PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد

shah994
29-01-2013, 23:55
سلام
حدود چند روز است که هارد من به صورت اتوماتیک بوت نمیشه و باید فقط از طریق بایوس بالا بیارمش از طرفی هم هرچی بایوس تنظیم میکنم رو بوت هارد دوباره همین اتفاق میفته هم چنین ویندوز پیغام میده که سریعا از اطلاعاتتون بک آپ بگرید و نسبت به تعویض هارد اقدام کنید
من نرم افزار HDD Regenerator را نصب کردم و اون هم همین اخطار ویندوز را به من داد... من به وسیله این نرم افزار و از محیط داس هارد را اسکن کردم و بدسکتور نداشت صدای هارد هم عادی به نظرم میرسه و تفاوتی احساس نکردم
هم چنین من از آنتی ویروس استفاده نمیکنم ایا ممکن این مشکل از ویروس باشه ؟
لطفا راهنمایی کنید...
با تشکر

مدل هارد: SEGATE 500GB 7200RPM 16 MB
ST3500418AS

EXTREME
30-01-2013, 00:16
سلام
حدود چند روز است که هارد من به صورت اتوماتیک بوت نمیشه و باید فقط از طریق بایوس بالا بیارمش از طرفی هم هرچی بایوس تنظیم میکنم رو بوت هارد دوباره همین اتفاق میفته هم چنین ویندوز پیغام میده که سریعا از اطلاعاتتون بک آپ بگرید و نسبت به تعویض هارد اقدام کنید
من نرم افزار HDD Regenerator را نصب کردم و اون هم همین اخطار ویندوز را به من داد... من به وسیله این نرم افزار و از محیط داس هارد را اسکن کردم و بدسکتور نداشت صدای هارد هم عادی به نظرم میرسه و تفاوتی احساس نکردم
هم چنین من از آنتی ویروس استفاده نمیکنم ایا ممکن این مشکل از ویروس باشه ؟
لطفا راهنمایی کنید...
با تشکر

مدل هارد: SEGATE 500GB 7200RPM 16 MB
ST3500418AS

یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین

shah994
30-01-2013, 00:26
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین

خدمت شما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
30-01-2013, 00:35
هارد شما باید سکتور delay داشته باشه تو اسکن با نرم افزار hdd regnerator سکتور delay پیدا نکرد ؟

shah994
30-01-2013, 00:37
هارد شما باید سکتور delay داشته باشه تو اسکن با نرم افزار hdd regnerator سکتور delay پیدا نکرد ؟

تو محیط داس دو تا گزینه بود که فکر کنم یکیش این بود که شما گفتید هر دوتاش را صفر نوشته بود....

EXTREME
30-01-2013, 09:39
ببرید رو محیط داس رو مود scan and repair ببینید دوباره سکتور delay نمیگیره ؟