ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم من تا چقدر اورکلاک میشه

qwertym
29-01-2013, 00:04
عرض سلام و وقت بخیر

لطفا راهنماییم کنید که سیستمم را تا چقدر میتونم اور کنم و با چه مقادیری

اگه کامل راهنماییم کنید که خیلی خیلی ...... ممنون میشم چون بار اولمه میخوام اورکلاک کنم

مشخصات سیستم :

Motherboard : Asrock G41M-VS3

CPU : Intel E2180 + Fan Orginal

Ram : 2 GB DDR3 BUS 1333

Power : Egate 620

با تشکر :n16:

qwertym
29-01-2013, 08:00
کسی نبود جواب بده .... :n13:

EXTREME
29-01-2013, 10:04
یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z و تب مموری
به همراه یک تست 15 دقیقه ای با نرم افزار prime95 در حالت blend حین تست دمای سی پی یو با نرم افزار hw monitor چک بشه و دمای بیشینه گفته بشه

qwertym
29-01-2013, 11:19
یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z و تب مموری
به همراه یک تست 15 دقیقه ای با نرم افزار prime95 در حالت blend حین تست دمای سی پی یو با نرم افزار hw monitor چک بشه و دمای بیشینه گفته بشه

سلام آقا مهرداد عزیز

تست 15 دقیقه ای را انجام دادم و از مواردی که فرموده بودید هم عکس گرفتم

این هم لینک دانلودش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک عکس دمای قطعات قبل از شروع تست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
29-01-2013, 12:18
سلام آقا مهرداد عزیز

تست 15 دقیقه ای را انجام دادم و از مواردی که فرموده بودید هم عکس گرفتم

این هم لینک دانلودش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک عکس دمای قطعات قبل از شروع تست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از 15 دقیقه دمای سی پی یو 41 بوده ؟ این فکر کنم دمای idle باشه اشتباه نمیکنید ؟ با hw monitor جین تست دما رو چک کردین ؟

qwertym
29-01-2013, 14:25
بعد از 15 دقیقه دمای سی پی یو 41 بوده ؟ این فکر کنم دمای idle باشه اشتباه نمیکنید ؟ با hw monitor جین تست دما رو چک کردین ؟

در حین تست دمای core ها به نهایتا 68 رسید اما بالاتر از 68 نرفت و همچنین دمای خود cpu به 50 رسیذ

qwertym
29-01-2013, 14:26
اون دمای سی پی یو که گفتید 41 مال لینک عکس دوم هستش که مال قبل از شروع تست هستش

EXTREME
29-01-2013, 14:38
در حالت معمولی دما در لود بالاست در حالت معمولی دما در لود از 55 نباید بیشتر باشه
یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید تهویه کیس و دمای محیط هم خوب باشه

فن هم رو آخرین دور باشه با این وضعیت دمایی بعد از اور دما بالاتر از 70 میره و خوب نیست

qwertym
29-01-2013, 14:57
در حالت معمولی دما در لود بالاست در حالت معمولی دما در لود از 55 نباید بیشتر باشه
یک خمیر خوب به سی پی یو بزنید تهویه کیس و دمای محیط هم خوب باشه

فن هم رو آخرین دور باشه با این وضعیت دمایی بعد از اور دما بالاتر از 70 میره و خوب نیست

من یک خمیر خوب به سی پی یو زدم چند روز پیش از این قهوه ای ها !! دور فن هم حداقل 3375 هستش تا حداکثر 3444

دمای خود سی پی یو در حالت عادی که با سیستم کار میکنم 41 هستش و دمای هر دو core هم 48

در تست حدود ده دقیقه ای که گذشت دمای سی پی یو به 50 رسید و دمای هر دو core هم بین 65 تا 68 متغیر بود

الان با این اوصاف و فن ارجینال خودش تا چقدر میشه اور کرد که به قطعات هم فشار نیاد زیاد و سیستم ناپایدار نشه

EXTREME
29-01-2013, 15:15
با این دما به نظر من حداکثر 600 مگاهرتز میتونید اورکلاک کنید

cpu host controller :250mhz
cpu ratio :10
vcore :+./01v
mch core :auto
cpu termination :auto
cpu eist function :disable
cpu thermal monitor :disbale
c1/c1e:disable
c2/c2e:disable
dram frecancy :800mhz
timing :auto
فرکانس رم رو با ضریب رم یعنی spd تنظیم کنید با این تنظیمات فرکانس سی پی یو به 2.5ghz میرسه

یک فن کوچیک روی چیپ شمالی بزارین

اگه در تست بعد از اعمال تنظیمات دما بالای 70 شد تست رو متوقف کنید و یک کولر بهتر برای سی پی یو تهیه کنید بعد اور کلاک کنید

qwertym
29-01-2013, 15:20
با این دما به نظر من حداکثر 600 مگاهرتز میتونید اورکلاک کنید

cpu host controller :250mhz
cpu ratio :10
vcore :+./01v
mch core :auto
cpu termination :auto
cpu eist function :disable
cpu thermal monitor :disbale
c1/c1e:disable
c2/c2e:disable
dram frecancy :800mhz
timing :auto
فرکانس رم رو با ضریب رم یعنی spd تنظیم کنید با این تنظیمات فرکانس سی پی یو به 2.5ghz میرسه

یک فن کوچیک روی چیپ شمالی بزارین

اگه در تست بعد از اعمال تنظیمات دما بالای 70 شد تست رو متوقف کنید و یک کولر بهتر برای سی پی یو تهیه کنید بعد اور کلاک کنید

داش مهرداد ممنون از جوابت

اما همونطور که اول تاپیک گفتم اولین بارمه که میخوام اور کنم و آشنایی ندارم که این مقادیر کجا وارد بشن

بعد یه سوال دیگه : رو چیپ چطور فن بزارم ؟؟؟ روی چیپ که جای فن نداره !؟

و سوال آخر : کیس من معمولی هستش و جای یک فن برای تهویه بیشتر نداره اگه تنظیماتی که دادی

خیلی حرفه ایه و گرمای زیادی تولید میکنه کمترش کن واسم ممنون

EXTREME
29-01-2013, 15:55
داش مهرداد ممنون از جوابت

اما همونطور که اول تاپیک گفتم اولین بارمه که میخوام اور کنم و آشنایی ندارم که این مقادیر کجا وارد بشن

بعد یه سوال دیگه : رو چیپ چطور فن بزارم ؟؟؟ روی چیپ که جای فن نداره !؟

و سوال آخر : کیس من معمولی هستش و جای یک فن برای تهویه بیشتر نداره اگه تنظیماتی که دادی

خیلی حرفه ایه و گرمای زیادی تولید میکنه کمترش کن واسم ممنون

برای کمتر شدن فشار کلاک اصلی رو روی 240 بزار و ولتاز cpu هم بزار روی حالت auto باشه
تنظیمات باید در بایوس اعمال بشه وارد بایوس میشین و تنظیمات رو اعمال میکنید همونطور که گفتم
فن رو به سیم های پاور با بست مبندید طوری که بادی که میده به سمت چیپ باشه

qwertym
29-01-2013, 16:53
برای کمتر شدن فشار کلاک اصلی رو روی 240 بزار و ولتاز cpu هم بزار روی حالت auto باشه
تنظیمات باید در بایوس اعمال بشه وارد بایوس میشین و تنظیمات رو اعمال میکنید همونطور که گفتم
فن رو به سیم های پاور با بست مبندید طوری که بادی که میده به سمت چیپ باشه

یک سری گزینه هایی که دادید تو بایوس من نیست حالا باید چکار کنم

qwertym
29-01-2013, 17:01
باید ببخشی مهرداد جان سوال زیاد میپرسم بار اولمه

سوال بعدی : چیپ شمالی که گفتی کدومه ؟ اونه که نوشته G41 یا اونی که ICH 7 ???

راستی من گرافیکم آنبرده ها مشکلی که پیش نمیاره ؟

EXTREME
29-01-2013, 17:22
باید ببخشی مهرداد جان سوال زیاد میپرسم بار اولمه

سوال بعدی : چیپ شمالی که گفتی کدومه ؟ اونه که نوشته G41 یا اونی که ICH 7 ???

راستی من گرافیکم آنبرده ها مشکلی که پیش نمیاره ؟

چیپ شمالی همونی است که نوشته g41 چیپ ich7 چیپ جنوبی است

از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین

به گرافیک آنبورد که مربوط نمیشه اورکلاک سی پی یو

qwertym
29-01-2013, 17:53
چیپ شمالی همونی است که نوشته g41 چیپ ich7 چیپ جنوبی است

از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین

به گرافیک آنبورد که مربوط نمیشه اورکلاک سی پی یو

آها دمت گرم اما مسئله اینجاس بیشتر گزینه هایی که دادی تو بایوس مادربرد من وجود نداره مهرداد جون چه کنم ؟

qwertym
29-01-2013, 18:08
این هم عکس از قسمت های مختلف بایوس مادربرد که مد نظرتونه مهرداد جان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
29-01-2013, 23:11
عکس ها هیچ کدوم برای من باز نمیشه

qwertym
30-01-2013, 00:03
عکس ها هیچ کدوم برای من باز نمیشه

مهرداد جان من چک کردم عکسها مشکلی نداره و نمایش میده اما با این حال

عکسها را زیپ کرده و در اپلود سنتر دیگری برایتا نآپلود کردم

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر

EXTREME
30-01-2013, 00:25
nb voltag همون mch core هست که گفتم
vtt voltag همون cpu termination است در تب advance به تایمینگ ها کاری نداشته باشین
در قسمت cpu ferecancy اون عدد رو باید زیاد کنید dram ferecaancy هم معلومه
گزینه های speed step ,cpu halt enhance , cpu spread spectrume ,cpu theraml باید غیرفعال بشه
فقط یک سوال این عکس ها مال بایوس مین شماست ؟
فکر کنم مال یک مین دیگه باشه

qwertym
30-01-2013, 01:57
nb voltag همون mch core هست که گفتم
vtt voltag همون cpu termination است در تب advance به تایمینگ ها کاری نداشته باشین
در قسمت cpu ferecancy اون عدد رو باید زیاد کنید dram ferecaancy هم معلومه
گزینه های speed step ,cpu halt enhance , cpu spread spectrume ,cpu theraml باید غیرفعال بشه
فقط یک سوال این عکس ها مال بایوس مین شماست ؟
فکر کنم مال یک مین دیگه باشه

بله مربوط به مین خودمه که عکسهاش رو از فایل منوال مادربرد سیو کردم و براتون قرار دادم

qwertym
30-01-2013, 01:59
به عنوان آخرین سوال : والا نتونستم فن رو به چیپ شمالی بچسبونم هر کاری کردم نشد یا رو راست بلد نبودم

اگه فن روش نزارم مشکلی پیش میاره ؟

EXTREME
30-01-2013, 09:41
به عنوان آخرین سوال : والا نتونستم فن رو به چیپ شمالی بچسبونم هر کاری کردم نشد یا رو راست بلد نبودم

اگه فن روش نزارم مشکلی پیش میاره ؟

برای اینکه دماش پایین تر بیاد بهتره اینکار

به سیم های پاور از دو طرف وصل کنید

qwertym
30-01-2013, 12:15
برای اینکه دماش پایین تر بیاد بهتره اینکار

به سیم های پاور از دو طرف وصل کنید

مهرداد جان من انجام دادم مراحل رو و سرعت سیستمم هم خیلی بهتر شد

اگه کار سنگین با سیستم انجام ندم دماس خوبه اما تا میام کانورتی چیزی انجام بدم دماش

خیلی میره بالا منم از اورکلاک خارجش کردم . شما که خودت اوستایی چه کولری پیشنهاد میکنی

که از نظر قیمت هم به صرفه باشه . اینکه با کولری که پیشنهاد میکیند تا چقدر میشه سی پی یو رو اور کرد ؟؟؟

با تشکر

EXTREME
30-01-2013, 12:24
مهرداد جان من انجام دادم مراحل رو و سرعت سیستمم هم خیلی بهتر شد

اگه کار سنگین با سیستم انجام ندم دماس خوبه اما تا میام کانورتی چیزی انجام بدم دماش

خیلی میره بالا منم از اورکلاک خارجش کردم . شما که خودت اوستایی چه کولری پیشنهاد میکنی

که از نظر قیمت هم به صرفه باشه . اینکه با کولری که پیشنهاد میکیند تا چقدر میشه سی پی یو رو اور کرد ؟؟؟

با تشکر

در موقع کانورت دما به چند درجه میرسه ؟
کولر متوسط بخواین بگیرین نزدیک 80 الی 90 تومن میشه فکر کنم

qwertym
30-01-2013, 14:34
در موقع کانورت دما به چند درجه میرسه ؟
کولر متوسط بخواین بگیرین نزدیک 80 الی 90 تومن میشه فکر کنم

با کانورت چون از تمام یوزیج سی پی یو استفاده میشه به 68 تا 70 میرسه دمای core ها

واسه رم مشکلی پیش نمیاره ؟

میشه یه مدل کولر خوب بهم معرفی کنید که بخرم ؟؟؟

با کولری که معرفی می کنید که بخرم مجددا تا چقدر میشه سی پی یو رو اور کرد ؟؟؟

EXTREME
30-01-2013, 16:14
دما به نظرم زیاد مشکل ساز نیست اگه از 70 بالاتر نمیره ایرادی نداره چون سی پی یو هم 65 نانومتری است و طبیعیه

نیازی به خرید کولر ندارین کولرهای متوسط شاید 2 الی 3 درجه رو دما تاثیر بزاره همین خوبه

qwertym
30-01-2013, 16:27
دما به نظرم زیاد مشکل ساز نیست اگه از 70 بالاتر نمیره ایرادی نداره چون سی پی یو هم 65 نانومتری است و طبیعیه

نیازی به خرید کولر ندارین کولرهای متوسط شاید 2 الی 3 درجه رو دما تاثیر بزاره همین خوبه

تشکر فراوان مهرداد جان از اینکه وقت میزارید و به سوالام جواب میدید

در بایوس قسمت Advanced یه گزینه هست به نام Boot Failure Guard که Enable هستش

این بهتره پیش فرض فعال بمونه یا این هم غیر فعال بشه ؟؟

و همینطور گزینه on-Deman Clock Mudulation که auto هستش این چطور پیش فرض اوتو بمونه ؟

معمولا اورکلاک واسه رم کامپیوتر مشکلی پیش نمیاره ؟؟؟

EXTREME
30-01-2013, 21:03
به اون گزینه ها کاری نداشته باشین بزارین پیش فرض باشه
نه مشکلی برای رم ایجاد نمیشه الان یک عکس از تب مموری نرم افزار cpu-z بدین

qwertym
31-01-2013, 07:15
به اون گزینه ها کاری نداشته باشین بزارین پیش فرض باشه
نه مشکلی برای رم ایجاد نمیشه الان یک عکس از تب مموری نرم افزار cpu-z بدین

خیلی ممنون

این هم عکس

فقط یه مسئله ای مهرداد ان تو بایوس اون مقدار ولتاژی که نوشته بودید +./01v رو نداشت واسه همین

گذاشتم روی Auto مشکلی که پیش نمیاره ؟؟؟ فرکانس رو جا داره رو 250 تنظیم کنم ؟؟؟

EXTREME
31-01-2013, 11:00
اون منظورم این بود که به اندازه یک صدم ولتاژ ااضفه کنید مثاا ولتاژ دیفالت که 1.28 است با یک صدم اضافه ببینید چقدر میشه

معمولا در حالت auto ولتاژ بیشتری وارد میشه به سی پی یو شما در بایوس به اندازه یک صدم به نظرم به ولتاژ اضافه کنید بهتر باشه

فرکانس رم رو با ضریب رم یعنی spd ببرید نزدیک های 800

qwertym
31-01-2013, 11:06
اون منظورم این بود که به اندازه یک صدم ولتاژ ااضفه کنید مثاا ولتاژ دیفالت که 1.28 است با یک صدم اضافه ببینید چقدر میشه

معمولا در حالت auto ولتاژ بیشتری وارد میشه به سی پی یو شما در بایوس به اندازه یک صدم به نظرم به ولتاژ اضافه کنید بهتر باشه

فرکانس رم رو با ضریب رم یعنی spd ببرید نزدیک های 800

تو تنظیمات بایوس واسه افزایش ولتاژ درصدی نداره که بشه درصدی تغییرش داد مهرداد جون

حرف دومتون رو متوجه نشدم یعنی چه چون اولین بارمه اور میکنم

من رمم سیلیکون پاور 2 گیگ DDR3 باس 1333 هستش

قبل از اینکه اصلا اور کنم تو بایوس مین واسه رم نوشته بود 400 مگاهرتز باس 800 !!؟

این به خاطر اینه که خواسته باسش رو باس سی پی یو که 800 یکی کنه ؟

EXTREME
31-01-2013, 11:24
نه این به خاطر این است که فرکانس استاندار رم برای کنترلر حافظه در مین 800 تعریف شده میتونید از بایوس فرکانس رم رو به 1066 یا 1333 هم برسونید البته باید در سایت منیتون ببینید که در حالت اورکلاک مین برای رم تا چه فرکانسی ساپورت میکنه

وقتی شما vcore رو از حالت auto باز میکنید یک عالمه ولتاژ است مگه اینطوری نیست ؟ ولتاژ دیفالت سی پی یو در بایوس چی است و ولتاژ بعدیش چنده ؟

qwertym
31-01-2013, 11:45
نه این به خاطر این است که فرکانس استاندار رم برای کنترلر حافظه در مین 800 تعریف شده میتونید از بایوس فرکانس رم رو به 1066 یا 1333 هم برسونید البته باید در سایت منیتون ببینید که در حالت اورکلاک مین برای رم تا چه فرکانسی ساپورت میکنه

وقتی شما vcore رو از حالت auto باز میکنید یک عالمه ولتاژ است مگه اینطوری نیست ؟ ولتاژ دیفالت سی پی یو در بایوس چی است و ولتاژ بعدیش چنده ؟

ولتاژاش فقط ایناس مهرداد جون

EXTREME
31-01-2013, 11:55
تو اون عکس هایی که گذاشتین که من چیزی از vcore ندیدم یا cpu voltag بزارین رو همون auto باشه

qwertym
31-01-2013, 12:03
تو اون عکس هایی که گذاشتین که من چیزی از vcore ندیدم یا cpu voltag بزارین رو همون auto باشه

گزینه vcore و cpu voltag اصلا تو بایوسم ندارم مهرداد جان همه جاش هم گشتم اما نداره . روی Auto باشه فشار نمیاره ؟؟؟

میتونم فرکانس سی پی یو را به 250 برسونم با فن خودش ؟؟؟

EXTREME
31-01-2013, 14:08
گزینه vcore و cpu voltag اصلا تو بایوسم ندارم مهرداد جان همه جاش هم گشتم اما نداره . روی Auto باشه فشار نمیاره ؟؟؟

میتونم فرکانس سی پی یو را به 250 برسونم با فن خودش ؟؟؟

نه مشکلی نداره

بله میشه به 2.5 رسوند ولی دما از 70 بیشتر نشه

qwertym
31-01-2013, 17:56
نه مشکلی نداره

بله میشه به 2.5 رسوند ولی دما از 70 بیشتر نشه

آقا مهرداد یه سوال که ذهنم رو مشغول کرده و تو نت هم هرچی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم اینه که

این chassis fan که تو مادربرد جای سوکتش هست چیه ؟؟؟ اصلا کارش چیه و چی باید به اونجا وصل کرد ؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آقا مهرداد امروز عصر تو سی دی درایور مادربرد یه نرم افزای توش دیدم که وقتی نصبش کردم به راحتی میشه

از داخل ویندوز موارد مورد نیاز اورکلاک را داخلش وارد کرد بدون اینکه وارد بایوس بشی

من گزینه هاش را پایین براتون قرار دادم لطفا هر کدوم را ملاحظه فرمایید و بهم بگید برای اینکه اورکلاکم در فرکانس 250

خوب باشه این گزینه ها را روی کدوم بزارم بهتر خواهد بود

DRAM Voltage : 1.50 * 1.55 * 1.60 * 1.65 * 1.70 * 1.75 * 1.80 * 1.85 * 1.90 * 1.95 * 2.0 * 2.5

NB Voltage : 1.10 * 1.15 * 1.20 * 1.25

VTT Voltag : 1.10 * 1.20

GTLRef Voltage : 0.615vtt * 0.63vtt * 0.65vtt * 0.67vtt

PCIE Frequency : 70 dare ta 160

EXTREME
31-01-2013, 22:11
آقا مهرداد یه سوال که ذهنم رو مشغول کرده و تو نت هم هرچی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم اینه که

این chassis fan که تو مادربرد جای سوکتش هست چیه ؟؟؟ اصلا کارش چیه و چی باید به اونجا وصل کرد ؟؟؟

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

آقا مهرداد امروز عصر تو سی دی درایور مادربرد یه نرم افزای توش دیدم که وقتی نصبش کردم به راحتی میشه

از داخل ویندوز موارد مورد نیاز اورکلاک را داخلش وارد کرد بدون اینکه وارد بایوس بشی

من گزینه هاش را پایین براتون قرار دادم لطفا هر کدوم را ملاحظه فرمایید و بهم بگید برای اینکه اورکلاکم در فرکانس 250

خوب باشه این گزینه ها را روی کدوم بزارم بهتر خواهد بود

DRAM Voltage : 1.50 * 1.55 * 1.60 * 1.65 * 1.70 * 1.75 * 1.80 * 1.85 * 1.90 * 1.95 * 2.0 * 2.5

NB Voltage : 1.10 * 1.15 * 1.20 * 1.25

VTT Voltag : 1.10 * 1.20

GTLRef Voltage : 0.615vtt * 0.63vtt * 0.65vtt * 0.67vtt

PCIE Frequency : 70 dare ta 160

تو این فرکانسی که شما سی پی یو رو بردین فعلا نیازی به افزایش ولتاژ ندارین و رو حالت auto کار میکنه پیشنهاد میکنم بیشتر از این اور رو ادامه ندین
اور هم بهتره از بایوس انجام بشه معمولا نرم افزار برای زدن رکورد است و با ریست تنظیمات ریست میشه

qwertym
31-01-2013, 22:53

EXTREME
31-01-2013, 23:57

چند پین است ؟

qwertym
01-02-2013, 00:34
چند پین است ؟

سوکتش سه پین هستش

کارش چیه ؟ و چی اونجا وصل میشه

EXTREME
01-02-2013, 01:13
میتونید اونجا فن هایی که برقشون پینی است رو وصل کنید مثل فن کیس ها و دورشو با نرم افزار تنظیم کنید

qwertym
01-02-2013, 10:15
آقا مهرداد اگه دیگه نخواستیم اورکلاک کنیم مشکلی که نداره اون گزینه هایی که مال سی پی یو بود Disable بمونه ؟؟؟

EXTREME
01-02-2013, 10:57
آقا مهرداد اگه دیگه نخواستیم اورکلاک کنیم مشکلی که نداره اون گزینه هایی که مال سی پی یو بود Disable بمونه ؟؟؟

اگه نمیخواین اورکلاک کنید بایوس رو دیفالت کنید که همه چیز پیش فرض باشه اون گزینه ها هم همون چیزی که پیش فرض بود برگرده

qwertym
01-02-2013, 11:18
اگه نمیخواین اورکلاک کنید بایوس رو دیفالت کنید که همه چیز پیش فرض باشه اون گزینه ها هم همون چیزی که پیش فرض بود برگرده

منظورم گزینه های توان مصرف سی پی یو هستش اینا :

speed step ,cpu halt enhance , cpu spread spectrume ,cpu theram

اگه اینارو بزارم همینجور غیر فعال بمونند مشکلی پیش میاد ؟؟

چون از وقتی اینارو غیر فعال کردم در حالت غیر اورکلاک هم سرعت سیستم نسبت به قبل که این گزینه هاش فعال بود بهتر شده

EXTREME
01-02-2013, 11:35
منظورم گزینه های توان مصرف سی پی یو هستش اینا :

speed step ,cpu halt enhance , cpu spread spectrume ,cpu theram

اگه اینارو بزارم همینجور غیر فعال بمونند مشکلی پیش میاد ؟؟

چون از وقتی اینارو غیر فعال کردم در حالت غیر اورکلاک هم سرعت سیستم نسبت به قبل که این گزینه هاش فعال بود بهتر شده

سرعت سیستم به این پارامترها زیاد مربوط نیست به نظر من همون پیش فرض باشه بهتره با این مصرف سیستمتون کمتر میشه

qwertym
10-02-2013, 00:05
چند پین است ؟

4 پینش مال چیه ؟؟؟؟

EXTREME
10-02-2013, 01:42
4 پینش مال چیه ؟؟؟؟

اون محل خوردن فن است اگه 4تا باشه برای فن هایی که کنترلر فن دارند یعنی 4سیمه است مناسبه که از بایوس میتونید دورشو کنترل کنید