مشاهده نسخه کامل
: مشکلی به نام us1001 proxy.exe
hamidericsson
27-01-2013, 16:28
سلام دوستان. چند وقت پیش فلش یکی از دوستان رو به لپ تاپ وصل کردم.فایل مورد بحث داخل فلش بود.خلاصه از اون روز به بعد هر فلشی به لپ تاپ میزنم این فایل داخلش ساخته میشه. در ضمن در منوی راست کلیک>sent to که میرم آیکون این ویروس رو میبینم به همراه نوشته ی explorer.exe!! آنتی ویروسم مکآفی هست. اما پیداش نمیکنه که بخواد حذفش کنه. در جهت حذف این ویروس از شما دوستان تقاضای کمک دارم. لینک فایل زیپ شده ویروس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.AraMesh.
27-01-2013, 21:47
سلام" راهش اینه ک یا ابزار پاکسازیشو پیدا کنید یا اینکه آنتی ویروستون رو آپدیت کنید و Full Scan کنید تا پیداش کنه.
اگرم ب خود آنتی... آسیب زده ک اصلا بالا نمیاد ، با دیسک نجات آنتی ویروسها ( تازه اونم آپدیت شده . چون این عامل قدیمیه ، احتمال اینکه سیستمتون فراتر از اینها آلودگی جدید داشته باشه هست) در محیط بوت باید پاکسازی انجام بشه.
نکته: در صورتی ک موقع پیدا شدن عامل ، جاهای حساس ویندوزتون مثل ویندوز و سیستم32 و... آلوده شده و عامل مخرب، خودشو جایگزین کرده و گزینه ای جز حذف کردنش وجود نداره، احتمالا بعد از اسکن ، ویندوزتون إرور بده ک بعد باید تعمیر بشه. ( احتمالش ضعیفه )
hamidericsson
28-01-2013, 00:49
ممنونم دوست عزیز. برای پاکسازی از طریق دیسک نجات, شما دیسک نجات کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟؟
.AraMesh.
28-01-2013, 01:22
ممنونم دوست عزیز. برای پاکسازی از طریق دیسک نجات, شما دیسک نجات کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟؟
توی آخرین مقایسه ها دیدم ک شرکت Bitdefender در حد یکی دو درصد ، پیشی گرفته نسبت ب Kaspersky
راستش خودم همین دیروز مال بیتدفیندر رو گرفتم ، خداییش خیلی سریع اسکن کرد و پیدا کرد. اصلا تنظیمات خاصی نداره. شما فقط بوت میکنید و خودش بقیه کاراشو میکنه.
اما Kaspersky تنظیمات داره.
همون بیتدفیندر بهتره. اینم لینک دانلود دیسک نجات : رایت کنید با iso burner بعد بوت کنید و ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamidericsson
28-01-2013, 01:31
دستت درد نکنه دوست من تست میکنم خبرشو میدم.
.AraMesh.
28-01-2013, 01:49
خواهش میکنم عزیزم" فقط صفحه اول ک بوتش میاد بالا، زبان انگلیسی رو بزنید. همون گزینه اولی ک خودشم تایمر گذاشته.
hamidericsson
28-01-2013, 13:55
سلام دوست من. امتحان کردم و پیداش کرد. مرحله اول اسکن کرد و پیداش کرد .توی مرحله دوم ویروس هارو لیست کرد و روبروی هرکدام گزینه ای برای انجام کار بر روی ویروس ها بود مانند پاک کردن و تغییر نام و ..... من پاک کردن رو انتخاب کردم اما هیچ عکس العملی نشون نداد. برای گذر از اون مرحله کار خاصی باید انجام داد؟؟ البته من با رفتن به مسیر ویروس ها اونارو بطور دستی پاک کردم و الان مشکلی ندارم.
.AraMesh.
28-01-2013, 14:00
سلام" چندتایی پیداکرد؟ وقتی گزینه حذف رو بزنید خودش انجام میده و ی آمار از اسکن باید بده. دکمه Next یا ... نداره مگه؟ وقتی پاک کردن رو انتخاب کردید دکمه Next یا... هست باید بزنید تا اعمال بشه و تموم
وضعیت ویندوز چطوره ؟ سالمه؟ مشکل حل شده؟
hamidericsson
28-01-2013, 14:09
کلا 9تا پیدا کرد که 5تاش برنامه های کرک شده و مطمئن بود. از اینایی که آنتی ویروس ها به عنوان ویروس میشناسن. 4تای دیگه همین ویروس بود توی پوشه های مختلف درایو ویندوز. حذف رو زدم اما هیچ عکس العملی نشون نداد و آمار نداد. گزینه next نداشت!! الان ویندوز کاملا سالمه و مشکل کاملا برطرف شده خداروشکر. سرعت سیستم خیلی بهتر شده.قبلا توی بوت شدن ویندوز یکم هنگ میکرد و درست میشد اما الان کاملا برطرف شده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.