ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت یه سیستم توپ واسه گیم و پردازش دیتا قیمت تا 4.500.000 تومان

enzo_bouf
31-01-2013, 14:17
سلام دوستان عزیز سیستمی که میخوام ببندم این میشه و فقط میمونه مادر بورد که می خوام اونم یه چیزه قوی باشه

cpu:ASUS-Intel i5730k

H.D.D:Seagate 2TB ST3

RAM:2*4GB DDR3 1600

VGA:ASUS- GTX660 Ti DC @2GB GR5

POWER:GP685B(685W)

CASE:GREEN X-9

اگر میدونی ضعیفه بگو چون خدایی اگه بستم دیگه تا اخر عمر همین میمونه حداقل یه چند سالی حرف اولو بزنه توی بازی و پردازش
راسی یه مانیتور خوب هم پیشنهاد بدین

Ali*Reza
31-01-2013, 14:36
به نظر من سیستم خوبی رو انتخاب کردین.
در مورد مادربورد هم با توجه به بودجتون میتونین گزینه های زیر رو انتخاب کنین :

MSI Z77A-G43 : 330.000
ASRock Z77 Extreme4 : 480.000

enzo_bouf
31-01-2013, 16:48
به نظر من سیستم خوبی رو انتخاب کردین.
در مورد مادربورد هم با توجه به بودجتون میتونین گزینه های زیر رو انتخاب کنین :

MSI Z77A-G43 : 330.000
ASRock Z77 Extreme4 : 480.000
نمیدونم چرا از MSI بدم میاد :n02: به نظر شما این مدا چجوره
ASUS P8Z77-V 1155 MB
اخه من عاشق این مارکم.راستی یه سوال مبتدیانه!اصلا مادربورد روی سرعت سیستم تاثیر داره؟من هنوز درست کارشو نمیدونم:n05:

enzo_bouf
31-01-2013, 16:55
راستی یه سوال دیگه! کارت گرافیک GTX 660 Ti 2GB بهتره یا GTX 680 2GB روی این دو تا 2دل هستم

Ali*Reza
31-01-2013, 17:01
مادربورد انتخابی خودتون هم گزینه خیلی خوبیه ولی قیمتش خیلی بالاتره ، فکر کنم حدودا 560 تومن باشه. از لحاظ پرفرمنس و کارایی تفاوت زیادی نسبت به هم ندارند.
پیشنهاد میکنم اگز براتون امکان داره هزینتون رو روی قطعات دیگه از جمله گرافیک بزارین.
در مورد گرافیک هم اون دوتا کارتی که شما گفتی هم از لحاظ قیمت و هم کارایی با هم متفاوتند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

enzo_bouf
01-02-2013, 00:27
مادربورد انتخابی خودتون هم گزینه خیلی خوبیه ولی قیمتش خیلی بالاتره ، فکر کنم حدودا 560 تومن باشه. از لحاظ پرفرمنس و کارایی تفاوت زیادی نسبت به هم ندارند.
پیشنهاد میکنم اگز براتون امکان داره هزینتون رو روی قطعات دیگه از جمله گرافیک بزارین.
در مورد گرافیک هم اون دوتا کارتی که شما گفتی هم از لحاظ قیمت و هم کارایی با هم متفاوتند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مدل مادر بورد مهم نیست و یه چیز تو مایه های 300 تومان کافیه؟افت سرعتی چیزی نداره؟
واسه گرافیک شما چی پیشنهاد میکنید؟

Ali*Reza
01-02-2013, 10:48
در مورد مادربورد مدل و نوع چیپست مهم هست ولی برند زیاد تفاوتی نمیکنه.
به نظر من MSI Z77A-G43 براتون کفایت میکنه و از لحاظ سرعت پرفرمنس براتون محدودیتی ایجاد نمیکنه و مشکلی نخواهید داشت.

enzo_bouf
01-02-2013, 12:07
در مورد مادربورد مدل و نوع چیپست مهم هست ولی برند زیاد تفاوتی نمیکنه.
به نظر من MSI Z77A-G43 براتون کفایت میکنه و از لحاظ سرعت پرفرمنس براتون محدودیتی ایجاد نمیکنه و مشکلی نخواهید داشت.
تشکر بنظر شما از سری asus کدوم به کار من میاد اخه بعضی سایتها میگن چون سی پی یوم i5 3750k هست با توجه به ماردبورد بهتر میتونی اورکلاک کنی

Ali*Reza
01-02-2013, 12:49
در مورد اورکلاک ، مهم نوع چیپست هست نه برند که شما چیپ Z77 رو انتخاب کردین که مناسب اور هست.
به هر حال اگر از برند ایسوس میخواین همون انتخاب خودتون که در پست 3 گفتین انتخاب خوبیه.

Hamed DC
01-02-2013, 14:41
در مورد اورکلاک ، مهم نوع چیپست هست نه برند که شما چیپ Z77 رو انتخاب کردین که مناسب اور هست.
به هر حال اگر از برند ایسوس میخواین همون انتخاب خودتون که در پست 3 گفتین انتخاب خوبیه.

البته من یه کمی با نوع برند برای آور و عدم دقت در اون، باهات مخالفم!!!
بعنوان مثال:
بهترین مینهای سری آور در برند ایسوز،سریROG هستن.
در کنار چیپ خوب معمولا مدار رگولاتوری مناسب و PCB چند لایه و مقاوم در برابر فشار حاصل از گرمارو، نباید از نظر دور کرد.

amdfx
01-02-2013, 16:33
سلام
اگه برات مهم نیست اینتل یا ای ام دی باشه فقطای ام دی بخر هم ارزان تره هم کارایی ان بهتره
کارت گرافیک هم بده دوتا 7870 به طور موازی بنداز یعنی کراس فایر
رم هم بده دوتا 4 گیگ 1800 بنداز تو بازیها کمکت میکنه مادر بورد هم بده p9x79 ایسوس بنداز اگه ای ام دی می خوای crosshair v formula-z ایسوس بنداز
هارد هم بده یدونه ssd بنداز سرعتت بالا بره
پاور هم gp885b green بنداز راستی گرافیکت هم حتما ایسوس بگیر

Hamed DC
01-02-2013, 16:55
سلام
اگه برات مهم نیست اینتل یا ای ام دی باشه فقطای ام دی بخر هم ارزان تره هم کارایی ان بهتره
کارت گرافیک هم بده دوتا 7870 به طور موازی بنداز یعنی کراس فایر
رم هم بده دوتا 4 گیگ 1800 بنداز تو بازیها کمکت میکنه مادر بورد هم بده p9x79 ایسوس بنداز اگه ای ام دی می خوای crosshair v formula-z ایسوس بنداز
هارد هم بده یدونه ssd بنداز سرعتت بالا بره
پاور هم gp885b green بنداز راستی گرافیکت هم حتما ایسوس بگیر

عجب مشاوره ای!!!!
دوست عزیز لااقل کمی قبل از پست دادن، در مورد مطالبی که میخوای بنویسی درنگ کن!!!
AMD شاید ارزون باشه ولی کارایی رو همیشه به همراه نداره.
درثانی، شما بهتره یه قیمت بگرین بعد این قطعات رو پیشنهاد بدین!!!
چیپهای پX79 و پردازندهی اونها شدیدا قیمت بالایی دارن و نصف هزینه باید صرف این دوتا بشه.
V Formola هم توی بازار به حدی کم یابه که باید برای پیداکردنش کلی وقت گذاشت!!!
AMD هر چی باشهAMD هستش. و توی پیشنهاد اولم به کسی پیشنهادش نمیکنم(تجربه خوبی ندارم ازشون).

mohammad ahmadi
01-02-2013, 22:39
کاش میتونستی سی پی یو رو از نوع i7 استفاده کنی من یه مدت i5 داشتم اما راضی کننده نبود بقیه مشخصات خوبه :n02:

enzo_bouf
02-02-2013, 01:53
سلام دوستان تشکر.اول از همه بگم که من طرف داره ASUS هستم و NVIDIA.توی گیم جوابشو پس داده.واسه CPU اکثر دوستان میگن واسه گیم همون کافیه.و میمونه هارد که من نمیدونم چی بگیرم چون زیاد با S.S.D اشنا نیستم اما سرعتش واسم مهمه توی اکثر سایتها قیمت 120 GB رو تقریبا 300 تومان زدن.منالان یه هارد 500GB دارم که کامل پر شده از برنامه.حالا بازیهای PS3 وAPPLE ,ANDROID هم به کنار

Ali*Reza
02-02-2013, 10:39
در مورد هارد میتونین هارد SSD Corsair Force 90 GB Sata3 با قیمت حدودا 290 انتخاب کنین.

enzo_bouf
02-02-2013, 18:09
در مورد هارد میتونین هارد SSD Corsair Force 90 GB Sata3 با قیمت حدودا 290 انتخاب کنین.
دوست عزیز یعنی هارد s.s.d 90 gb مساویه با h.d.d 2 tb?!!!

Ali*Reza
02-02-2013, 19:59
شما که گفتین سرعت سیستم براتون مهمه ، من هم هارد SSD پیشنهاد دادم که مخصوص سیستم عامل و برنامه ها هست.
در غیر اینصورت برای آرشیو و . . . از این هارد استفاده نمیشه.

Hamed DC
03-02-2013, 00:06

علیرضا جان، این هارد رو من 2ماه پیش این قیمت خریدم!!!
الان غیر ممکنه زیر350باشه. چون شدیدا کم یابه شاید گرونتر هم باشه.

Ali*Reza
03-02-2013, 00:08
علیرضا جان، این هارد رو من 2ماه پیش این قیمت خریدم!!!
الان غیر ممکنه زیر350باشه. چون شدیدا کم یابه شاید گرونتر هم باشه.

ممنون حامد جان ، قیمت من حدودی بود. ممنون از تذکرت:n16:

enzo_bouf
03-02-2013, 14:46
شما که گفتین سرعت سیستم براتون مهمه ، من هم هارد SSD پیشنهاد دادم که مخصوص سیستم عامل و برنامه ها هست.
در غیر اینصورت برای آرشیو و . . . از این هارد استفاده نمیشه.

اهان پس میشه از یه هارد H.D.D واسه ارشیو گیم استفاده کنم و از یه هارد S.S.D واسه نصب برنامه و ویندوز اصلی باشه.یعنی اینجور ی تاثیری روی سرعت داره؟

Ali*Reza
03-02-2013, 15:14
اهان پس میشه از یه هارد H.D.D واسه ارشیو گیم استفاده کنم و از یه هارد S.S.D واسه نصب برنامه و ویندوز اصلی باشه.یعنی اینجور ی تاثیری روی سرعت داره؟

اگر شما هارد جامد تهیه کنین و سیستم عاملتون رو روی اون نصب کنین سرعت و پرفرمنس سیستمتون بطور قابل ملاحظه ای بالا خواهد رفت.

animsprite
04-02-2013, 11:52
تاثیر که داره ولی یه چیزی که همیشه باید در مورد جمع کردن یه سسی خوب بهش تو جه کنی اینه که کانفینگ سیس اصلیتونو سعی کنید با تو جه به بود جتون بهترین هارو برداید و زیاد ریو قطعات حاشیه ای تمر کز نکنید مثل خرید مثلا هارد ساتا3 یا ssd چون این موارد هم بعد ها قابل خرید و استفاده خوا هد بود خصوصا این که وضعیت بازار این رو زه ادر مورد خصوصا هارد و درایو جامد ها تعریفی نداره - وا ونطور که به نظر میاد طی ما های اتی این اقلام ارزانتر خوا هند شد
پیشنهاد من اینه که فعلا از همون هارد معمولی برای نصب وین و برنام ها استفاده کنید ودر صورت امکان ودر شرایط بهتر امکان به خرید این قطعات کنید -این میتونه به این صورت هم باشه که شما هزینه این قطعات رو از رو سیس کنونی هم میتونید کم وبعد ها خرید کنید به هر حال تمام این ها نظر شخصیه و انتخاب اخر خود شمایید

animsprite
04-02-2013, 11:53
تاثیر که داره ولی یه چیزی که همیشه باید در مورد جمع کردن یه سیستم خوب بهش تو جه کنی اینه که کانفینگ سیس اصلیتونو سعی کنید با تو جه به بود جتون بهترین هارو برداید و زیاد روی قطعات حاشیه ای تمر کز نکنید مثل خرید مثلا هارد ساتا3 یا ssd چون این موارد هم بعد ها قابل خرید و استفاده خوا هد بود خصوصا این که وضعیت بازار این رو زه ادر مورد خصوصا هارد و درایو جامد ها تعریفی نداره - وا ونطور که به نظر میاد طی ما های اتی این اقلام ارزانتر خوا هند شد
پیشنهاد من اینه که فعلا از همون هارد معمولی برای نصب وین و برنام ها استفاده کنید ودر صورت امکان ودر شرایط بهتر امکان به خرید این قطعات کنید -این میتونه به این صورت هم باشه که شما هزینه این قطعات رو از رو سیس کنونی هم میتونید کم وبعد ها خرید کنید به هر حال تمام این ها نظر شخصیه و انتخاب اخر خود شمایید

enzo_bouf
09-02-2013, 14:56
سلام دوستان تشکر از همتون.پس مجبورم فعلا صبر کنم چون واقعا قیمتها الکی شدن معلوم نیست ارزون بشه یا که گرونتر شه