PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاور

Amir-Rainman
30-01-2013, 14:34
سلام.
دوستان میخوام یه کاور طراحی کنم برای یک بازی ورزشی!
تا حالا چیزی طراحی نکردم که بعدش بخوام چاپش کنم به خاطر همین کسایی که از این موضوع اطلاعات دارن کمکم کنن
که تنظیمات باید چقدر باشه؟ نوع فایل؟ رزولویشن؟ اندازه کاور؟ و ....
:n16:

هم سفر
02-02-2013, 22:35
سلام.
دوستان میخوام یه کاور طراحی کنم برای یک بازی ورزشی!
تا حالا چیزی طراحی نکردم که بعدش بخوام چاپش کنم به خاطر همین کسایی که از این موضوع اطلاعات دارن کمکم کنن
که تنظیمات باید چقدر باشه؟ نوع فایل؟ رزولویشن؟ اندازه کاور؟ و ....
:n16:

برای چاپ همیشه مود کارتون باید CMYK باشد
در برنامه فتوشاپFile>image>mode>CMYK

رزولیشن 300 dpi

اندازه را هم قاب سی دی یا دی وی دی که می خواهید براش کاور بسازید اندازه بگیرید حدود نیم سانت کوچکتر طراحی کنید
البته اگه قراره به تعداد زیاد چاپ کینید باید اندازه ای بدهید که در فرم بندی پرت کمتری بدهد

درضمن حواستون باشه حدود نیم سانت خطای برش در نظر بگیرید به طور مثال نوشته ها و بخش های اصلی را خیلی کنار و لبه کار قرار ندهید که ممکن است در برش از بین برود

Amir-Rainman
05-02-2013, 22:31
ممنون بابت راهنمایی.
یه سوال دیگه هم داشتم، برای کاور رویه خوده DVD ، باید فایل، رویه مود CMYK باشه ؟؟؟
رزولویشن هم باید 300 باشه؟

m.beh
06-02-2013, 00:00
ممنون بابت راهنمایی.
یه سوال دیگه هم داشتم، برای کاور رویه خوده DVD ، باید فایل، رویه مود CMYK باشه ؟؟؟

منظورت اینه بچسبونیش روی دیویدی یعنی گرد باشه؟! من حرفه ای نیستک ولی با نرو خیلی راحت چندین بار برای چند تا کار دانشگاهی طراحی کردم به درد من آماتور که خورد حالا اگر شما بیشتر بلدی حتما بهتر می تونی از امکاناتش استفاده کنی.

هم سفر
06-02-2013, 09:22
ممنون بابت راهنمایی.

بله همیشه برای چاپ باید مود CMYK باشه
بله برای کارهای کوچک و اونهایی که از نزدیک دیده می شوند dpi یا رزولوشن باید 300 باشه