مشاهده نسخه کامل
: تا 1.800 الی 2.000.000
سلام به همگی
کاربردم خونگی - فیلم و موزیک -وبگردی
برندش زیاد مهم نیست ولی از ایسر خوشم نمیاد نمیدونم چرا
بیشتر فوجیتسو میپسندم.چطوره ؟
بهترین لپ تاپ با کانفیگ خوبی که میتونم بگیرم چیه ؟
مرسی
Thor God
27-01-2013, 22:47
فوجيتسو زياد پيشنهاد نمي شه ! تا برند هايي مثل ايسر و اچ پي هست بهتره انتخاب ديگه اي نداشته باشيم
4540 از اچ پي به علاوه v3 از أيسر خوبن
دلیل اینکه فوجیتسو خوب نیست چیه ؟
با توجه به کیفیت سری لایف بوک
Thor God
28-01-2013, 00:17
ألبته من خودم فوجيتسو رو بررسي نكردم ... ولي توجه كن كه اين مدل هايي كه پيشنهاد دادم امتحان خودشون رو با خوبي پس دادن ! فوجيتسو هم لپ تاپي نيست كه جزئي أزش مشهور باشه … با اين حال باز هم جايي بحث داره ! اگر دليلي دارين ذكر كنين
با توجه به چینی شدن لپ تاپ ها و اینکه فوجیتسو ساخت آلمان (تکنولوژی ژاپن) هست و اروپایی ها جنس بد تولید نمیکنن
فوجیتسو قیمتش مناسبه بنظرم میخواد بازار رو بگیره
الان بازار لپ تاپهای خوش قیمت و با کانفیگ مناسب دست ایسر هست چون امتحان خودشو پس داده و لپ تاپهاش با وجود مشخصات خوبی که دارن قیمتشون مناسبه .
توی این رنج قیمت سه مدل لپ تاپ خوب ایسر میشناسم که کانفیگ خوبی دارن :
P243MG ایسر با مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5760 ایسر با مشخصات :
8481 ایسر با مشخصات :
کیفیت ایسر چطوره ؟چه بدنه چه سخت افزار ؟ساخت چینه ؟
Thor God
01-02-2013, 21:30
ايسر لپ تاپ خوبيه ولي از برند هاي برتر نيست ! تو اين رنج قيمت مي تونيد همين v3 از ايسر رو بگيرين كه خيلي هم عاليه و از مدل هاي خوب بازار هست
mohammad ahmadi
01-02-2013, 21:42
v3 بد نیست اما من یه مدل مشابه این داشتم به مفت نمی ارزید :n21::puke:
Thor God
02-02-2013, 00:42
مي تونم بپرسم چه مدلي بود يا حداقل از چه برندي بود ؟
mohammad ahmadi
02-02-2013, 23:29
مدل قبلی من 5755g acer بود اصلا ازش راضی نبودم کارت گرافیکش دستی سوئیچ میشد تو بعضی نرم افزارها فعال نمیشد این مشکل گاهاً تو برند asus هم مشاهده میشه حتی بعضی اوقات هنگام سوئیچ کارت گرافیک صفحه سیاه میشه یا حتی تو قسمت استراحتگاه دست در asus برق ضعیفی وجود داره که میگن cpu رو اذیت میکنه حدود یه ماه پیش یه سونی خریدم به قیمت 3.5 خیلی ازش راضیم به دوستانی هم که برای کارهای سنگین میخوان سونی عالیه
کیفیت ایسر چطوره ؟چه بدنه چه سخت افزار ؟ساخت چینه ؟
قیمت ایسر با توجه به مشخصاتش مناسبه . کیفیت لپ تاپهای ایسر نسبت به قبل خیلی بهتر شده و الان یکی از انتخابهای خوب بازار شده چون با توجه به قیمت مناسبش مشخصات خوب و کیفیت خوبیم داره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.