ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چشم پزشکی

انیسه حورا
29-01-2013, 23:42
سلام.دختر6ساله ای دارم میگوید در چشمم گاهی لکههای سفیدی میاد ومیرودودر آن لحظه برای آنی جایی را نمی بیند نزد متخصص بردم معاینه کرد وگفت:هردو چشم سالم هست ولی قطره فلوکورت تجویز کرد روزی2بارهرچشم یک قطره بمدت یک هفته _اگرچشماها سالم است پس قطره چرا ؟ضرری ندارد؟لطفا مرا راهنمایی کنید

Abdolreza2012
30-01-2013, 01:09
سلام.دختر6ساله ای دارم میگوید در چشمم گاهی لکههای سفیدی میاد ومیرودودر آن لحظه برای آنی جایی را نمی بیند نزد متخصص بردم معاینه کرد وگفت:هردو چشم سالم هست ولی قطره فلوکورت تجویز کرد روزی2بارهرچشم یک قطره بمدت یک هفته _اگرچشماها سالم است پس قطره چرا ؟ضرری ندارد؟لطفا مرا راهنمایی کنید

سلام
دقیقا چه قدر طول میکشه؟
کم کم شروع میشه بعد به اوج میرسه بعد دوباره کم کم از بین میره یا کلا سریع این طوری میشه؟
سر درد یا دو بینی یا چیزی نداره؟

Переклад не
30-01-2013, 10:18

ممکنه کم خونی باشه و مشکل سیاهی رفتن چشمها
مخصوصا وقتی از حالت نشستن یا خوابیدن بلند شه و بایسته

Abdolreza2012
30-01-2013, 11:41
ممکنه کم خونی باشه و مشکل سیاهی رفتن چشمها
مخصوصا وقتی از حالت نشستن یا خوابیدن بلند شه و بایسته

البته میتونه از کم خونی باشه ولی دوستمون گفتن لکه های سفیدی جلوی دیدو میگیره

Переклад не
30-01-2013, 11:53
لکه های سفید ممکنه منظور دخترشون همون سیاهی رفتن چشم باشه.وقتی آدم چشماش سیاهی میره دقیقا شبیه برفک تو تلوزیون هست که فکر میکنیم لکه های سفید هست