PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کرش بعضی از برنامه ها در ویندوز 7

Pedram_IR
29-01-2013, 15:54
سلام
بعضی از برنامه ها در ویندوز 7 هنگام کار کرش می کنن، مخصوصا کروم و برنامه ی Nuance PaperPort.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کسی می دونه چطوری میشه مشکل رو حل کرد؟

Pedram_IR
30-01-2013, 14:54
کسی چیزی نمی دونه؟

jafarian
30-01-2013, 16:25
برای گوگل کروم همین کرش میکنه سایت پایین یک روش گذاشته ببینید رفع مشکل میشه:n01:

ابتدا منوی run اجرا داخلش دستور پایین باموس از روش کپی بگیرین داخل همون کادر run منتقل بعد اینتر کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد یک کادر برای شماباز میشه که در اون صفحه باید اسم پوشه Default به

تغییربدین بعد برنامه گوگل کروم خودتون اجرا کنید با اینکار یک پوشه Default جدید بجای یکی قبلی درست میشه بعدم خواستین میتونید اطلاعات پروفایل قبلی مرورگر به یکی جدید منتقل کنید

Pedram_IR
30-01-2013, 23:37
دقیقا همین مشکل رو هم با Nuance PaperPort که یه برنامه اسکنر منیجر هست دارم، بعضی وقتا دقیقا یه ارور همین جوری میده ولی به جای Google Chrome که در عکس هست می نویسه Nuance PaperPort has stopped working.
این برنامه رو چطوری درست کنم؟ اصلا کلا برای چی همچین اروری تو بعضی از برنامه ها هست؟

jafarian
31-01-2013, 00:31
دقیقا همین مشکل رو هم با Nuance PaperPort که یه برنامه اسکنر منیجر هست دارم، بعضی وقتا دقیقا یه ارور همین جوری میده ولی به جای Google Chrome که در عکس هست می نویسه Nuance PaperPort has stopped working.
این برنامه رو چطوری درست کنم؟ اصلا کلا برای چی همچین اروری تو بعضی از برنامه ها هست؟

برای هر برنامه ای این ارور متفاوته بطور مثال برای برنامه گوگل کروم این روش مطرح شده بود یا که اگر بطور مثال اگر به داخل یک درایو برین این پیغام دریافت کنید این میشکل بیشتر مربوط به فایلهای تصویری اعم از عکس و ویدئو میشه که پیشنمایش این فایلها رو باید غیره فعال کنید برای اون یکی برنامه هم سرچ زدم اما موردی پیدا نکردم من.