مشاهده نسخه کامل
: صفحه welcome ويندوز
با سلام خدمت اساتيد
كامپيوتر من عليرغم اين كه در شبكه نيست و حتي كارت شبكه هم نداره باز هم در زمان شروع ويندوز مانند شبكه عمل مي كنه و پسورد مي خواد كه با زدن دو بار اينتر وارد ويندوز مي شه در قسمت user accounts هم در زمان تغيير صفحه خوشامد هيچ عكس العملي ديده نمي شود ويندوز هم عوض كردم بازم همان جريان بود دوستان لطفا راهنمايي كنند.
ممنون
MB_Danger
01-08-2006, 02:23
با سلام خدمت اساتيد
كامپيوتر من عليرغم اين كه در شبكه نيست و حتي كارت شبكه هم نداره باز هم در زمان شروع ويندوز مانند شبكه عمل مي كنه و پسورد مي خواد كه با زدن دو بار اينتر وارد ويندوز مي شه در قسمت user accounts هم در زمان تغيير صفحه خوشامد هيچ عكس العملي ديده نمي شود ويندوز هم عوض كردم بازم همان جريان بود دوستان لطفا راهنمايي كنند.
ممنون
میشه بیشتر توضیح بدید ؟!
ali_golden
01-08-2006, 02:40
با سلام خدمت اساتيد
ممنون
احتمالا مادربرد شما LAN ON board
شما باید کارت شبکه یا همون LAN رو از توی SETUP مادربرد خاموش کنی
فکر کنم با این کار مشکلت حل بشه :happy:
sentimental
01-08-2006, 04:46
سوالت خيلي گنگه اگه بيشتر توضيخ بدي ممنون ميشم.
mahe ziba
01-08-2006, 04:56
شما از همون روز اول بايد يك نام يوزر وارد ميكردين و در كيس پسورد هيچي وارد نميكردين و Enter ميكردين. ظاهرا شما در كيس پسورد, پسوردي وارد كرده بودين كه حالا هرباراونو ازتون ميخواد تا بتونين وارد شين.
حالا ساده ترين راه اينه كه يك يوزر ديگه بدون پسورد بسازين.
sentimental
01-08-2006, 05:00
شما از همون روز اول بايد يك نام يوزر وارد ميكردين و در كيس پسورد هيچي وارد نميكردين و Enter ميكردين. ظاهرا شما در كيس پسورد, پسوردي وارد كرده بودين كه حالا هرباراونو ازتون ميخواد تا بتونين وارد شين.
حالا ساده ترين راه اينه كه يك يوزر ديگه بدون پسورد بسازين.
اگر اين يوزر پسورد هم داشته باشد مي توان آن را به راحتي حذف كرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.