file corrupt!
virus2009
24-02-2013, 23:10
سلام
کمک لطفا
کرک و ریختم رو ایکون بازی میزنم میگه فایل خرابه یعنی چی؟ راهش چیه؟
میزنه : file corrupt!
دقیقا چه فایلی رو میگه خرابه .. ؟؟
قبل از کپی کردن کرک آنتی ویروس رو غیر فعال کنید
کرک رو دوباره دانلود کنید
همون فdل اجرای بازی.
میزنه:
file corrupted!
از کرکش بود . کرک 14 مگابیتیه جواب داد. همو d3
از کرک Reloaded در پست اول استفاده کنید
مسیر سیو کرک Reloaded :
Documents\EA Games\Dead Space 3
مسیر سیو کرک 3DM :
C:\ProgramData\3DM games
دوستان منم همین مشکل رو دارم
Amin4All
04-03-2013, 18:20
مشکل سیو نکردن بازی چیه دوستان عزیز ؟
virus2009
04-03-2013, 20:53
مشکل سیو نکردن بازی چیه دوستان عزیز ؟
از کرک Reloaded استفاده کنید
اگر بعد از خروج از بازی سیو کمی به عقب تر برمیگرده مشکل از بازیه ولی آیتم ها و اسلحه هاتون سر جاش هست
سلام به همگی ببخشید یک سوال دارم در مورد این بازی که پدرم رو دراورد چیزی هم نیست بدبختی رد نمیکنه دوستانی که بازی کردن اگه ممکنه بهم کمک کنن یا راهی پیش پام بزارن
تو مرحله ایی که برف هستش که یک طرف ماشین لیز میخوره و بعد میافتی تو دره باید از اینور ماشین بریم داخلش ولی بدبدختی به در میرسه ولی باز نمیشه
باید از این سمت ماشین سوار بشیم w رو نگه میداریم وارد کامیون میشه و e رو تند تند میزنیم که بپره تو ماشین بعدش میزنه باید باز W رو بگیریم و بعد باز هم w رو که بعد از اینکه یکبار دیگه پرت میشه میاد بالا باز W رو نگه میداریم که از اونور ماشین با زدن ضربه سر پیاد بشه ولی وقتی به در میرسه دسش لیر میخوره و همینجوری میمونه و هیچی هم نمیگه بزنیم ولی من هر چی w رو نگه داشتم یا تند تند زدم یا e رو تند تند زدم بازم هیچی با ماشین پرت میشم پایین
احتمالا سیستمم باگ گرفته که نمیگذره اول نسخه بلک باکس رو دانلود کردم و الان نسخه کامل بازی که 11 گیگ هستش رو دانلود کردم از اول بازی کردم بازم همینجا گیر کردم اگه کدی چیزی داره که بزنم این مرحله رد بشه که ممنونتون میشم احتمالا سیستمم باگ گرفته و نمیدونم چیجوری درستش کنم کرک ها رو هم تست کردم سه نوع کرک رو بازم مشکل داره ماندم چیکار کنم بازی قشنگی هستش حیف هستش راحش کنم ممنون میشم راستی اگه یکی از اینجا یکم جلوتر رفته اگه سیوش رو بهم بده میتونم استفاده کنم
کسی از دوستان کمی جلوتر از اینجایی که من هستم هستش که سیوش رو در اختیار من هم بزار سیستم من باگ گرفته رد نمیکمنه از دوستان پرسیدم اصلا کاری نداره حتی اروجینال این بازی رو دانلود کردم درست نشد اگه کسی از دوستان سیو هاش رو در اختیار من بزاره واقعا ممنونتون میشم
کسی نیست جواب سواله ما رو بده
ببخشید راهنمای مراحل این بازی کجاست تو سایت پیداش نکردم
amirpers
15-03-2013, 02:13
دوستان متاسفانه من هم به مشکل خوردم.
من از کرک ریلودد استفاده می کنم. الان رسیدم به چپتر 6.کلی رفتم جلو و از بازی اومدم بیرون و وقتی رفتم تو بازی دیدم اصلا سیو نشده و دوباره به اوایل چپتر برگشته. چکار باید کرد؟
کرک 3DM که سیو ریلودد رو نمیشناسه.
rezadarabi34
18-05-2013, 20:55
از کرک Reloaded استفاده کنید
اگر بعد از خروج از بازی سیو کمی به عقب تر برمیگرده مشکل از بازیه ولی آیتم ها و اسلحه هاتون سر جاش هست
سلام میشه کامل تر توضیح بدین؟ببخشینا
بعد این جریلن فیکس کردن بازی چیه؟
لطفا:n18:
rezadarabi34
18-05-2013, 20:56
سیو میشه بعد ک میای بیرون دیگه......ای خدا ا:n22:
rezadarabi34
20-05-2013, 23:59
آقا دمتون گرم چرا کمک نمیکنین دو روز پیش اینو گزاشتم ولی.........
Mr_100_dolari
01-10-2013, 19:59
سلام
توی یکی از مرحله ها بازی مشکل پیدا کرده و این کرکی که دارم برای Reloaded و مشکلی که هستش اینکه وقتی کرک 3dm رو میریزم باید بازی رو از اول شروع کنم و سیوهایی که با کرک قبلی داشتم دیگه کار نمیکنه
کسی میدونه باید چی کار کنم ؟
Mr_100_dolari
09-10-2013, 20:35
آقا دمتون گرم چرا کمک نمیکنین دو روز پیش اینو گزاشتم ولی.........
کلا یکی از مشکلات این بازی همینه شما سعی کن تا یه چپتر رو کامل نموم نکردی و وارد چپتر جدید نشدی از بازی خارج نشی .
alivild2
17-03-2020, 13:07
دوستان سلام مشکلی دارم یه در هست تو بازی که من واردش میشم از بازی میپره بیرون کسی بلده بگه ممنون میشم
alivild2
17-03-2020, 16:30
دوستان من یه جایی گیر کردم تو بازی فضای مرده۲ من میخوام برم سمت در که باز کنم eرو که میزنم یهو میپره بیرون از بازی مراحل وسطاشه چپتر۱۰هست فکر کنم کمکم کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.