ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد هارد جدید

mzarif
27-01-2013, 18:35
سلام دوستان، من حجم هارد فعلیم که 80 هست(!!!!!!!) تقریبا چند سالی میشه که پر شده(!!) و دیگه خسته ام کرده میخوام یه هارد اینترنال بگیرم، بودجه ام حداکثر 200 تومن هست، مدل مادربردم هم msi A55m هستش، کامپیوترم معمولا خیلی روشن میمونه و گاهی اوقات زیادی ازش کار میکشم،در ضمن میخوام سرعتش نسبتا بالا باشه؛ حالا با این مشخصات و بودجه چه هاردی با چه حجمی میتونم بگیرم؟:biggrin::biggrin::26:

ata.royalfalcon
27-01-2013, 22:11
سلام دوستان، من حجم هارد فعلیم که 80 هست(!!!!!!!) تقریبا چند سالی میشه که پر شده(!!) و دیگه خسته ام کرده میخوام یه هارد اینترنال بگیرم، بودجه ام حداکثر 200 تومن هست، مدل مادربردم هم msi A55m هستش، کامپیوترم معمولا خیلی روشن میمونه و گاهی اوقات زیادی ازش کار میکشم،در ضمن میخوام سرعتش نسبتا بالا باشه؛ حالا با این مشخصات و بودجه چه هاردی با چه حجمی میتونم بگیرم؟:biggrin::biggrin::26:
سلام .
بنظرم هارد سیگیت پانصد گیگ barracuda 7200.14 با سریال ST500DM002 جوابگوی کار شما هست این مدل حدود 200 هزارتومن هست که با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده قیمتش ممکنه بالاتر یا پایینتر هم بره . با توجه به اینکه زیاد با سیستم کار میکنید توصیه میکنم حتماً دمای هارد را هم کنترل کنید .

mzarif
28-01-2013, 15:18
بعد این هاردی که شما میگین چه مقدار کش داره؟:n05:

راستی یه سوال دیگه هم داشتم، از هر دو هاردم میتونم همزمان با هم استفاده کنم؟ مثلا 80 فقط برای ویندوز و هارد جدید برای فیلم و نرم افزار و بازی و ....

ata.royalfalcon
28-01-2013, 15:38
بعد این هاردی که شما میگین چه مقدار کش داره؟:n05:

راستی یه سوال دیگه هم داشتم، از هر دو هاردم میتونم همزمان با هم استفاده کنم؟ مثلا 80 فقط برای ویندوز و هارد جدید برای فیلم و نرم افزار و بازی و ....

16MB cache دارد . كمه ؟
بله ميتونيد بطور همزمان از هر دو هارد استفاده كنيد ولي در بايوس اولويت اول بوت را براي هاردي تنظيم كنيد كه ويندوز روي آن نصب شده .

mzarif
28-01-2013, 16:50
نه برادر من عالیه!! بعد برای نصب هارد جدید، باید در بایوس به غیر از تنظیم اولویت بوت، کار دیگه ای هم انجام بدم؟ یا مثلا مثل دی وی دی رام، بعد از نصب به طور خودکار شناخته میشه؟!

درضمن اگه میشه یه هارد یک ترابایتی هم با همین مشخصات با قیمت تقریبی معرفی کنید، اخه نمایشگاه کامپیوتر مشهد شروع شده، و احتمالا ارزون تر میدن، میخوام ببینم میشه نهایتا با 100 تومن بیشتر یه هارد یه ترابایتی گرفت یا نه!!!!!

ata.royalfalcon
28-01-2013, 18:25
نه برادر من عالیه!! بعد برای نصب هارد جدید، باید در بایوس به غیر از تنظیم اولویت بوت، کار دیگه ای هم انجام بدم؟ یا مثلا مثل دی وی دی رام، بعد از نصب به طور خودکار شناخته میشه؟!

درضمن اگه میشه یه هارد یک ترابایتی هم با همین مشخصات با قیمت تقریبی معرفی کنید، اخه نمایشگاه کامپیوتر مشهد شروع شده، و احتمالا ارزون تر میدن، میخوام ببینم میشه نهایتا با 100 تومن بیشتر یه هارد یه ترابایتی گرفت یا نه!!!!!

این هارد sata هست و نصب آن خیلی ساده هست . هارد باید در محفظه خودش پیچ بشه و کابل برق و دیتا را وصل کنید و سپس سیستم را روشن کنید . ربطی به DVD رام یا رایتر نداره . شاید منظور شما هاردهای IDE هست که در اینصورت هارد باید بصورت master و DVD رام یا رایتر بصورت slave نصب بشه ولی این هارد معرفی شده sata هست و نحوه نصب آن با هاردهای IDE کمی متفاوت هست .

اگر یکترابایت میخواهید میتونید seagate barracuda 7200.14 با سریال ST1000DM003 بخرید این مدل 64MB cache هم داره . قیمت این هاردها حدود 260 هزارتومن هست و فکر نمیکنم قیمتش تا 100 تومن بیاد پایین :n02: .

نکته : اگر میخواهید هارد را خودتون نصب کنید سیستم را کاملاً خاموش کنید و از برق بکشید ، همچنین به برد هارد دست نزنید و مراقب باشید که برد هارد به قسمتهای دیگر مثلاً بدنه فلزی کیس تماس پیدا نکند . موقع پیچ کردن هارد مراقب باشید که پیچ گوشتی در نره و به جاهای دیگر مثل مادربرد یا هارد برخورد نکند . پیچها را بیش از حد سفت نکنید که هرز میشه .

mzarif
28-01-2013, 18:54
این هارد sata هست و نصب آن خیلی ساده هست . هارد باید در محفظه خودش پیچ بشه و کابل برق و دیتا را وصل کنید و سپس سیستم را روشن کنید . ربطی به DVD رام یا رایتر نداره . شاید منظور شما هاردهای IDE هست که در اینصورت هارد باید بصورت master و DVD رام یا رایتر بصورت slave نصب بشه ولی این هارد معرفی شده sata هست و نحوه نصب آن با هاردهای IDE کمی متفاوت هست .

اگر یکترابایت میخواهید میتونید seagate barracuda 7200.14 با سریال ST1000DM003 بخرید این مدل 64MB cache هم داره . قیمت این هاردها حدود 260 هزارتومن هست و فکر نمیکنم قیمتش تا 100 تومن بیاد پایین :n02: .

نکته : اگر میخواهید هارد را خودتون نصب کنید سیستم را کاملاً خاموش کنید و از برق بکشید ، همچنین به برد هارد دست نزنید و مراقب باشید که برد هارد به قسمتهای دیگر مثلاً بدنه فلزی کیس تماس پیدا نکند . موقع پیچ کردن هارد مراقب باشید که پیچ گوشتی در نره و به جاهای دیگر مثل مادربرد یا هارد برخورد نکند . پیچها را بیش از حد سفت نکنید که هرز میشه .

خیلی ممنون، با این حساب من همون یک ترابایتی رو میگیرم، در مورد 100 تومن هم منظور من اضافه کردن 100 تومن به سقف بودجه بود یعنی حداکثر تا 300 تومن باشه، مگر نه فکر نکنم الان هاردی با قیمت 100 گیر بیاد! :n02:

mzarif
29-01-2013, 11:56
راستی یک سوال دیگه، مادربرد من ساتا2 هست، یا ساتا 3 هم ساپورت میکنه؟:n01:

ata.royalfalcon
29-01-2013, 16:54
راستی یک سوال دیگه، مادربرد من ساتا2 هست، یا ساتا 3 هم ساپورت میکنه؟:n01:

میتوانید از هارد SATAIII هم استفاده کنید و مشکلی نداره .

mzarif
29-01-2013, 16:56
میتوانید از هارد SATAIII هم استفاده کنید و مشکلی نداره .
هارد یک ترابایتی که معرفی کردین ساتا3 هست؟

در مورد کنترل دما هم که قبلا اشاره کرده بودید باید چکار کنم؟ دمای هارد تا چقدر در حد نرمال هست و اگه بالا رفت چکار کنم؟

ممنون:n01:

ata.royalfalcon
29-01-2013, 17:48
هارد یک ترابایتی که معرفی کردین ساتا3 هست؟

در مورد کنترل دما هم که قبلا اشاره کرده بودید باید چکار کنم؟ دمای هارد تا چقدر در حد نرمال هست و اگه بالا رفت چکار کنم؟

ممنون:n01:

بله ، هارد ST1000DM003دSATAIII هست . ولی انتظار سرعت 6Gbit/s را نداشته باشید .

در مورد دما ، یکترابایت اکسترنال وسترنی که داشتم با استفاده از فن مناسب دمای آن بالاتر از 42 نرفته (حدودی) ولی برای هاردهای 7200rpm ممکنه بیشتر از این هم بشه . برای فهمیدن دمای هارد میتونید برنامه hdtune را نصب کنید و از منوی سمت چپ و بالای آن ، هارد مورد نظر را انتخاب کنید . یه فن مناسب مقابل هارد نصب کنید که دما تا حد امکان پایین باقی بمونه .

mzarif
01-02-2013, 14:16
دوباره سلام، من دیشب برای خرید هارد رفته بودم و بنا به دلایلی موفق به خرید نشدم، ولی هاردهایی که اونجا برای فروش بود، همگی بدون جعبه بودن، و فقط درون یک پلاستیک بسته بندی شده بودن، احتمالا اینا نباید توی جعبه باشن؟؟؟ یا مدلشون همینجوریه؟ درضمن از این جنس تقلبیش که توی بازار نیست؟:n13:

ata.royalfalcon
01-02-2013, 14:59
دوباره سلام، من دیشب برای خرید هارد رفته بودم و بنا به دلایلی موفق به خرید نشدم، ولی هاردهایی که اونجا برای فروش بود، همگی بدون جعبه بودن، و فقط درون یک پلاستیک بسته بندی شده بودن، احتمالا اینا نباید توی جعبه باشن؟؟؟ یا مدلشون همینجوریه؟ درضمن از این جنس تقلبیش که توی بازار نیست؟:n13:

معمولاً هارد دیسکها پس از تولید داخل پلاستیک مخصوص قرار میگیرند و سپس هر چند هارد دیسک داخل جعبه های کارتونی بسته بندی میشوند . با گارانتی معتبر بخرید مشکلی نداره .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mzarif
06-02-2013, 16:30
دوباره سلام

من هنوز به دلایل مالی موفق به خرید نشدم، ولی احتمالا تا چند روز دیگه میخرم، توی همین مدت از چنتا فروشنده در مورد هارد یک ترابایت سوال کردم اونا میگفتن که وسترن بلک از سیگیت بهتره، نظر شما چیه؟ البته هرچند زیاد نمیشه به حرف فروشنده ها اعتماد کرد، چون بالاخره اونا میخوان فقط جنساشونو بفروشن!!!:n02:

ata.royalfalcon
06-02-2013, 18:02
دوباره سلام

من هنوز به دلایل مالی موفق به خرید نشدم، ولی احتمالا تا چند روز دیگه میخرم، توی همین مدت از چنتا فروشنده در مورد هارد یک ترابایت سوال کردم اونا میگفتن که وسترن بلک از سیگیت بهتره، نظر شما چیه؟ البته هرچند زیاد نمیشه به حرف فروشنده ها اعتماد کرد، چون بالاخره اونا میخوان فقط جنساشونو بفروشن!!!:n02:

سلام .
تایید میشه که WD black از لحاظ عملکرد و سرعت بهتر از seagate barracuda هست ولی قیمت WD black بالا هست ، یکترابایت حدود 380 هزار تومن .

mzarif
06-02-2013, 22:29
سلام .
تایید میشه که WD black از لحاظ عملکرد و سرعت بهتر از seagate barracuda هست ولی قیمت WD black بالا هست ، یکترابایت حدود 380 هزار تومن .

چطور؟ به من بین 300 تا 330 قیمت داده بودن!:n13: احتمالا با کش پایین تر بود؟!

البته هرچند همین سیگیت تا هفنه پیش 260 بود حالا شده 270 !!!!

mzarif
26-07-2013, 15:07
خب دوباره سلام

من از 5-6 ماه پیش که این تایپیکو زدم بنا به دلایلی هنوز نتونستم خرید کنم، حالا که دوباره شرایط برای خرید محیا شده، گفتم یه تحقیق جدید بکنم.

خب الان از لحاظ مالی تا 350 مشکلی نیست.

مادربردم هم که
msi A55m هستش.

ترجیحا یک ترابایتی به بالا(هر چی بیشتر بهتر:n19:)، بیشتر برای ارشیو فیلم و سریال میخوام، خب ولی بازی و نرم افزار های سنگین هم زیاد روی سیستم نصب میکنم، در کل میخوام هارد سریعی باشه.

با کامپیوتر هم خیلی زیاد کار میکنم
:n01:

پیشنهادتون چیه دوستان؟! همون
seagate barracuda 7200.14 که قبلا پیشنهاد داده شده بود هنوز خوبه، یا مدل های بهتری اومده؟

ata.royalfalcon
26-07-2013, 16:18
خب دوباره سلام

من از 5-6 ماه پیش که این تایپیکو زدم بنا به دلایلی هنوز نتونستم خرید کنم، حالا که دوباره شرایط برای خرید محیا شده، گفتم یه تحقیق جدید بکنم.

خب الان از لحاظ مالی تا 350 مشکلی نیست.

مادربردم هم که
msi A55m هستش.

ترجیحا یک ترابایتی به بالا(هر چی بیشتر بهتر:n19:)، بیشتر برای ارشیو فیلم و سریال میخوام، خب ولی بازی و نرم افزار های سنگین هم زیاد روی سیستم نصب میکنم، در کل میخوام هارد سریعی باشه.

با کامپیوتر هم خیلی زیاد کار میکنم
:n01:

پیشنهادتون چیه دوستان؟! همون
seagate barracuda 7200.14 که قبلا پیشنهاد داده شده بود هنوز خوبه، یا مدل های بهتری اومده؟

سلام .

مدلهای جدیدی که نیومده ولی کمی ارزانتر شده اند . با این بودجه میتونید WD Black 1TB (مدل نامبر WD1002FAEX) یا Seagate Baracuda 7200.14 2TB (مدل نامبر ST2000DM001) بخرید .

TREASURES
26-07-2013, 16:20
سلام
SEAGATE هارد خوبیه ولی اگه سرعت بیشتر مهمه WESTERN C BLACK بهتره .....:n01: