ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل نداشتن صدا در اسپیکر Center در 5.1 کاناله X530

softkadeh
28-01-2013, 01:56
درود اسپیکر x530 لاجیتک دارم . فیلم بلوری میذارم . اسپیکر وسطی که برای دیالوگهاست کار نمیکنه . به صورت مستقیم هم وصل میکنم به کارت صدا که صدا میاد ولی انقدر کمه که شنیده نمیشه باید اسپیکر وسطی رو بچسبونم به گوشم تا بشنوم . از تنظیمات صدا هم صدای اسپیکر وسط رو تقویت میکنم ولی باز هم نمیاد ( کم میاد ) خیلی ها به این مشکل برخورد کردن ولی تو فروم های ایرانی ندیدم جوابی داده بشه . تو فرومهای خارجی هم سواد من نمیرسه بخوام بخونم . کسی میدونه مشکل از چیه ؟

softkadeh
08-02-2013, 19:32
عاپ.............

EXTREME
08-02-2013, 19:35
دروداسپیکر x530 لاجیتک دارم . فیلم بلوری میذارم . اسپیکر وسطی که برای دیالوگهاست کار نمیکنه . به صورت مستقیم هم وصل میکنم به کارت صدا که صدا میاد ولی انقدر کمه که شنیده نمیشه باید اسپیکر وسطی رو بچسبونم به گوشم تا بشنوم . از تنظیمات صدا هم صدای اسپیکر وسط رو تقویت میکنم ولی باز هم نمیاد ( کم میاد )خیلی ها به این مشکل برخورد کردن ولی تو فروم های ایرانی ندیدم جوابی داده بشه . تو فرومهای خارجی هم سواد من نمیرسه بخوام بخونم . کسی میدونه مشکل از چیه ؟

با همه این فیلم ها این مشکل رو دارین ؟

softkadeh
10-02-2013, 00:03
بله هم با mkv 5.1 هم بلوری

EXTREME
10-02-2013, 01:43
ویندوز رو عوض کنید و درایورهای سیستم و بایوس مین رو آپدیت کنید کدک روی سیستم نصب کنید و با انواع پلیرها هم چک کنید از سلامت اسپیکر هم مطمئن بشین

softkadeh
10-02-2013, 18:25
ویندوز که هیچی سیستم هم عوض شد . بایوس آپدیت شد . درایور آخرین نسخنه دانلود شد . پلیرهای KMPlayer - PowerDVD - TotalMedia Teather Platinium - Daum Player - Windows Media Player - و غیره هم تست شدن . اسپیکر وسط هم صدا داره .
دیگه چیکار کنم ؟

softkadeh
15-02-2013, 20:00
آپدیت.......