مشاهده نسخه کامل
: با توجه به ازمایش خون میتوان به بیماری ایدز پی برد
با سلام من حدود 2سال پیش رابطه ای محافظت نشده داشتم والان همش نگرانم که نکنه به بیماری مبتلا شده باشم سال گذشته یه ازمایش خون دادم وامسال یه ازمایش دیگه که در ازمایش دوم مقدار گلوبولهای سفید من از کمتر از گذشته شده حالا با توجه به این ازمایشها ممکنه من به ویروسhivمبتلاباشم
wbc=6700
rbc=4.60
hb=12.4
hct=41.0
mcv=89.1
mch=27.0
mchc=30.2
plt=269000
rdw=12.0
mpv=9.6
pdw=11.7
p-lcr=22.4
neut=56%
lymphocyt=40.0%
monocyt=2.0
eosinophil=2.0
اگه میشه راهنماییم کنید با تشکر
با سلام من حدود 2سال پیش رابطه ای محافظت نشده داشتم والان همش نگرانم که نکنه به بیماری مبتلا شده باشم سال گذشته یه ازمایش خون دادم وامسال یه ازمایش دیگه که در ازمایش دوم مقدار گلوبولهای سفید من از کمتر از گذشته شده حالا با توجه به این ازمایشها ممکنه من به ویروسhivمبتلاباشم
wbc=6700
rbc=4.60
hb=12.4
hct=41.0
mcv=89.1
mch=27.0
mchc=30.2
plt=269000
rdw=12.0
mpv=9.6
pdw=11.7
p-lcr=22.4
neut=56%
lymphocyt=40.0%
monocyt=2.0
eosinophil=2.0
اگه میشه راهنماییم کنید با تشکر
برای تشخیص ایدز باید تست اختصاصی آنتی بادی انجام بدین از روی ازمایشهای معمولی نمیشه تشخیص داد
کم و زیاد شدن گلبولهای سفید نمیتونه صد در صد نشونه وجود اچ آی وی باشه
در ضمن درمانگاه و کلینیک های مثلثی تست رایگان هست
آزمایش تشخیص HIV به جستجوی آنتی بادیهای موجود در خون میپردازد. وقتی HIV (كه یك ویروس است) وارد بدن شخصی شود یك ماده شیمیایی خاصی در بدن فرد ساخته میشود كه آنتی بادی نامیده میشود.
آنتی بادیها، پاسخ بدن به عفونت هستند بنابراین اگر در خون شخصی٬ آنتی بادی بر علیه HIV وجود داشته باشد این بدان معنی است كه او با HIV آلوده است در اكثر موارد 3 ماه طول میكشد تا این آنتی بادیها بوجود آیند ( در موارد نادر تا 6 ماه در موارد بسیار نادرتر بیشتر از 6 ماه طول میكشد تا آنتی بادیها بوجود آیند)
انجام تست قبل از 3 ماه از زمان تماس با ویروس ، نتایج نامشخص دارد و فرد آلوده ممكن است هنوز آنتی بادی بر علیه ویروس نساخته باشد.
فاصله زمانی بین آلوده شدن تا ساخت آنتی بادی را دوره پنجره (window period) گویند در دورة پنجره، افراد آلوده با HIV در خونشان آنتی بادی ندارند و بوسیلة تست HIV تشخیص داده نمیشود٬ هر چند كه ممكن است سطح بالایی از HIV در خون، ترشحات جنسی یا شیر پستانشان وجود داشته باشد.
در دورة پنجره، HIV میتواند از فرد آلوده به فرد دیگر منتقل شود هر چند كه تست HIV، آلوده بودن وی را مشخص نمیكند. بنابراین بهترین راه این است كه تست HIV حداقل 3 ماه بعد از در معرض خطر قرار گرفتن با HIV، انجام شود. برخی مراكز تشخیصی جهت اطمینان خاطر بیشتر، انجام آزمایش مجدد را در ماه 6 توصیه میكنند. همچنین، بسیار مهم است كه طی دوره زمانی انجام تست HIV ، فرد مجدد در معرض خطر HIV قرار نگیرد. این تست هنگامی دقیق است كه بین زمان مواجهه با HIV و انجام تست٬ مواجهه مجددی رخ ندهد.
تنها راه مطمئن جهت تعیین آلودگی با HIV انجام تست آنتی بادی HIV میباشد و از روی علائم بالینی نمیتوان آلودگی با HIV را تعیین كرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.