PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل خش خش صدا در ویندوز 8

mohsen.crazy
27-01-2013, 22:50
سلام دوستان.
به تازگی Windows 8 Enterprise x64 نصب کردم. همه چیز عالیه اما بزرگترین مشکلم اینه که وقتی آهنگ پلی میکنم آهنگ هر چند ثانیه خش خش میکنه و بدجور رو مخه.
کارت صدا سیستمم Realtek آن بورد هست که درایورش هم به آخرین نسخه یعنی R2.70 آپدیت کردم، بازم مشکل دارم.
کسی هست بدونه این مشکل از کجا آب میخوره؟
ممنون.

SA.JJ.AD
27-01-2013, 23:00
( همچین مشکلی رو داشتم البته مطمئنم نیستم که مثه مشکل شما باشه ) دقت کنید ببینید خش خش صدا با کاری که در لحظه دارید تو ویندوز انجام میدید ارتباط داره ؟! مثلا وقتی که یه نرم افزار رو باز میکنید در یه لحظه خش خش میکنه !؟ یا به عبارت دیگه به میزان فعالیت cpu بستگی داره ؟!

mohsen.crazy
27-01-2013, 23:42
( همچین مشکلی رو داشتم البته مطمئنم نیستم که مثه مشکل شما باشه ) دقت کنید ببینید خش خش صدا با کاری که در لحظه دارید تو ویندوز انجام میدید ارتباط داره ؟! مثلا وقتی که یه نرم افزار رو باز میکنید در یه لحظه خش خش میکنه !؟ یا به عبارت دیگه به میزان فعالیت cpu بستگی داره ؟!

سلام.
به طرز عجیبی مشکلو پیدا کردم.
دقیقا مشکل از فعالیت cpu هست.
روی درایور مادربوردهای گیگابایت نرم افزاری به اسم Energy Saver هست. اگه وضعیت ذخیره انرژی در این نرم افزار On باشه صدای خش خش تولید میشه. یعنی هروقت درصد کارکرد سی.پی.یو میره بالا صدای خش خش تولید میشه. OFFش کردم درست شد.
اصن خیلی عجیبه. به خودم گفتم بیام این نرم افزارو off کنم ببینم چی میشه، چون قبلا هم برام دردسر درست کرده بود.
خدا رو شکر جواب داد.
ممنون.