مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع مهاجرت به ایالات متحده آمریکا (راهنمای تاپیک در پست اول)
MOHAMMAD_ASEMOONI
01-12-2016, 23:01
سلام
ترامپ گفته لاتاریِ گرین کارت رو منحل میکنه
قانون تحریمهای 10 ساله هم دقایقی پیش در مجلس سنای امریکا با اکثریتِ قاطع تصویب شد
حالا فقط منتظر امضاء اوباماست تا عملیاتی بشه
مجلس سنای امریکا چیزی مثل مجلس تشخیص مصلحت نظام ایران هست
قانون تمدید تحریمهای 10 ساله چند هفته قبل توسط مجلس نمایندگان امریکا تصویب شده بود . حالا هم سنا تأییدش کرد
به گمانم شنبه دلار میره بالای 4000 تومن
امروز یک مسئول بانک مرکزی گفته موقتی رفته بالا میاد پائین
37 ساله سوار بر موشک داره میره بالا , اومده میگه میاد پائین
یکی نیست بهش بگه بچه گول میزنی یا بچه گول میزنی ؟؟؟...خودشون از خداشونه بره بالاتر خصوصاً حالا که اوپک بعد از 8 سال اختلاف نظر , با همدیگه متحد شدند که تولید رو کاهش بدند و قیمت نفت یک شبه حدود 5 دلار رفت بالا و از 50 دلار رد شد و سهمیه ی چرب و نرمی هم برای حکومت و دولتِ حکومت ایران تعیین کردند .
camaro lt
01-12-2016, 23:23
سلام
قانون تحریمهای 10 ساله هم دقایقی پیش در مجلس سنای امریکا با اکثریتِ قاطع تصویب شد
قانون تمدید تحریمهای 10 ساله چند هفته قبل توسط مجلس نمایندگان امریکا تصویب شده بود . حالا هم سنا تأییدش کرد
یکی نیست بهش بگه بچه گول میزنی یا بچه گول میزنی ؟؟؟...خودشون از خداشونه بره بالاتر خصوصاً حالا که اوپک بعد از 8 سال اختلاف نظر , با همدیگه متحد شدند که تولید رو کاهش بدند و قیمت نفت یک شبه حدود 5 دلار رفت بالا و از 50 دلار رد شد و سهمیه ی چرب و نرمی هم برای حکومت و دولتِ حکومت ایران تعیین کردند .
متاسفانه همینطوره و خیلی چیزهای دیگه که البته چون تاکید شده در انجمن بحث سیاسی نکنید، ناچارا سکوت میکنیم....:n15:
rozbeh85
02-12-2016, 01:27
سلام
ترامپ چنین حرفی رو نزده.
سنا هم مثل مجمع تشخیص مصلحت نیست، کنگره شامل دو تا مجلس است،مجلس نمایندگان ( که بسته به جمعیت هر ایالت نماینده برای دو سال دارد، کلا 435 نماینده) و سنا (که هر ایالت دو تا نماینده برای دو سال دارند، کلا 100 نماینده).
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2016, 02:27
ترامپ چنین حرفی رو نزده.
سنا هم مثل مجمع تشخیص مصلحت نیست، کنگره شامل دو تا مجلس است،مجلس نمایندگان ( که بسته به جمعیت هر ایالت نماینده برای دو سال دارد، کلا 435 نماینده) و سنا (که هر ایالت دو تا نماینده برای دو سال دارند، کلا 100 نماینده).
سلام
بنده معمولاً منبع خبر رو هم مینویسم . این دفعه ننوشتم
در کانالهای ایران خبرش پخش شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5%3B%26%231662%3B.%26%231604%3B%26%231575%3B%26%23 1578%3B%26%231575%3B%26%231585%3B%26%231740%3B
====================================
مجلس سنا كه در عربی بهش میگن مجلس الشُیوخ , بالاتر از مجلس نمایندگان هست و قوانینی که در مجلس نمایندگان تصویب میشه باید به تصویب مجلس سنا هم برسه
مجلس شیوخ یعنی مجلس پیران و ریش سفیدان . اعضای مجلس سنا باید حتما بیش از 30 سال عمر داشته باشند و شرطهای دیگه هم داره یعنی از بزرگان نمایندگان هستند . اگر اشتباه نکنم اوباما هم عضو مجلس سنا بود قبل از رئیس جمهور شدن
این شبیه شورای نگهبان ایران و مجلس تشخیص مصلحت هست که بر قانونگذاری و تصمیم گیری نظارت میکنند
مجلس سنا هم بر قانونگذاری در مجلس نمایندگان نظارت داره و قانونهای تصویب شده در مجلس نمایندگان اجرا نمیشه مگر اینکه مجلس سنا هم بر اون مهر تأیید بزنه
rozbeh85
02-12-2016, 05:38
سلام
بنده معمولاً منبع خبر رو هم مینویسم . این دفعه ننوشتم
در کانالهای ایران خبرش پخش شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5%3B%26%231662%3B.%26%231604%3B%26%231575%3B%26%23 1578%3B%26%231575%3B%26%231585%3B%26%231740%3B
====================================
مجلس سنا كه در عربی بهش میگن مجلس الشُیوخ , بالاتر از مجلس نمایندگان هست و قوانینی که در مجلس نمایندگان تصویب میشه باید به تصویب مجلس سنا هم برسه
مجلس شیوخ یعنی مجلس پیران و ریش سفیدان . اعضای مجلس سنا باید حتما بیش از 30 سال عمر داشته باشند و شرطهای دیگه هم داره یعنی از بزرگان نمایندگان هستند . اگر اشتباه نکنم اوباما هم عضو مجلس سنا بود قبل از رئیس جمهور شدن
این شبیه شورای نگهبان ایران و مجلس تشخیص مصلحت هست که بر قانونگذاری و تصمیم گیری نظارت میکنند
مجلس سنا هم بر قانونگذاری در مجلس نمایندگان نظارت داره و قانونهای تصویب شده در مجلس نمایندگان اجرا نمیشه مگر اینکه مجلس سنا هم بر اون مهر تأیید بزنه
متاسفانه بعضی خبرگزاری های ایران بدون اینکه از منبع خبر مطلع باشند، خبری رو منتشر میکنند.
این مطلب رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کرده، که یک وبسایت زرد است، ترامپ، اولین دیدار رسانه ایش را بعد از انتخابات امروز در ایندیانا و داخل یک کارخانه داشته، و نه با بی بی سی وان مصاحبه کرده بعد از انتخابش و نه با ریموند آرتور، برنامه ی کامل مهاجرتی ترامپ توی وبساتش هست، خلاصه اینکه این خبر کاملا دروغ هست و واقعیت ندارد.
نمایندگان سنا باید بیشتر از 30 سال سن داشته باشند و 9 سال هم شهروند آمریکا و همچنین مقیم ایالت انتخابی باشند، سیستم حکومتی آمریکا بر اساس تقسیم قدرت است، در بعضی قسمت ها مانند قرار دادهای خارجی و یا تایید وزرا سنا باید عمل کند و مجلس نمایندگان نقشی ندارد و در بعضی قسمت ها مثل اقتصاد و بازار فقط مجلس نمایندگان میتواند ورود کند و سنا اجازه ی تصمیم گیری ندارد، کلا هیچ کدام بر دیگری برتری ندارند،و برای اینکه موردی تبدیل به قانون شه، باید هر دو مجلس آنرا تایید کنند و به امضاء رییس جمهور برسانند، البته رئیس جمهور میتونه وتو کنه یک قانون را که اونم اگر رای زیادی پشت سرش باشه، وتوی رئیس جمهور را خنثی میکنه.
page5066
06-12-2016, 18:10
درود بر شما .واقعا ممنونم که با این حوصله به سوالات پاسخ میدین.
من مشغول آماده سازی مدارکم برای گرین کارت فامیلی هستم.الان رسیدم به مرحله sponsor و پر کردن فرم i-864
مادرم سیتیزن آمریکاست و petitioner محسوب میشه.اما در حال حاضر ایران هست و در آمریکا هم هیچ ملک یا دارایی نداره و هیچوقت در آمریکا کار نداشته.
قبلا اونجا خونه داشت که یکسال پیش فروخته.اقوام در آمریکا زیاد دارم و حاضرن که joint sponser بشن.
میشه بفرمایید آیا میشه من فرمها رو پر کنم و یک joint sponser هم بگیرم ولی مادرم به آمریکا سفر نکنه ؟ آیا اونها واقعا بودن یا نبودن مادر من رو در آمریکا بررسی میکنند؟
آیا راهی وجود داره ؟
rozbeh85
15-12-2016, 01:05
من فکر میکنم در زمانی که شما را برای مصاحبه میخواهند، مادر شما باید ساکن آمریکا باشه، یعنی اونجا زندگی کنه، این موضوع رو برای گرین کارت همسر کاملا مطمئن هستم، ولی نمیدونم چنین شرطی برای والد هم هست یا نه.
altervista
22-02-2017, 16:48
این خبر رو الان دیدم چون خودم دنبال مهاجرت بودم !
اینجا هم گذاشتم که هواستون جمع باشه بچه ها :
به گزارش جامجم، روزهای پایانی هفته گذشته ماموران پلیس شیراز هنگام رصد در فضای مجازی متوجه فعالیت یک کانال تلگرامی با نام mohajeratnews شدند که متعلق به شرکتی با نام موئسسه حقوقی توسعه گران مهر است و برای مهاجرت ثبتنام میکرد.
در ادامه ماموران متوجه شدند افرادی نیز به عضویت این کانال تلگرامی درآمدهاند تا اقدام به رفتن از کشور به صورت غیر قانونی نمایند.
جستوجو در این باره ادامه یافت تا اینکه ماموران با کشف سرنخهایی متوجه شدند مردی 35 ساله به نام مهدی اصطهباناتی این کانال تلگرامی را راهاندازی کرده و آن را اداره میکند. این مرد تحتتعقیب پلیس قرار گرفت و چند روز پیش در خانهاش در یکی از محلههای شیراز دستگیر شد.
متهم با انتقال به پلیس شهرستان شیراز به افسر بازجو گفت: من چهار سال است که در زمینه مهاجرت غیرقانونی فعالیت دارم. خودم چند بار غیر قانونی به عراق و ترکیه سفر کرده ام و افراد را هم تشویق میکردم برای مهاجرت اقدام نمایند.
وی اضافه کرد: شرایط بهگونهای شده بود که متقاضیان مهاجرت در این کانال و سایت شرکت مرا به عنوان دکتر میشناختند.. با انواع ترفند آنها مجبور میکردیم مبالغی برای پیش پرداخت جهت مهاجرت به حسابم واریز کنند که از این طریق توانستم مبالغی کلان از آنها کلاهبرداری کنم.
در ادامه برای اینکه ماجرا لو نرود شرکتهای قبلی را تعطیل و محل جدیدی را برای شروع انتخاب میکردم و به کلاهبرداریهایم ادامه میدادم. حتی کانال تلگرامی هم برای فریب و عضویت افراد راهاندازی کرده بودم.
کارشناسان پس از بررسی شماره ثبت شرکت که در سایت آن درج شده بود متوجه شدند که شماره فوق جعلی بوده و به هیچ وجه ثبت نگردیده است.
MOHAMMAD_ASEMOONI
25-03-2017, 18:46
سلام بر همگی
دیشب داشتم اخبار یکی از کانالها رو میدیدم , چیزی شنیدم در مورد اجباری بودن ذکر همه ی ایمیلهایی که در 5 سال گذشته استفاده شده توسط متقاضیان ویرای امریکا
پیام مهمی داره این تصمیمشون
یعنی سیستمهای ایمیل مثل یاهو و جی میل حداقل تا 5 سال همه ی اطلاعات رو ذخیره میکنند و برای دولت امریکا و دست اندرکارانِ اون ایمیلها قابل دسترسی هست حتی اگر سالها پیش همه ی اطلاعاتش رو پاک کرده باشین و اون ایمیل هم باطل شده باشه . چه بسا تا دهها سال هم قابل دسترسی باشه اما اونها فقط 5 سالِ آخِر رو میخوان
اگر هم کسی بهشون دروغ بگه و یک یا چند ایمیل رو اعلام نکنه خیلی راحت میفهمند و دروغگو بودنش باعث رد شدنش و رفتنِ اسمش توی لیستِ مضنونین میشه چون سوپر کامپیوترهاشون ظرف چند ثانیه تمام ایمیلهای مرتبط به اون شخص رو پیدا میکنه از روی آی پی ها , سریال سیستم عامل , سریال مرورگر , خط موبایل , سریال کامپیوتر و گوشی , اشتراک اینترنت و غیره
پس فکر نکنین میشه سرشون رو کلاه گذاشت .
گذشت اون دوران که میشد راحت بگیم : نخیر این مربوط به من نیست , من نگفتم , من ننوشتم , من نفرستادم , من با اونها ارتباطی نداشتم
camaro lt
25-03-2017, 20:00
سلام بر همگی
دیشب داشتم اخبار یکی از کانالها رو میدیدم , چیزی شنیدم در مورد اجباری بودن ذکر همه ی ایمیلهایی که در 5 سال گذشته استفاده شده توسط متقاضیان ویرای امریکا
پیام مهمی داره این تصمیمشون
یعنی سیستمهای ایمیل مثل یاهو و جی میل حداقل تا 5 سال همه ی اطلاعات رو ذخیره میکنند و برای دولت امریکا و دست اندرکارانِ اون ایمیلها قابل دسترسی هست حتی اگر سالها پیش همه ی اطلاعاتش رو پاک کرده باشین و اون ایمیل هم باطل شده باشه . چه بسا تا دهها سال هم قابل دسترسی باشه اما اونها فقط 5 سالِ آخِر رو میخوان
اگر هم کسی بهشون دروغ بگه و یک یا چند ایمیل رو اعلام نکنه خیلی راحت میفهمند و دروغگو بودنش باعث رد شدنش و رفتنِ اسمش توی لیستِ مضنونین میشه چون سوپر کامپیوترهاشون ظرف چند ثانیه تمام ایمیلهای مرتبط به اون شخص رو پیدا میکنه از روی آی پی ها , سریال سیستم عامل , سریال مرورگر , خط موبایل , سریال کامپیوتر و گوشی , اشتراک اینترنت و غیره
پس فکر نکنین میشه سرشون رو کلاه گذاشت .
گذشت اون دوران که میشد راحت بگیم : نخیر این مربوط به من نیست , من نگفتم , من ننوشتم , من نفرستادم , من با اونها ارتباطی نداشتم
اگر واقعا اینطور باشه، خبر خوبی هست چون خیلی از موارد منفی را خود بخود رد میکنه و باعث میشه افرادی که صرفا قصد مثبت دارند قادر به گرفتن ویزا بشن و بقیه موارد منفی ( تروریستی) شناسایی بشه و البته در این بین خشک و تر با هم نسوزند.
خیلی از اوقات تفهیم قصد و نیٌت کار سختی هست و اگر اونها به گذشته افراد که بدون هیچ سانسوری در دسترس قرار داره، دست پیدا بکنند، دیگه نیازی به کلی توضیح و تفسیر و ارائه سند و مدرک و غیره نیست، البته امیدوارم واقعا اینطور باشه و نه اینکه بازم بر اساس روش اشتباه قبل، مشکلات را بیشتر بکنند.
vahid javani
03-05-2017, 07:41
نتایج لاتاری هم اومد
مثل همیشه هم من برنده نشدم...
Netw0rks
05-05-2017, 08:44
نتایج لاتاری هم اومد
مثل همیشه هم من برنده نشدم...
me too :n37:
پرشان٢٠١٧
19-10-2017, 18:37
تفاوت فرمهاي i864w و i864a چي هست و اگر كسي پتيشنر و اسپانسرش متفاوت باشه كدام فرمو بايد پر كنه
CHaPaReL.
06-02-2019, 06:59
سلام
بعضی میگن دیگه ویزا و اقامت امریکا گرفتن درصد موفقیت ش . در حد 10% هست . تجربه شما و اطرافیانتون ام همینه یا بنظرتون هنوز راهی باقی مونده؟
سلام
بعضی میگن دیگه ویزا و اقامت امریکا گرفتن درصد موفقیت ش . در حد 10% هست . تجربه شما و اطرافیانتون ام همینه یا بنظرتون هنوز راهی باقی مونده؟
ده درصد هم زیاد بهتون گفتن. اگر واقعا قصد مهاجرت دارین بهتره انرژی و وقتتون رو روی سایر کشور ها متمرکز کنید .
mahdi9819
09-07-2019, 13:04
با سلام به مدیران و اعضا
در کل سال 2018 در این تاپیک مطلب نبوده و نمیدانم آیا جواب خواهم گرفت یا خیر
سوالم در مورد ویزای اس بی وان است
مدارک
مبالغ سفارت
فرمها
و هر کمک دیگر
با تشکر از مدیران و اعضا
malekpourlaw
08-02-2021, 12:25
با سلام و تشکر از اطلاعات مفیدی که ارائه دادید.
اگر اجازه بدین نکته دیگه ای که تمایل دارم اضافه کنم اینه که با توجه به اینکه ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا قدرت رو به بایدن واگذار کرده ، آقای بایدن در اولین روز سکانداری آمریکا قاون تراول بن ترامپ رو لغو کرده و ایرانیان می توانند علاوه بر ویزاهای سری F یعنی ویزاهای دانشجویی برای اخذ سایر ویزاهای آمریکا که شما لیست شون رو توی تاپیک آوردین درخواست بدن و شانس خودشون رو امتحان کنند.
تازگیا سفارت آمریکا در ترکیه فراخوان داده به ایرانیانی که درخواست ویزا داده بودن به اون سفارت که بیان امور ویزا شون رو پیگیری کنند. این دو تا خبر می تونه برای علاقمندان مهاجرت به آمریکا مسرت بخش باشه.
یه خبر خوب دیگه اینه که در ابتدای دوران ریاست جمهوری بایدن یک وکیل ایرانی تبار قاضی ارشد اداره مهاجرت امریکا شد
خانم اشلی (افسانه) تبادر از سوی رئیس جمهور جدید امریکا آقای بایدن به عنوان قاضی ارشد اداره کل مهاجرت امریکا (USCIS) منصوب شد.
با تشکر
sadegh862
10-05-2022, 03:24
سلام دوستان. یه سوال داشتم. به صورت تحصیلی هم سخته مهاجرت کردن به آمریکا؟ یا فقط کاری و...... گیر میدن؟
لیونل_مسی
10-05-2022, 13:51
سلام دوستان. یه سوال داشتم. به صورت تحصیلی هم سخته مهاجرت کردن به آمریکا؟ یا فقط کاری و...... گیر میدن؟
نه اگه پول تحصیل را تمام کمال بدی سخت نیست بعیده گیر بدن
sadegh862
11-05-2022, 02:27
حدودا نمیدونید شما که چقدر هزینه میشه؟ برای همین بخش تحصیل و اینا؟
لیونل_مسی
11-05-2022, 10:47
حدودا نمیدونید شما که چقدر هزینه میشه؟ برای همین بخش تحصیل و اینا؟
بستگی داره برا چه مقطع تحصیلی بری
کانادا و امرکیا برای فوق لیسانس به بالا معمولا هزینه دانشجوهای خودشون را میگیرن نه بیشتر
پیش تر عرض کردم یکی از فامیل های بنده اصلا معتاد بود 7 هست بار کارش سر قضیه تاموسی و از این چیزای خطرناک به پولیس و کلانتری رسیده بود .
ولی همین چند وقت پیش رفت دانشکاه davis کالیفرنیا
حتما باباش زمینی چیزی فروخت رفتت
هزینه هاش خیلی نیست به اون صورت امریکا از کانادا ارزون تره
پیگیرش باش و فوق لیسانس
موفق باشی
لیونل_مسی
11-05-2022, 10:51
رفتن با سرمایه گذاری گرونه
کسی که مدرک درست حسابی داشته باشه
کار خوب گیر بیاره با هزینه های رو به پایین هم میتونه بره
من که خودم مدرک ندارم اصلا
aryamehr1368
12-05-2022, 00:12
برای من یه سوال پیش اومده ی آقایی کلیپی داده از آمریکا و گفته قیمت اجناس خوراکی هم ایران هم اونجا تقریبا یکی شده ولی درآمد میانگین اونجا 4000 دلاره در ایران 300 دلار حالا شما بگیر در ماه اونا 500 دلار بخورن که حتی ما با کل درامدمون اونقدر خوراک نداریم بقیه پولشونو چیکار میکنن چون اونجا پس انداز معنی نداره و بانک از سپرده برعکس ایران سود میگیره
sadegh862
13-05-2022, 02:35
ممنونم از شما. برای کارهای اقامتی نمیدونم درسته یا نه ولی شنیدم توی پروسه اقامت، به ایرانی ها گیر میدن. درسته ؟؟
لیونل_مسی
13-05-2022, 06:15
ممنونم از شما. برای کارهای اقامتی نمیدونم درسته یا نه ولی شنیدم توی پروسه اقامت، به ایرانی ها گیر میدن. درسته ؟؟
جدیدا به روس ها گیر میدن
بایدن خیلی محدودیت ها را باسه ایرانی ها برداشته ...
همین طور کاملا هریس
ولی امریکا مثل اینکه خیلی سلیقه ای هست ، بسته به این هست به کدوم افسر مهاجرت برخورد کنید
میگن اینجور ی هست .
لیونل_مسی
13-05-2022, 06:21
برای من یه سوال پیش اومده ی آقایی کلیپی داده از آمریکا و گفته قیمت اجناس خوراکی هم ایران هم اونجا تقریبا یکی شده ولی درآمد میانگین اونجا 4000 دلاره در ایران 300 دلار حالا شما بگیر در ماه اونا 500 دلار بخورن که حتی ما با کل درامدمون اونقدر خوراک نداریم بقیه پولشونو چیکار میکنن چون اونجا پس انداز معنی نداره و بانک از سپرده برعکس ایران سود میگیره
والا این مورد را دقیق برخورد نکردم مثلا RBC بانک کانادا بابت خدمات پول برمیاداره امریکا نمیدونم چجوری هست
ولی خیلی ها تو کانادا میرن مشتری TD بانک میشن که مثل اینکه یه جورایی به آلمان وصله و از امریکا جدا هست
در مورد درآمد هم که فرمودید اونجا هم پولدار داره هم فقیر
فقیر هم کم نداره ....
این نکته را من چند بار سایت های دیگه هم گفتم
به هر کسی درآمد 4000 دلار نمیدن
ولی خب اقتصاد سرمایه داری و بازار آزاد هست . کسی که دنبالشو بگیره و استرس شو تحمل کنه میتونه پولدار شه
مثلا الان تو یه ویدئوی یوبیوب میگفت الان کلی میلیونر سیا پوست هست از هر زمانی بیشتر در حالی که خیلی سفید پوستا در فلاکت هستند
امریکا یعنی همین یعنی اگه با این چیزا کنار بیای میتونی خوشبخت شی و لی بدبخت شدن هم سریعه و احتمالش هست .
sadegh862
15-05-2022, 02:47
ممنونم از شما.
aryamehr1368
17-05-2022, 23:08
والا این مورد را دقیق برخورد نکردم مثلا RBC بانک کانادا بابت خدمات پول برمیاداره امریکا نمیدونم چجوری هست
ولی خیلی ها تو کانادا میرن مشتری TD بانک میشن که مثل اینکه یه جورایی به آلمان وصله و از امریکا جدا هست
در مورد درآمد هم که فرمودید اونجا هم پولدار داره هم فقیر
فقیر هم کم نداره ....
این نکته را من چند بار سایت های دیگه هم گفتم
به هر کسی درآمد 4000 دلار نمیدن
ولی خب اقتصاد سرمایه داری و بازار آزاد هست . کسی که دنبالشو بگیره و استرس شو تحمل کنه میتونه پولدار شه
مثلا الان تو یه ویدئوی یوبیوب میگفت الان کلی میلیونر سیا پوست هست از هر زمانی بیشتر در حالی که خیلی سفید پوستا در فلاکت هستند
امریکا یعنی همین یعنی اگه با این چیزا کنار بیای میتونی خوشبخت شی و لی بدبخت شدن هم سریعه و احتمالش هست .
چیزی که من دیدم اون آقا میگفت حداقل درامد اینجا بین 3 تا 4 هزار دلاره مثلا یه کارمند ساده خوب بازم کلی واسشون میمونه فقط اینو نمیدوستم که اونجا هم بانک داره سود میده
italodance
18-05-2022, 05:46
سود بانک آنجا خیلی کمه شاید نیم درصد. اصلا قصد پس انداز آنجا برای سود نیست برای استفاده از خدمات و پشتیبانی بانک در خرید و حمایت خانه و ...هست.
sadegh862
12-06-2022, 13:27
سود بانک آنجا خیلی کمه شاید نیم درصد. اصلا قصد پس انداز آنجا برای سود نیست برای استفاده از خدمات و پشتیبانی بانک در خرید و حمایت خانه و ...هست.
با عرض سلام خدمت شما. امکانش هست بفرمایید خدمات شامل چه چیز هایی میشه؟ یعنی مثل اینور به حساب پشتوانه پولی که میزاری تو بانک بهت وام میدن؟
sadegh862
05-07-2022, 18:48
سلام مجدد. تاریخ برگزاری لاتاری رو کسی میدونه؟ و اینکه تاریخ ثبت نامش گذشته، درسته؟:eh:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.