ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سیستم دست دوم

mostafa2020
31-01-2013, 22:13
سلام مجدد خدمت دوستان گلم
با چند تا بچه ها (حامد و علیرضا و ..) صحبت کردم در مورد سیستم نو که مخصوصا علیرضا و حامد جان خیلی خیلی کمکم کردن و به نتیجه رسیدم
حالا میخوام یه بررسی هم سیستم دست دوم کنم بعد بین سیستم دست دوم و سیستم نو یکیش رو انتخاب کنم و برم بگیرم
امروز پنج شنبه بازار روزنامه همشهری رو نگاه کردم چند تا سیستم دیدم و بهشونم حتی زنگ زدم ولی چون تا حالا از اینجا خرید نکردم تجربه ندارم
گفتم به شما دوستان گل بگم مطمئنا تجربه شما بیشتره
تو این قسمت پنج شنبه بازار معمولا هر کی سیستم خودش رو معرفی کرده و یه قیمتی براش تعیین کرده...
فقط خیلی بد سیستم ها رو معرفی کردن مثلا طرف فقط گفته گرافیک 1 .... زنگ زدم به خانومه میگم گرافیک چه مدلی هست گرافیک 1 که خیلی نوع داریم اصلا درست نمیشناخت
برای مثال دوتاشون سیستم رو این جوری معرفی کرده:
سیستم 1 :
p5 کامل اینتل 2 هسته
رم 1
هارد 250
مانیتور 17 LCD
dvd رایتر
قیمت : 650 هزار تومان (اینجا خودش یه دفتر فروش سیستم دست دوم هست)
...........................
سیستم 2:
p5 دو هسته ای
رم 2
گرافیک 1 واقعی
هارد 160
dvd رایتر
مانتیور 19 LCD
قیمت : 870 (این بنده خدا یه خانومه بود که بهش گفتم مدل کارت گرافیکش چیه نمیدونست فقط میگفت 1 هست)
....................
میدونم خیلی آماتوری و کلی سیستم ها معرفی شدن ولی بیشتر میخواستم نظرتون رو بدونم که اصلا میتونم به اینا اعتماد کنم؟
به نظرتون از یه جایی که خونه هست بگیرم یا اینکه دفتر فروش دست دوم باشه؟
ممنونم

TREASURES
31-01-2013, 22:18
سلام
نه دوست عزیز اینا از اونان که کلاشون اندازه ی برج میلاده میزارن سرت .......
به نظرم با یه آدم وارد که مدلا و قیمتا رو میدونه برو
یه موقع سرت کلاه نره :n04:

Ali*Reza
31-01-2013, 22:18
من به شخصه اصلا توصیه نمیکنم که از اینجور جاها خرید کنید.
مشخصات سیستمهایی هم که شما نوشتین خیلی کلی هست و نمیشه اصلا نظر داد.

mostafa2020
01-02-2013, 01:44
ممنون دوستان پس دست دوم رو بیخیال میشم

Hamed DC
01-02-2013, 14:53
توی خرید قطعت دست دوم خیلی باید دقت و وسواس نشون بدی.
یه مثال ساده برات میزنم:
یکی از دوستانم چندی پیش رفته بود کارت گرافیک کارکرده بخره. یدونه8800 GTX Plus خرید و بعد از چند روز بهم زنگ زد که کارت گرافیم رگه رگه نشون میده!!!
بهش گفتم مگه مهلت تست نگرفته بودی(چون باهم نرفته بودیم!) گفت24ساعت فقط. رفتم پیشش و کارت رو با FurMark در حالت Burnning تست زدم.
کارت دچار قلع مردگی شده بود و فروشنده عزیز هم این رو به خریدار نگفته بود. چون این مشکل رو میشه موقت با هوای گرم ملایم دادن به طور نسبی
رفع کرد. و ....... .
در این موارد دیگه باید قید پول و قطعه رو زد. چون توی مهلت تست چیزی نشون نداده و فروشنده هم زیربار نمیره.
اگر هم خرید قطعات کارکرده ات جدی شد، یه پ.خ بزن تا موارد لازم رو برات تشریح کنم تا یک موقع بلایی که سر دوست من اومد، سر تو نیاد.