مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد سامانه های ردیابی آنلاین
سلام دوستان
قصد داریم روی خودروهای اداره که حدود 40-50 تا هستن دستگاه های ردیابی آنلاین نصب کنیم تا بتونیم مانیتورینگ کنیم و ببینم در هر لحظه خودروها در کجا هستن .
کل اطلاعاتی که در این مورد دارم محدود به چند نرم افزار (سامانه فارسی شده) و چند مدل ردیاب که روی خودرو نصب میشه هستش که اونم از توی کاتالوگ و اینترنت پیدا کردم
اگه در این زمینه اطلاعاتی دارید . مثلا هزینه هر قطعه این ردیاب ها چقدر هستش و آیا همه با سیم کارت کار میکنن یا ردیاب های رادیویی هم هستش و کلا یه راهنمایی جامع که اگه بخوایم این سامانه رو راه اندازی کنیم چه کارهایی باید انجام بدیم .
البته قصد دارم با چند تا شرکت حضوری صحبت کنم ولی با اطلاعات برم سراغشون خیلی بهتره
ممنون
mohamad skystar
26-01-2013, 23:18
دوست من تو این انجمن باید مطرح کنید:
سیستم های صوتی تصویری و ضدسرقت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که البته مربوط به بحث شما هم میشه.
heinrich_himmler
28-01-2013, 21:40
خلاصه بگم میتونید از سیستم GPS استفاده کنید که روی خیلی از خودروهای عمومی هم نصب شده.
amirnejatii
29-04-2025, 10:27
سلام و وقت بخیر خدمت شما دوست عزیز،
درخواست بسیار حرفهای و دقیقی دارید و اتفاقاً راهاندازی سامانه جامع ردیابی خودروها یکی از بهترین راههای ارتقای امنیت و مدیریت ناوگان اداری بهشمار میاد. اجازه بدید کاملترین پاسخ رو بر پایه تجربه بازار و تخصص ارائه بدم و شرکت تخصصی ردیاب من | Radyabeman.com رو هم براتون معرفی کنم.
قدم به قدم راهاندازی سیستم ردیابی ناوگان
۱. آشنایی با انواع ردیاب خودرو
تقریباً همه ردیابهای خودرو که امروزه در ناوگانهای ایران مورد استفاده قرار میگیرن با سیمکارت کار میکنن و بر مبنای شبکه GPS برای موقعیتیابی و اینترنت برای ارسال داده طراحی شدن.
ردیابهای رادیویی بیشتر در پروژههای خاص (مانند خودروهای نظامی یا پروژههای ویژه دولتی) کاربرد دارن و عملاً به دلیل هزینه و محدودیت پوشش، عمومیت ندارند.
۲. ردیابهای سیمکارتی؛ امکانات و مزایا:
نصب بسیار راحت و غیرتهاجمی روی خودرو (نیاز به سیمکشی سبک یا اتصال به برق خودرو)
ارسال موقعیت لحظهای (لایو) از طریق اینترنت موبایل به سرور مرکزی
نمایش خودروها روی نقشه (هم موبایل هم کامپیوتر)
تعریف محدوده جغرافیایی (GeoFence)، هشدار توقف طولانی، سرعت غیرمجاز، خاموش و روشن بودن خودرو، هشدار قطع برق و...
گزارشدهی دقیق مسیرها، میزان توقف، مصرف سوخت و ساعت کاری خودروها
امکان خاموش کردن خودرو از راه دور (در برخی مدلها برای کنترل امنیت)
برخی مدلها دارای باطری داخلی برای عملکرد حتی بعد از قطع برق خودرو هستند
۳. زیرساخت نرمافزاری
سیستم مانیتورینگ ردیاب معمولاً روی یک پنل ابری (وبسایت یا نرمافزار) اجرا میشه. روی این سامانه امکان تعریف هر خودرو، مشاهده تاریخچه مسیر، صدور گزارش برای مدیریت و حتی اپلیکیشن اندروید و IOS هست.
۴. هزینهها
هزینه سختافزاری: ردیاب خودرو با امکانات کامل (مدلهای برند معتبر) با توجه به کیفیت، بین ۲ تا ۵ میلیون تومان به ازای هر دستگاه هست (قیمت دقیقتر بستگی به آپشن، باطری داخلی و گارانتی دارد).
هزینه نرمافزاری: معمولاً شرکتهای تخصصی مثل ردیاب من پنل نرمافزاری و اپلیکیشن را رایگان ارائه داده یا مبلغ محدودی بابت اشتراک سالانه سامانه دریافت میکنند.
هزینه نصب: نصب ساده است اما اگر بخواهید متخصص اعزام شود معمولاً هزینه جداگانه دریافت میشود (برای تعداد بالا، رایزنی و تخفیف نیز ممکن است).
۵. شرکت حرفهای پیشنهادی
ردیاب من یکی از معتبرترین و حرفهایترین شرکتهای فعال در زمینه ردیابی ناوگان شرکتی و اداری در ایران است.
این شرکت:
ردیابهای با کیفیت و دارای مجوز رسمی را همراه با گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر ارائه میدهد.
نصب گروهی در محل شما و آموزش کامل پرسنل یا اعزام نصابهای تخصصی به هر نقطه ایران را دارد.
پنل مدیریتی فارسی، اپلیکیشن و آموزش استفاده رایگان در اختیار مدیران قرار میدهد.
امکان مشاوره رایگان، بررسی نیاز شما و حتی دموی نرمافزار پیش از خرید را دارد.
۶. مراحل راهاندازی سامانه:
۱. نیازسنجی و مشخص کردن امکانات مورد نیاز (فقط ردیابی، مدیریت سوخت، اعلانات خاص و …)
۲. انتخاب شرکت معتبر و دستگاه ردیاب مناسب
۳. نصب دستگاه روی خودروها (توسط پرسنل شرکت یا نصاب اعزامی)
۴. آموزش کاربران سامانه و تعریف دسترسیها
۵. پشتیبانی و استفاده روزانه از گزارشها و امکانات مانیتورینگ
اگر سوالی درباره مدلها، جزئیات هر ردیاب یا ملاحظات بودجه و امکانات دارید همینجا مطرح کنید تا دقیقتر راهنمایی کنم. همچنین حتماً با شرکت ردیاب من در ارتباط باشید تا متناسب با تعداد و نیاز شما بهترین راهکار را با صرفهترین هزینه ارائه دهند.
با آرزوی موفقیت و مدیریت بهتر ناوگانتون!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.