ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سایپا 151

mohamad skystar
31-01-2013, 12:15
سایپا 151

همونطور که میدونیم
شرکت سایپا در سال های اخیر روی خودروی پراید مانور های زیادی داد
و تغییرات زیادی رو روی این خودرو انجام داد و پراید در انواع مختلف در کشورمون عرضه میشه
اخیرا وانت پراید توسط شرکت سایپا معرفی شد و پیش فروش این خودرو آغاز شده.
مشخصات فنی این وانت که به کارا هم معروف هست دقیقا مثل سایر پراید های دیگه بوده
و فرقی ایجاد نشده.
در نمای داخلی و ادوات داخلی هم تفاوتی نیست و تنها تفاوت در نمای ظاهری هست قسمت
عقب کابین خودرو هست.
همچنین جای درب باک بنزین هم تغییر کرده و سپر عقب هم تغییراتی رو داشته.

تذکر : ایجاد هرگونه مباحث و انتقادهای تکراری و توهین به شرکت خودروسازی و محصول ممنوع بوده
و لطفا مباحث رو فنی و مفید مطرح کنید.

نوع گيربكس : 5 دنده دستی
نوع ديفرانسيل : جلو
حجم موتور : 1323 سی سی
تعداد سيلندر : 4
تعداد سوپاپ : 8

قدرت : 5200/69 (اسب بخار/در دقيقه)
گشتاور : 2750/109 (نيوتن متر/در دقيقه)
طول : 3935 میلی متر
عرض : 1605 میلی متر
ارتفاع : 1455 میلی متر
مصرف سوخت : 6.9 ليتر در 100 كيلومتر
حجم مخزن : 37 ليتر

امكانات

ترمز و كنترل :
جلو دیسکی - عقب کاسه ای - ABS

تهويه هوا :
دستی

صندلی :
دستی

شيشه ها :
جلو برقی

آينه :
دستی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Lesordiavek
31-01-2013, 17:40
من موندم چرا موتور تیبا رو روی این نذاشتن؟ این که خیلی موتورش ضعیفه!

mohamad skystar
31-01-2013, 19:03
من موندم چرا موتور تیبا رو روی این نذاشتن؟ این که خیلی موتورش ضعیفه!

دوست من
روی اتاق پراید جز موتور خودش موتور دیگه ای نمیتونن تعریف کنن
اگر میسر بود سال های پیش حتما این کارو میکردن .
به هر حال هر وانتی رو هم باید به انداره توانش ازش استفاده کرد
ما ایرانی ها فکر میکنیم تو هر نوع رانتی باید چندین تن بار بزنیم و بریم
نه این درست نیست.
به هر حال این پراید رو هم در حد توان خودش باید بارگیری کنن نه به اندازه یک نیسان

ess_1362
31-01-2013, 19:59
به نظر برای کار های سبک درون شهری گزینه بدی نیست
باید حتما یک فکری به حال تعلیق ضعیف پراید بکنند وگرنه اصطهلاک حودرو در این قسمت به شدت بالا خواهد رفت

masooumi
31-01-2013, 21:04
موتور سایپا 151 یک موتور تقویت شده است و موتور فعلی پراید و یا حتی موتور hp+ هم نیست.مطلب زیر را مطالعه کنید.

تولید انبوه موتور ام 13 یورو4، وانت سایپا 151 در مگاموتور

موتور ام 13 یورو 4 که در شرکت مگاموتور طراحی و در آستانه تولید انبوه قرار گرفته است، تبدیل به قلب تپنده وانت سایپا 151 می شود.
به گزارش روابط عمومی مگاموتور این موتور به طور کامل با استانداردهای یورو 4، منطبق است و مراحل طراحی و انجام آزمایش ها و تست های نهایی این خودرو با موفقیت به پایان رسیده است.
در طراحی موتور ام 13 علاوه بر استانداردهای یورو4، توسعه و ارتقای فنی و عملکردی محصول نیز در نظر گرفته شده است. توان این موتور 12درصد و گشتاور موتور 6درصد افزایش یافته است. مصرف سوخت این موتور نیز 2 الی 3درصد نسبت به موتور فعلی پراید کاهش پیدا کرده است.
البته باید در نظر داشت وزارت نفت ملزم به تامین سوخت مناسب با استاندارد یورو4 است. اگر سوخت موتورهای یورو4، کیفیت پایینی داشته باشد باعث خرابی کاتالیست و افزایش آلایندگی می شود.
با توجه به این موضوع که در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، مگاموتور خود را موظف به داخلی سازی و افزایش کیفیت محصولات می داند کلیه قطعات موتور جدید m13 مگاموتور، در داخل کشور و با هماهنگی های انجام شده با سازندگان داخلی می شود.
گفتنی است سر سیلندر، پیستون، منیفولد دود، سپر حرارتی و ... از قطعاتی است که در این محصول جدید بازطراحی و بهینه سازی شده است.

شـیـفــو
02-02-2013, 21:09
ظاهرش بد نیست فقط مقاومتش مثل بقیه شماره هاست یا فرقی کرده ؟ توش یخچال جابجا نکنن سوراخ شه ؟!
ظرفیت تحمل بارش چقدره ؟ مثلا نیسان رو میگن 2 تن ولی تا 11 تن هم پر میکنن . این چقدره ؟
کولر هم داره ؟ وزنش چقدره ؟
تبلیغش رو نمایندگی اقلیمی کنار دانشگاه زده بود اینقدر سوژه شده بود کلی عکس و جوک و ..... ظهر برگشتم دیدم برش داشتند ، فکر کنم 4 شنبه بود .

mohamad skystar
02-02-2013, 22:25
ظاهرش بد نیست فقط مقاومتش مثل بقیه شماره هاست یا فرقی کرده ؟ توش یخچال جابجا نکنن سوراخ شه ؟!
ظرفیت تحمل بارش چقدره ؟ مثلا نیسان رو میگن 2 تن ولی تا 11 تن هم پر میکنن . این چقدره ؟
کولر هم داره ؟ وزنش چقدره ؟
تبلیغش رو نمایندگی اقلیمی کنار دانشگاه زده بود اینقدر سوژه شده بود کلی عکس و جوک و ..... ظهر برگشتم دیدم برش داشتند ، فکر کنم 4 شنبه بود .

نه دوست من دیگه به این ضعیفی ها هم نیست
به هر حال یه وزنی براش تعریف شده.
در حد نیسان که تحمل بار نداره تو پست قبلیم هم توضیح دادم به هر حال هر وانتی یه وزن خاصی رو تحمل میکنه
این وانت برای جا به جایی های شهری مناسبه.
تمام امکانات پراید های سری x100 رو داره/

شـیـفــو
03-02-2013, 10:10
نه دوست من دیگه به این ضعیفی ها هم نیست
به هر حال یه وزنی براش تعریف شده.
در حد نیسان که تحمل بار نداره تو پست قبلیم هم توضیح دادم به هر حال هر وانتی یه وزن خاصی رو تحمل میکنه
این وانت برای جا به جایی های شهری مناسبه.
تمام امکانات پراید های سری x100 رو داره/

- منظورم وزن خود ماشین هست ، وزن خودش چقدره ؟
- بعد استاندارد چقدر رو تحمل میکنه ؟
- قیمتش حدودا رو چند می چرخه ؟

ممنون :n16:

hasanoooooooo
12-02-2014, 20:07
موتور جدید پراید 151 روی تمام پرایدها یورو 4 هم وصل میشه... از این به بعد هم موتورو یورو 2 یا همون قدیمی پراید اجازه تولید نداره.... و این موتور جایگزین موتور قبل شده...

Pourya-pc
13-02-2014, 00:24
کیفیت ساخت قسمت بار 151 خیلی افتضاح هست ، چنتا عکس گرفتم به زودی میزارم ، هرچی باشه بهتر از وانت پیکان با اون موتور بینهایت پرصداش هست و برای جابه جایی رب گوجه و تخم مرغ وسیله خوبیست .