PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جایگزینی عکس در یک طر لایه باز psd آماده

ali_net1376
29-01-2013, 19:34
سلام
جایگزینی عکس در یک طر لایه باز psd آماده

دوستان یک psd اماده ,از طرح تایم لاین اف بی دارم .چطوری میتونم عکس دلخواه رو جایگزین عکس طرح بکنم؟

ینی یه طرح اماده ,تشکیل شده از چند لایه داریم, که میخوام عکس چند تا ,ازین لایه ها رو با عکس دیگه جایگزین کنم/

بعضی ازین لایه ها یه تو قسمت لایر کنار هر لایه که حاوی عکسه یه بند انگشتی به نام smart object thombnail وجود داره که با کلیک بروی اون میتونی عکس رو جیگزین کنی اما همه psd ها به این شکل نیستن لطفا روش اصولی رو بهم بگین ممنون

part gah
30-01-2013, 12:24
ســـلام

شما یه فایل PSD دارین که متقابلا باید لایه ها باز و مجزا باشه.
حالا میخواین عکس های انتخابی تون رو با عکسهایی که توی این فایل لایه باز هست جابه جا کنید درسته؟
اگه اینکارو میخواید انجام بدید که کاری نداره.شما لایه عکس رو حذف میکنید عکس رو یا درگ کنید و داخل کارتون
که همین فایل PSD هست بندازید.یا اگه بخشی از عکسه و ادیت و غیره داره یه Layer جدید براش ایجاد کنید.
غیر از این موارد امکان کپی کردن افکت ها یا همون styleها هم وجود داره که روی لایه کلیک راست کنید و گزینه
copy style رو بزنید و روی هر لایه ای که مد نظرتون هست paste کنید.

vahid♫
23-02-2013, 22:06
سلام

آره، همون طور که جناب part gah گفت از این سوالی که شما پرسیدین و برداشتی که من کردم جایگزینی کاری نداره

کافیه لایه‏ هایی که مورد نیاز رو حذف و یا آن ویزیبل (غیرفعال) کنی و بعد تصاویری که می خوای جایگیزین اون لایه ها بشه رو با عمل درگ وارد سندت کنی

اگه اندازه ها هم به هم نمی خوره با ابزار ترنسفرم تغییر اندازه شون بده و اگه اضافه دارن با استفده از ابزار پاک کن و یا ماسک توی لایه ها اون قسمتای اضافی رو پاک و یا مخفی کن