مشاهده نسخه کامل
: با 10 میلیون چکار میشه کرد؟
my.lejend
27-01-2013, 00:40
سلام
بچه ها من یه پراید دارم که فکر میکنم حدودا 10/11 تومن میخرنش.
رفتم توی این فکر که ماشین رو بفروشم و باهاش بزنم به یه کاری...
البته اگر بشه و بتونم با این مقدار پول یه درامد قابل قبولی رو داشته باشم.
میخواستم ببینم به نظر شما این کار من درسته و با این پول میشه حرکتی کرد؟
به نظرتون چه کارهایی میشه انجام داد با این پول؟
ممنون
دوست عزیز، ۱۰ تومن مبلغ زیادی نیست متاسفانه این روزا...!!! :)
در هر صورت، کمی از سطح سواد و رشته و علاقهمندی ها و شهرتون بگید تا بشه راهنمایی کرد! :)
سلام
بعد از ارسال پست از حذف کردنش جدا خود داری کنید. حتی اگر یک نفر که خونده و وقت گذاشت برای شما نباید زحمتش از بین بره.
در عین حال تاپیک ها شخصی نیستن. شاید در اینده کسی راه حلی برای کار با سرمایه تا این مبلغ داشت و راهنمایی کرد. و شاید کسی از این محتوا استفاده کرد.
ممنون.
ملا نصرالدین
28-01-2013, 10:23
شما توی کدام شهر هستید؟
my.lejend
28-01-2013, 10:45
سلام
شرمنده دوست خوبم. حقیقتش دیدم کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه خودم هم بیخیالش شدم فکر کردم تایپیک رو حذف کنم بهتره.
معذرت خواهی و تشکر هم کردم از دوستان
من تهران هستم
Amir Hossein
29-01-2013, 12:38
تو این وضعیت واقا 10 تومن دیگه پولی نیست
ولی مبتونید بذارین بانک سودشو بگیرین
فکر کنم ماهی 150 تومن بشه
بدون ریسک بدون زحمت
البته میتونین تو بورس هم بذارین
سلام
شرمنده دوست خوبم. حقیقتش دیدم کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه خودم هم بیخیالش شدم فکر کردم تایپیک رو حذف کنم بهتره.
معذرت خواهی و تشکر هم کردم از دوستان
من تهران هستم
تو تهران با 10 میلیون کار چندانی نیست.اگر به بورس آشنا هستید تو بورس سرمایه گذاری کنید.
یا ماشینتون رو نگه دارید چون پراید شده 17 میلیون!یا وقتی بازار ارز و سکه راکد شد سکه یا ارز خرید کنید!
چون نگه داشتم پول توی بانک خونه یا هر جایی ضرر هست روز به روز ارزش پول کمتر میشه!الان دخل و خرج به دلار هست!
من پیشنهادم اینه پول رو بزارید تو بانک و پس اندازش کن و مواقع ضروری خرجش کن
my.lejend
29-01-2013, 21:20
سلام
دوستان اگر قرار باشه ماشین رو بفروشم پولش و بزارم بانک، فکر میکنم خود ماشین رو نگه دارم بهتره
من تو سرم بود با پولش کار کنم. اگر نشه همونو نگه میدارم
V E S T A
29-01-2013, 21:43
خب اگر دنبال کار هستین با خود ماشینتون هم میتونید کار کنید ..( آژانس - راننده شخصی - سرویس مدارس - سرویس ادارات - پیک شرکتها )
به نظرم فروش ماشینتون به صرفه نیست
ملا نصرالدین
29-01-2013, 22:08
با 10 میلیون هم میشه کاسبی راه انداخت.به شرط اینکه راهش رو بلد باشی.بدونی چه جنسی بریزی
الان توی بعضی محله های پرت و پورت من مغازه هایی رو میشناسم که کمتر 10 میلیون رهن بخوان و بتونی با بقیه اش جنس بریزی.ولی مسئله اینه که نهایتا انجا بتونی ماهی 300 تا 500 تومان در بیاری که اون هم سود پولت میشه
به نظر من باهاش سکه بخر-من خودم 2 ماه پیش طلا خریدم گرمی 130 تومان.الان شده گرمی 140 تومان.البته من برای سود و فروش و... نخریدم
سلام
دوستان اگر قرار باشه ماشین رو بفروشم پولش و بزارم بانک، فکر میکنم خود ماشین رو نگه دارم بهتره
من تو سرم بود با پولش کار کنم. اگر نشه همونو نگه میدارم
بله کاملا درسته!الان گذاشتن پول تو بانک برای جوونی که پول آنچنان زیادی نداره ضرره!پول یه جا میخوابه با چندر غاز سود!
با ماشین میتونید آِژانس کار کنید البته به شرط متاعل بودن!!طلا هم خوبه البته طلای دست دوم بدون اجرت چون وقتی طلا میخرید بسته به کاری که روش انجام شده بین 15 تا 30 هزار تومن شاید بیشتر برای هر گرم اجرت میگیرن و موقع فروختن به قیمت طلای خام بر میدارن.بهترین گزینه سکه هست البته بعد از راکد شدنش.
ماشین رو نگه داشتن به شرطی خوبه که منبع درآمد باشه وگرنه بعد از چند سال مدلش میاد پایین و افت قیمت دارهٰ خرج داره بیمه داره بنزین داره هزینه نگه داری و......
و گزینه آخر شراکت هست اگر شریک خیلی خیلی خیلی خوب و قابل اعتماد و کسی که باهاش تفاهم دارید میتونید به طور شراکتی یه کاری شروع کنید.
my.lejend
29-01-2013, 23:29
سلام
بچه ها ممنون ازا ینکه وقت میگذارید و راهنمایی میکنید
حقیقتش یکی دوبار با ماشین امتحانی رفتم مسافر کشی وقتی حساب کردم دیدم اصلا برای من به صرفه نیست چون اولا ماشینم تقریبا صفر هست و بعد از چند ماه مسافر کشی از بین میره. اگر ماشین کارکرد بالا داشت میشد باهاش رفت مسافر کشی ولی با این ماشین اصلا به صرفه نیست چون هرچی در بیاد از اون طرف کیلومتر و استحلاک میره بالا و از قیمتم ماشین میفته
یه دلیل محکم دیگه هم هست که اونم باعث میشه من نتونم برم مسافر کشی
گرفتن مغازه هم توی فکرش بودم و دنبالش هم رفتم ولی نمیشه.حتی به درامد 500/600 هم راضی هستم ولی
گیرم با 10 تومن هم مغازه رهن کامل گیر بیاد... پول جنسش رو از کجا بیارم و مغازه رو پر کنم؟ پس اینم منتفی
شراکت هم که فعلا امکانش برام نیست چون کسی رو نمیشناسم که بدونم پا به پام میاد.ادم مطمئن هست ولی پایه کار پیدا نمیشه
سرویس مدرسه هم برام امکانش نیست چون نمیتونم مسئولیت قبول کنم...حقیقتش از یه سری چیز هاش میترسم
فقط میمونه خرید ارز و سکه و طلا که اون هم بازار اصلا اجازه میده چون شدیدا نوسان داره
ادم میترسه ماشین رو بفروشه و یهو پریاد بشه 20 میلیون...واقعا هیچی معلوم نیست توا ین شرایط
تصمیم داشتم ماشین رو بفروشم ولی یهو یه شبه شد 18 تومن کپ کردم. میترسم دیگه بفروشمش
بیکاری هم داره دیوونم میکنه حقیقتش. 2 روز دیگم عیده و کلی خرج
بدجوری موندم
jamshidjap
31-01-2013, 01:40
رفیق ماشینت مگه چیه که درحد صفره ولی 10 تومن میارزه،،،اگه پرایدم باشه بازم بیشتر از این حرفا میارزه
ملا نصرالدین
31-01-2013, 08:45
اهل دست فروشی هستید؟ این 2 ماه موقعیت خوبیه.نیازی به همه 10 میلیون هم نداره
my.lejend
31-01-2013, 12:24
ماشین پراید هست ولی اصلا کار نکرده.الان با این وضعیت فکر کنم حدود12 بخرن
دست فروشی رو خودم اصلا نمیتونم رفیق. نه اینکه بد بدونم...با روحیم سازگار نیست وگرنه پولش خوبه تو این 2 ماه.
ولی فکر خوبی بود دوست خوبم. ممنون از نظرت. حتما روش فکر میکنم...شاید جنس خریدم دادم یه ادم قالب اطمینان بفروشه
باید حساب کنم ببینم میصرفه جنس بدم یکی برام بفروشه یا نه...چون باید به یکی دیگه دست مزد بدم شاید سودش بپره
brad pitt
01-02-2013, 12:57
بزار یکم باز بازار ارز و سکه رام بشه واردش شو
بازار بورس الان فقط برا حرفه ای ها مناسبه . وارد نشو که ریسک شدی داره الان
سلام اگه پولشو لازم داری و ماشینتو لازم نداری نگه دار شب عید بفروش چون اوج قیمتش همون موقع هست... آخه حیف پراید ۱۷ میلیونی نیست میخوای بفروشی؟ تازه توی عید هم بی ماشین میمونی... به نظر من نفروش چون دیگه نمیتونی بخری:n02:
خیلی کارا میشه کرد. بستگی به توانایی ها و ظرفیت های خودت داره . بیشتر توضیح بده که انگیزه هات چیه و خواسته هات چقدره ؟
REZAHOSEYNGANI
25-03-2013, 12:17
با 10 میلیون تومن کاری سرمایه گذاری نمیشه کرد!
اما میشه باهاش جاهای دیدنی دنیا رو گشت!
میتونید یه لپ تاپ gaming بخرید و صبح تا شب بازی کنید!
یا این که بذارید بانک!
توی این دوره زمانی این کارها به ذهنم رسید:n02:
my.lejend
25-03-2013, 12:22
قضیه منتفی شده دوستان
ممنون از همگی
hamidchi
25-03-2013, 13:20
من پیشنهادم اینه پول رو بزارید تو بانک و پس اندازش کن و مواقع ضروری خرجش کن
تو بانک گذاشتن پول این طوری باعث ضرره ، چون اگه سود بیشتر میخاین باید پول رو مثلا 3 ساله یا 5 ساله سپرده کنید که بعد از 3 یا 5 سال ارزشش معلوم نیست چقدر کم میشه
بعد هم سود چندانی از سپرده گذاری عاید آدم نمیشه
hamidchi
25-03-2013, 13:27
با 10 میلیون تومن کاری سرمایه گذاری نمیشه کرد!
اما میشه باهاش جاهای دیدنی دنیا رو گشت!
میتونید یه لپ تاپ gaming بخرید و صبح تا شب بازی کنید!
یا این که بذارید بانک!
توی این دوره زمانی این کارها به ذهنم رسید:n02:
به نظرم این دو تا راه اولی که پیشنهاد دادین چیزی جز عذاب وجدان نداره مخصوصا واسه کسی که بیکار هست که حالا بیاد همون سرمایه ای هم که داره از دست بده !!
:n02:
با 10 تومن که نمیشه کاری کرد:n06:
hoomi_gta
25-03-2013, 21:00
تو بورس میشه ازش استفاده کرد و سود کرد. منتها ممکنه ضرر هم بکنی
REZAHOSEYNGANI
25-03-2013, 21:49
توی بورس خوبه!
میتونید ارز هم خریداری کنید!
ضرر نخواهید کرد
hoomi_gta
25-03-2013, 21:52
خرید ارز که عالیه . کلا دلار و بخری بذاری یک گوشه خونه خودش بصورت خودجوش برات سودآوری می کنه. آروم و بی درسر.
my.lejend
26-03-2013, 14:17
آخرش چیکار کردی خب:eh:
هیچی رفیق ، دیدم با این مبلغ نمیشه کار خاصی انجام داد برای همین فعلا بیخیال همه چیز شدم
حساب کتاب کردم دیدم اگر برم یه جا واستم فروشندگی خیلی بهتر از اینه که بخوام ماشین رو بفروشم و اخرشم شاید ضرر بکنم
اگر میشد با این پول حرکتی مطمئنی زد ریسک میکردم و ماشین رو میخروختم ولی دیدم هیچ کاری نمیشه کرد
با اینکه متنفرم از فروشندگی ولی مثل اینکه مجبورم همین کار رو انجام بدم
بچه ها ممنون از کمک همتون
ol.mansoor
26-03-2013, 18:50
از زمین های تهرون خبری ندارم ولی اگه میتونید یه زمین بخرید هر چند کوچیک هر چند پایین شهر بعد از چند سال سرمایه ی خوبی میشه به احتمال زیاد (چون یکی از دوستام همین کار رو کرد و پولش چند برابر که چه عرض کنم چندین برابر شد )
GOLDFINCH
26-03-2013, 20:24
فقط خرید ارز و یا سکه ...
ســـلام دوستِ عزیز
این روزا با 10 میلیون هیچ کاری نمیشه کــرد ، پس بی زحمت بدینش به من خودم براتون خرجش میکنم ..دیگه اعصابتونم به هم نمیریزه:n10:
ولی جدی به نظرم شاید نشه با این پول کاری کرد ولی میشه باهاش وام بزرگتری گرفت و
لیزینگی هم میشه باهاش ماشین بخری و
یا حد اقل ایرانگردی کنی ،اگه قیمت هتلهای ایرانو ببینی متوجه میشی که برای ایرانگردی هم ممکنه کم بیاد
( البته اگه بخوای با دست باز خرج کنی )
موفق باشیــــد:n16:
با توجه به اینکه استارتر تاپیک فرمودن موضوع منتفی شده ، بنابراین ادامه ی فعالیت تاپیک توجیهی نداره دیگه /
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.