ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره و راهنمایی در خصوص خوابگاه در شهرهای دیگه!

senaps
26-01-2013, 01:06
سلام.....
من خودم خیلی تو نت جست‌و جو کردم که ببینم چطوری و از کجا و با چه حدود قیمتی احتمالا بتونم خوابگاه گیر بیارم تو تهران....
برا همین ضمن پرسیدن این سوال در اینجا، اگر کس دیگه‌ای هم همین سوال رو داشت میتونه از همینجا پیگیری کنه بحث رو....

برای گرفتن خوابگاه در تهران(یا هر شهر دیگه‌ای!!) چه چیزایی باید در نظر گرفته بشه؟!

من خونه نمی‌خوام بگیرم.... میخوام یه خوابگاه دانشجویی بگیرم چون دانشگاهمون (علمی کاربردی) خوابگاه نداره....

senaps
02-02-2013, 12:28
دوستان لطفا در مورد خوابگاه در تهران من رو راهنمایی کنین...

دانشگاهم بین کریم‌خان و ولیعصر هستش...!! نزدیک به میدون فاطمی و ۷ تیر و ...!!!(دسترسی به مترو و ....وجود داره خوشبختانه!:) )....

به نظرتون ارزون ترین خوابگاه مناسب که میتونم بگیرم کجا باشه!؟ بیرون شهر بحث کرایه و اینا اذیت نمی‌کنه؟! مثلا شهرک‌های اطراف که دارای مترو هستن....؟

Reza31001
02-02-2013, 12:46
✔ وضعیت خوابگاه دانشگاه ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Igla
05-02-2013, 15:37
دوستان لطفا در مورد خوابگاه در تهران من رو راهنمایی کنین...

دانشگاهم بین کریم‌خان و ولیعصر هستش...!! نزدیک به میدون فاطمی و ۷ تیر و ...!!!(دسترسی به مترو و ....وجود داره خوشبختانه!:) )....

به نظرتون ارزون ترین خوابگاه مناسب که میتونم بگیرم کجا باشه!؟ بیرون شهر بحث کرایه و اینا اذیت نمی‌کنه؟! مثلا شهرک‌های اطراف که دارای مترو هستن....؟

خوابگاه های اطراف دانشگاه مسلما بهتره، هم بخاطر نزدیک بودن و هم داشتن امکانات بیشتر. سعی کنید با چند تا از همکلاسی ها یه اتاق بگیرید که راحت تر باشید.
هزینه رفت و آمد که زیاد نمیشه، فوقش یه کارت ماهانه یا سالانه مترو میگیرین. مدت زمانی رو که در مسیر صرف می کنید مهمتره.