مشاهده نسخه کامل
: مصرف قرص Zink plus
Mohammad King
28-01-2013, 17:31
سلام دوستان
من رفتم دکتر پوست و مو برای جلوگیری از ریزش موهای سرم قرص zink plus بهم داد گفت هر صبح 1 دونه بخور اینی که من گرفتم ساخت کشور آلمان هست...
میخوام بدونم ضرری نداره این قرص؟
Saeed Dz
28-01-2013, 17:35
سلام دوستان
من رفتم دکتر پوست و مو برای جلوگیری از ریزش موهای سرم قرص zink plus بهم داد گفت هر صبح 1 دونه بخور اینی که من گرفتم ساخت کشور آلمان هست...
میخوام بدونم ضرری نداره این قرص؟
نه، مجموعه ای از ویتامین ها و ... هستش. برای پوست، مو، ناخون و ... هم مفیده.
MOHAMMAD2010
28-01-2013, 17:53
این قرص رو بدون نسخه هم میشه گرفت ؟
V E S T A
28-01-2013, 18:05
همه ویتامین ها رو معمولا بدون نسخه میتونید بخرین ولی بهتره بدون مشورت با پزشک استفاده نکنید
من خودم برای پوست استفاده کردم و از نتیجه اش راضی بودم .طریقه مصرف هم همون طور که دکتر تجویز کردن استفاده کنید
زینک پلاس 10 میلی گرم :
ترکیبات:
روی (10 میلی گرم) + ویتامین های گروه + B ویتامین C
موارد مصرف :
پیشگیری از ریزش مو
تقویت سیستم ایمنی بدن
مناسب برای سلامت پوست ،مو وناخن
تقویت رشد جسمی و ذهنی در سنین رشد
روی بطور فعال در فرایند ترمیم پوست شرکت کرده و نیز در درمان التهابات و اختلالات پوستی بویژه در نوجوانان که دوران بلوغ خود را سپری می کنند، نقش مهمی ایفا می کند. همچنین روی می تواند موجب
بهبود سریع زخم های پوستی نیز گردد. کمبود و یا کاهش میزان روی در بدن ، می تواند به عنوان یکی از عوامل اصلی ایجاد کننده زخم های پوستی تلقی گردد. همچنین بنظر میرسد که روی دردرمان اکنه و
اگزما که از شایع ترین اختلالات پوستی است ، بسیار موثر باشد.بیمارانی که این اختلالات را داشتند بعد از مصرف مکمل های روی، تا حدود زیادی بهبودی حاصل کرده اند.
کمبود روی یکی از دلایل متعدد خستگی، ضعف و کاهش اشتها و نیز کاهش در قدرت عملکرد حس چشایی و بویایی می باشد. کمبود روی همراه با لکه های سفید روی ناخن ها بوده و یکی از دلایل شایع
بیش فعالی در کودکان و نیز اختلالات شبکیه ای چشم در آنها می باشد.
کمبود روی در پسرهای جوان موجب تکامل نامناسب غده پروستات و نیز عدم رشد و تکامل بیضه ها می گردد. در دختران جوان نیز موجب بروز اختلالات هورمونی و نیز اختلال در عملکرد تخمدان ها و تکامل
رحم و مختل شدن چرخه های جن**س**ی در آنها می گردد. علائم کمبود روی عبارتند از:
- بروز عفونت های متعدد
- هیپوگناد یسم در مردان Hypogonadism
- ریزش مو
- کاهش اشتها
- بروز اختلال در حس چشایی و بویایی
- بروز اختلال در دید به هنگام تاریکی و شب
- بروز زخم ها و اختلالات متعدد در پوست
- تأخیر در بهبود زخم های ایجاد شده در پوست
- بروز اسهال های مزمن و شدید
- تورم قرنیه ها
- بروز اختلالات و ناهنجاری های رفتاری
قابل ذکر است که همه این علامت ها در یک فرد بروز نکرده و به شرایط بدنی فرد و نیز میزان کمبود روی بستگی دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.