مشاهده نسخه کامل
: کارت دیباگر و تستر ram
dirtyworld_200095
31-01-2013, 18:33
با سلام خدمت اساتید بزرگوار، من به تازگی یک کارت دیباگر و تستر ram خریدم چندتا سوال دارم :
اول اینکه راهنمای دیگه ای به غیر از دفترچه همراه دیباگر وجود داره که خطاهای متداول و پرتکرارو به صورت فارسی و ساده تر در اختیار ما قرار بده؟
بعد اینکه چند نوع تستر ram داریم ، اینی که من خریدم اسلاتو تست میکنه بعضی دیگه هم روی خودش اسلات داره و مستقیما خود ram چک میکنه ، کدومش بهتره؟
خواهشا راهنمایی کنید چون تو شهرستان فقر شدید اطلاعات کامپیوتریه
TREASURES
31-01-2013, 21:39
سوال اول:
خیر من بشخصه چیزی بهتر از دفترچه ی خودش پیدا نکردم (برای اینکه بهتر متوجه ی دفترچه بشی کتاب مدار دیجیتال هم خوبه بخونی)
در مورد سوال دوم:
هر کدومش که مشکل رو سریعتر حل کنه خب بهتره...:n02:
با سلام خدمت اساتید بزرگوار، من به تازگی یک کارت دیباگر و تستر ram خریدم چندتا سوال دارم :
اول اینکه راهنمای دیگه ای به غیر از دفترچه همراه دیباگر وجود داره که خطاهای متداول و پرتکرارو به صورت فارسی و ساده تر در اختیار ما قرار بده؟
بعد اینکه چند نوع تستر ram داریم ، اینی که من خریدم اسلاتو تست میکنه بعضی دیگه هم روی خودش اسلات داره و مستقیما خود ram چک میکنه ، کدومش بهتره؟
خواهشا راهنمایی کنید چون تو شهرستان فقر شدید اطلاعات کامپیوتریه
شما دبیاگری رو تهیه کنید که رو اسلات pci میخوره و دو تا سون سگمنت داره رم رو هم تست میکنه منتها کدهاش در مین ها و بایوس های مختلف فرق میکنه
dirtyworld_200095
01-02-2013, 09:42
با تشکر از دوستان عزیز
الان که دیگه خریدم کار تمام شد، فقط امیدوارم خوبشو خریده باشم، روی این تستر رم یک جای باتری مین هست و یک جای سوکت 20 پین power کسی از اساتید طرز کارشو میدونه چطوریه؟در ضمن میخواستم بدونم تستر رمی داریم که روی خودش اسلات داشته باشه و رم مستقیما چک کنه؟تو اینترنت عکسشو دیدم ولی تو بازار پیدا نکردم
دم همتون گرم
md_shakeri
06-06-2013, 15:10
سلام
میشه بپرسم دیباگر رو از کجا تهیه کردی و چند خریدی؟ خوب بوده یعنی جواب کارتو داده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.