PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید گوشی تا 1100

1376MAXIMUM
02-02-2013, 00:28
سلام یه گوشی تا 1100 برای بازی و نرم افزار و اهنگ و کیفیت صفحه هم مهمه برام خودم 3 مدل پیدا کردم ولی نقاط ضعف وقوت شون رو نمی دونم یه را هنمایی بهم بکنید
GALAXY S 3 MINI
XPERIA P
XPERIA ARCO S
که اخری قیمتش بالا تره از این پولیه که براش کنار کذاشتم

Abdolreza2012
02-02-2013, 00:43
سلام یه گوشی تا 1100 برای بازی و نرم افزار و اهنگ و کیفیت صفحه هم مهمه برام خودم 3 مدل پیدا کردم ولی نقاط ضعف وقوت شون رو نمی دونم یه را هنمایی بهم بکنید
GALAXY S 3 MINI
XPERIA P
XPERIA ARCO S
که اخری قیمتش بالا تره از این پولیه که براش کنار کذاشتم
سلام
اگه بتونی XPERIA ARCO S بگیری که خوبه
بعدش به نظره من Xperia P عالیه
کلا با سامسونگ حال نمیکنم

1376MAXIMUM
02-02-2013, 17:20
سلام
اگه بتونی XPERIA ARCO S بگیری که خوبه
بعدش به نظره من Xperia P عالیه
کلا با سامسونگ حال نمیکنم
موضو حال کردن یا نکردن شما نیست موضو پول منه که براش زحمت کشیده شده و می خواهم بهترین استفاده رو ازش ببرم

Abdolreza2012
03-02-2013, 02:48
موضو حال کردن یا نکردن شما نیست موضو پول منه که براش زحمت کشیده شده و می خواهم بهترین استفاده رو ازش ببرم

خب من نظرمو گفتم چرا بت برخورد
مورچه چیه که کله پاچش باشه
گلکسی اس 3 خودش چیه که مینیش باشه
نگفتم به حال کردن من یا نکردن من با یه گوشی تو بری همونو بخری یا نخری من نظرمو گفتم

Traceur
03-02-2013, 23:05
سلام دوستان ...

سامسونگ اس 3 که عالیه چون خودمم باهاش کار کردم واقعاً نرم افزارها و بازیهای 3d و HD و نسل جدید رو تمام کمال ساپورت میکنه ؛ قدرت و کیفیت صداشم که حرف نداره ...
مینی هم تقریبا مثل اس 3 هست ولی پیشنهاد میکنم این گوشی رو فاکتور بگیری چون نقاط ضعف بسیاری داره که تو خیلی از سایتهای اشاره نکرده مثل اسپیکر هاش که زیاد قدرتمند و با کیفیت نیست !!

سونی Xperia Arco S رو که با این قیمت نمیشه خریداری کرد چون تا 1,400 افزایش قیمت داشته !!

سونی Xperia P هم خوبه من قبلاً میخواستم بخرم ولی S Advance گرفتم به خاطر اینکه هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ سخت افزاری و دوربین قابلیت های و کیفیت بیشتری داره
و کیفیت صدای مطلوبی هم داره ...

ولی اگه اهل برند HTC هستی ، به نظرم گوشی های HTC Desire X و Sensation XE هم گوشی های خوبی هستن مخصوصاً XE که تقریبا یک هفته باهاش کار کردم واقعاً ازش راضی بودم و از همه مهمتر هندزفری Beats که واقعاً وسوسه انگیزه !!

درکل انتخاب با خودته ... امیدوارم گوشی مقرون به صرفه ای نسیبت بشه .