مشاهده نسخه کامل
: خواب
شاهزاده خانوم
26-01-2013, 06:09
سلام دوستان تورو خدا ی راه حلی واسه مشکل من بدین
والا من شب که زود میخوابم(قبل از 1.5) نمیدونم چرا ساعت 4 بیدار میشم دیگه نمیتونم بخوابم
از بچگیم این مشکل و داشتم بعد تمام روزو کسلم
wichidika
26-01-2013, 09:15
چند ساعت می خوابید؟
Saeed Dz
26-01-2013, 12:32
سلام دوستان تورو خدا ی راه حلی واسه مشکل من بدین
والا من شب که زود میخوابم(قبل از 1.5) نمیدونم چرا ساعت 4 بیدار میشم دیگه نمیتونم بخوابم
از بچگیم این مشکل و داشتم بعد تمام روزو کسلم
شما ورزش رو امتحان کن و همینطور شب موقع خواب موادی مثل دوغ یا ماست رو میل کنید و امیدوارم مشکل حل بشه. ضمن اینکه این مشکل میتونه منشا روانشناختی هم داشته باشه پس این موارد رو انجام بدید و نتیجه رو اینجا بگید.
چند ساعت می خوابید؟
تغریبن 3.5 تا 4 ساعت میخوابه دیگه و خب کسل بودنش هم به این دلیل هست.
V E S T A
26-01-2013, 13:05
من یه راه حل که خودم برای منظم شدن به هم ریختگی ساعته خوابم امتحان کردم اینه :
وقتی یه شب نمیتونید بخوابید اولین روز اصلا ظهر نخوابید . شب هم به طور کامل بیدار باشید تا روز بعدش که کاملا خسته شدین بعد شب روز بعد ساعت خوابتون رو مشخص کنید مثلا 11 شب وقتی میخوابید فکرتون رو
آزاد کنید من خودم معمولا چون یه روز کامل نخوابیدم این جور مواقع کامل خوابم میبره روزای بعد هم سعی میکنم همین ساعت بخوابم ظهر هم اصلا نخوابم ذهن باید به اندازه کافی خسته باشه اگه تا 1 هفته اینجوری پیش
برین تنظیم میشه شاید اولش چون عادت ندارین سخته ولی کم کم تنظیم میشه
قبل از خوابیدن یه لیوان شیر با دمای ملایم بخورین کلا مکمل های کلسیم و منیزیم + ویتامین های B6 , B12 و مکمل های ملاتونین برای رفع بی خوابی مفید هستن
به اینکه خوابم نمیبره هم فکر نکنید چون باعث مییشه خوابتون نبره یا وسط خوابیدن از خواب بیدار شین
شب هم قبل از خواب بیشتر مطالعه کنید یا تلوزیون نگاه کنید درباره خود من نت باعث بی خوابی میشه
اگه ساعت 4 صبح بیدار شدین به چیزی فکر نکنید اجازه بدین فکرتون آزاد باشه حتی به بی خوابی هم فکر نکنید سعی کنید همون لحظه چشمتون رو ببندین دوباره بخوابین
فکر آزار دهنده ، استرس و اظطراب نداشته باشین حتی در طول روز
موادی که مانع خواب می شود
1- تعدادی از موادغذایی به علت داشتن ترکیبات خاص باعث ایجاد استرس و کاهش میزان خواب می شوند که آنها را نام می برم :
قهوه- نوشابه های سیاه رنگ- چای- شکلات کاکائویی و سایر مواد کاکائو دار- فلفل سبز- پیاز- الکل- دسرهای خیلی چرب و خیلی شیرین- سس های پرچرب- تنباکو.
2- داروهایی که باعث ایجاد اختلال در خواب می شوند، شامل موارد زیر است:
داروهای رژیمی مثل آمفتامین- داروهای ضد افسردگی- داروهای ضد آسم- داروهای سرماخوردگی که دارای pseudoeghedrine ( پزودواِفِدرین ) هستند مثل داروهای بازکننده بینی- کاهش دهنده های درد که دارای
کافئین هستند- هورمون های تیروئیدی- بعضی داروهای فشارخون- استروئیدها و قرص های خواب آور.
3- غذاهای تند و ادویه دار باعث ناراحتی های گوارش یا سوزش معده می شوند.
4- غذاهای خیلی شیرین یا خیلی چرب هضم نمی شوند و باعث نفخ و سایر ناراحتی گوارش می شوند.
5- مصرف الکل هم باعث بروز اختلالات شدیدی در خوابِ شب می شود.
6- مصرف زیاد غذا در شام به علت عدم هضم کامل و ایجاد درد معده ، مانع از خواب می شود.
شاهزاده خانوم
27-01-2013, 01:26
شما ورزش رو امتحان کن و همینطور شب موقع خواب موادی مثل دوغ یا ماست رو میل کنید و امیدوارم مشکل حل بشه. ضمن اینکه این مشکل میتونه منشا روانشناختی هم داشته باشه پس این موارد رو انجام بدید و نتیجه رو اینجا بگید.
تغریبن 3.5 تا 4 ساعت میخوابه دیگه و خب کسل بودنش هم به این دلیل هست.
سلام
ورزش شدیدا جواب میده ولی خوب یکم تنبلم:دی
ماست جواب نداده
از لحاظ روانشناختی چک نکردم
نمیدونم.8ساعت خوابم باید کامل باشه من مشکلم خواب نیست تایمشه.یعنی ساعت 2 که میخوابم هیچ مشکلی نیست کلا اصلا نمیتونم زودتر از 2 بخوابم ولی وقتی هم که زود میخوابم بیدار میشم از خواب.
Saeed Dz
27-01-2013, 02:36
سلام
ورزش شدیدا جواب میده ولی خوب یکم تنبلم:دی
ماست جواب نداده
از لحاظ روانشناختی چک نکردم
نمیدونم.8ساعت خوابم باید کامل باشه من مشکلم خواب نیست تایمشه.یعنی ساعت 2 که میخوابم هیچ مشکلی نیست کلا اصلا نمیتونم زودتر از 2 بخوابم ولی وقتی هم که زود میخوابم بیدار میشم از خواب.
ورزش رو حتمن اضافه کن و همینطور دوغ که خاصیت خواب اوریش بیشتر از ماسته. گره ای که با دست باز میشه چرا با دندون باز کنی؟!
این جواب نداد میگم دقیقن چیکار کنی و زمان خوابت تنظیم بشه دوباره.
شاهزاده خانوم
27-01-2013, 12:04
حتما.ممنون.
Iloveu-ALL
27-01-2013, 15:32
این نکته هم در نظر بگیرید که ملاتونین فقط در تاریکی شب تولید میشه و شما هر چقدر در روز بخوابید جبران نمی شه و حتما باید در تاریکی شب بخوابید، بخاطر همین هرچقدر زود تر (مثلا 10 شب ) بخوابیم بهتره!
کمبود ملاتونین میتونه سب مشکلات زیادی از قبیل خستگی در طول روز و همچنین افسردگی وخیلی مشکلات دیگه بشه.
شاهزاده خانوم
25-03-2013, 21:08
دوستان دلیلش بی تحرکی و بیکاری بود والا من هیچ کدوم از کارای بالا رو انجام ندادم فقط تحرکم و بیشتر کردم و مشکلم حل شد
در هر صورت ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.