مشاهده نسخه کامل
: درایور مادربورد
wolfomid
27-01-2013, 19:40
با سلام خدمت دوستان
من ویندوز کامپیوترم رو عوض کردم xp
و متاسفانه cd مادربوردم رو ک هم گرافیک هم صدا هم بقیه چیزهای مربوطه رو اتوماتیک نصب میکرد گم کردم
گرافیک رو جداگانه دانلود کردم و نصب کردم
میخواستم ببینم دوستان میتونن درایور مادربورد من رو پیدا کنن و لینک بدن؟
ASUS P5KPL/EPU
با تشکر
.AraMesh.
27-01-2013, 21:07
سلام " تو سایت خود مادربوردتون اینا هست. نبود مگه؟
برنامه DriverEasy.Pro مال اینجور وقتاست. وقتی نصب کردید برید داخل تب دانلود تا خودش از نت واستون هر درایوری ک ندارید دان کنه و نصب کنه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_Download
از سایت خودش بگیر
wolfomid
27-01-2013, 21:53
مرسی از پاسختون
حالا باید کدوم هارو دانلود کنم؟
Qualified Vendor List (1)
BIOS (3)
BIOS-Utilities (1)
Chipset (2)
Audio (2)
LAN (2)
Utilities (11)
Manual (4)
چطوری میتونم نصبشون کنم ؟
آخه bios رو دان کردم ولی پسوندش .rom هست ک نمیدونم چطوری باید نصبش کنم؟
درایو مجازی میخواد؟
کلا باید کدوهارو دانلود کنم تا همه چی رو نصب کنه و مورد نیاز مادر بورد هست؟
wolfomid
27-01-2013, 21:55
سلام " تو سایت خود مادربوردتون اینا هست. نبود مگه؟
برنامه DriverEasy.Pro مال اینجور وقتاست. وقتی نصب کردید برید داخل تب دانلود تا خودش از نت واستون هر درایوری ک ندارید دان کنه و نصب کنه.
با این جور برنامه ها (دو مورد دیگه) کار کردم ولی چیز خاصی ک مد نظرم هست رو نصب نکرد این میتونه؟
ضمناً من میخوام فایل های نصبی رو هم داشته باشه تا اگه بازم ویندوز عوض کردم بشه نصب کرد
.AraMesh.
27-01-2013, 22:11
خودش دقیقا همون مواردی ک داخل Device Manager علامت دار هستند ک یعنی نصب نیستند رو مستقیم از سایت اصلی دان میکنه.
بعد از دان شدن، قبل از اینکه نصب بزنید ، داره گزینه ای ک پوشه فایل نصبی رو باز میکنه و میتونید ذخیره کنید. اصلا شما کلا همه رو نصب کنید بعدش از همه درایورا پشتیبان بگیرید. این گزینه هم داره.
شما برای مادر بوردتون:
کارت صدا (Audio)
Lan
Chipset
رو نیاز دارید. بقیشون نیاز نیست بگیرید مثل اینی ک فرمودید فرمتش فرق داره برای آپدیت بایوس هست ک سخته انجامش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.