ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هالیتوز علل پاتولوژیک.تنفس بد بو.کمک لطفا

مهدی.گیم
27-01-2013, 18:11
سلام.در مورد بوی بد دهان ناشی از بیماری های عمومی بدن چند تا سوال داشتم.دوسته من این بیماری رو داره ولی دائمی نیست.به صورت منقطعه.هر چند دقیقه یا ساعت یک بار یهو یه بویی میاد.انگار که باد معدش از مجرای تنفسیش خارج میشه.اگه میدونید چیکار باید کنه چی باید مصرف کنه اصلا این بیماری چیه کمکش کنید.خودشم بوشو اصلا احساس نمیکنه . شبیه بوی مدفوع میمونه.متخصص داخلی رفت این داروهارو دادو(پنتوپرازول 40 .سیزوپراید . مترونیدازول 250 ) چند تا امپولم داد نمیدونم چی بودن.ولی خوب نشد.اگه کسی میدونه چیکار باید کنه پیشه چه دکتری بره لطفا بگید.کمک بزرگی میکنید.ممنون

raana
27-01-2013, 18:26
سلام دوست عزیز...

برای تشخیص صحیح این مشکل باید به متخصص گوارش مراجعه بشه....

یه سوال ....دکتر آزمایش خون یا آندوسکوپی برای دوستتون انجام دادن و بعد این دارو ها رو تجویز کردن ؟؟؟؟

بوی بد دهان علل زیادی میتونه داشته باشه:بیماری لثه-مشکلات دندانی-سینوزیت-سنگ لوزه-بیماری های مری-مشکلات معده-

هلیکوباکتر پیلوری-مشکلات دوازدهه مشکلات روده ای و.......

مهدی.گیم
30-01-2013, 18:41
سلام دوست عزیز...

برای تشخیص صحیح این مشکل باید به متخصص گوارش مراجعه بشه....

یه سوال ....دکتر آزمایش خون یا آندوسکوپی برای دوستتون انجام دادن و بعد این دارو ها رو تجویز کردن ؟؟؟؟

بوی بد دهان علل زیادی میتونه داشته باشه:بیماری لثه-مشکلات دندانی-سینوزیت-سنگ لوزه-بیماری های مری-مشکلات معده-

هلیکوباکتر پیلوری-مشکلات دوازدهه مشکلات روده ای و.......
پیشه متخصص داخلی رفت.
نه هیچ ازمایشی انجام نداد.گفت من میدونم از چیه اینارو بخوره خوب میشه.ولی نشد.
لثه و دندوناش سالمه.ولی لوزه داشت .قبلا فکر میکرد از لوزه هاشه .رفت عمل کرد برداشت ولی بازم تاثیری نداشت.
فکر نمیکنم اصلا از فضای دهانش باشه.شاید معده یا مری یا روده باشه.ولی دو سه بار پیشه این دکتره رفته.ولی فرقی نکرده.همون داروها رو قوی ترشو نوشته.مثلا پنتوپرازول 20 داده بود دفه بعد 40 داد.مترونیدازول روزی 2 تا این دفه روزی 4 تا.دکتره موسنی هم هست ولی فکر کنم چیزی بارش نیست.دوستم فکر میکنه دکترای موسن چون تجربشون زیاده همه چی بارشونه واسه همین فقط پیشه اون میره.اونم میگه از معدست.دفه دوم هم رفتیم پیشش پرسیدم چرا خوب نشد گفت این دائمیه باید دائما قرص مصرف کنه.ولی من فکر نمیکنم واسه یه بوی معمولی که از مجرای تنفسی خارج میشه ادم تا اخر عمرش باید دارو بخوره.یه درمانی باید داشته باشه.فقط چون خجالتیه روش نمیشه زیاد بره پیشه دکتر اینارو بهش بگه.خجالت میکشه.
حالا تو یه سایتی نوشته بود هر بویی به یک جا مربوط میشه .مثلا بویی شبیه ماهی یا امونیاک به کلیه مربوطه یا کیک فاسد شده یه کبد مربوطه.این تقریبا شبیه مدفوع انسان میمونه بوش.یا همون گاز معده یا روده.یه همچین چیزیه. تو اون سایته این بو رو ننوشته بود به کجا مربوطه.بازم ممنون از شما

raana
30-01-2013, 19:16
خوب پس کاملا مشخصه که مشکل مربوط به دستگاه گوارش هست....

حتما باید به متخصص گوارش مراجعه کنه.......

و حتما باید آزماشی خون برای تشخیص هلیکوباکتر پیلوری انجام بده......

و در کنارش حتما باید آندوسکوپی انجام بده از معده تکه برداری بشه تا منشا مشکل مشخص بشه........

و همین طور تست تنفس هم باید انجام بشه...........

برای درمان این مشکل هم لازم نیست تا آخر عمر دارو مصرف کنه......مشکل که مشخص بشه با یه دوره درمان

که معمولا 3 ماهه هست میتونه از این مشکل راحت بشه......البته اگر در مراحل اولیه باشه...

این لینک رو هم یه نگاه بکنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مهدی.گیم
13-02-2013, 00:23
خوب پس کاملا مشخصه که مشکل مربوط به دستگاه گوارش هست....

حتما باید به متخصص گوارش مراجعه کنه.......

و حتما باید آزماشی خون برای تشخیص هلیکوباکتر پیلوری انجام بده......

و در کنارش حتما باید آندوسکوپی انجام بده از معده تکه برداری بشه تا منشا مشکل مشخص بشه........

و همین طور تست تنفس هم باید انجام بشه...........

برای درمان این مشکل هم لازم نیست تا آخر عمر دارو مصرف کنه......مشکل که مشخص بشه با یه دوره درمان

که معمولا 3 ماهه هست میتونه از این مشکل راحت بشه......البته اگر در مراحل اولیه باشه...

این لینک رو هم یه نگاه بکنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید منظور از مراحل اولیه چیه؟اگه منظورتون اینه که تازه به این بیماری مبتلا شده یا نه .باید بگم نه.خیلی وقته.
اگه خیلی وقت باشه چی میشه.؟؟؟؟؟؟؟

raana
16-02-2013, 17:41
ببخشید منظور از مراحل اولیه چیه؟اگه منظورتون اینه که تازه به این بیماری مبتلا شده یا نه .باید بگم نه.خیلی وقته.
اگه خیلی وقت باشه چی میشه.؟؟؟؟؟؟؟

من دیدم فردی رو که حدود 8-9 سال این مشکل رو داشت ولی بعد از اندوسکوپی با یه دوره داروی 3 ماه خوب شد....
حالا ممکنه اگر درمان به تاخیر بیفته....این دوره ی درمان طولانی تر بشه.......
و همچنین در صورت درمان نشدن .....فرد دچار زخم معده یا زخم اثنی عشر میشه.......

مهدی.گیم
16-02-2013, 21:15
من دیدم فردی رو که حدود 8-9 سال این مشکل رو داشت ولی بعد از اندوسکوپی با یه دوره داروی 3 ماه خوب شد....
حالا ممکنه اگر درمان به تاخیر بیفته....این دوره ی درمان طولانی تر بشه.......
و همچنین در صورت درمان نشدن .....فرد دچار زخم معده یا زخم اثنی عشر میشه.......

نمیدونم والا.ولی اصلا هیچ دردی نداره.معدش که از منم سالمتره.همه چی میخوره.بدنه کاملا سالمو خوش استیلی هم داره.سه چهار سالی میشه این بیماری رو داره ولی تا حالا ندیدم بگه معدم یا دلم یا کلا جاییش درد کنه.فعلا دنباله یه متخصص درست حسابی میگردم ببرمش اونجا بعد این کارایی که گفتی رو انجام بدیم.بازم ممنون عزیز